2021 Şubat Anneleri

Kizlar ben karnimin ustune cok yatiyorum oyle rahat edip uyuyorum sizce bebişe bise oluyomu ole karnimin ustune yatmamdan esim bile sikayetci nasil uyumussam adam yatakda oldugumu fark etmemis su karnin uzerine uyuma diye birde kizdi

Kizlar ben karnimin ustune cok yatiyorum oyle rahat edip uyuyorum sizce bebişe bise oluyomu ole karnimin ustune yatmamdan esim bile sikayetci nasil uyumussam adam yatakda oldugumu fark etmemis su karnin uzerine uyuma diye birde kizdi
Benim doktorum Bi kaç hafta once sıkıntı olmaz ilk aylar icin nasil uyuduğun demişti cnm ama 3 ay bitince bence dikkat etmek lazım sonucta büyüyor bebislerbenim netten baktığım sol tarafa yatmak iyiymiş. Bende cok severim yüzüstü yatmayı ama bu aralar sanki agri yapıyo yüzüstü yatinca

Ozamn sn 1 ayim kaldi bende ole rahat ediyorum esimlede hatta tartisiyorum birak son uyumalarim diye surda en ck 1 ay sonra daha uyuyamicam doktorada hc sormadimda

Ozamn sn 1 ayim kaldi bende ole rahat ediyorum esimlede hatta tartisiyorum birak son uyumalarim diye surda en ck 1 ay sonra daha uyuyamicam doktorada hc sormadimda
Valla ben korkumdan sırt üstü ve zor duruyorum ya sağa yatıyorum ya da sola iğne dışında hıh yüzüstü yatmadim

Valla ben korkumdan sırt üstü ve zor duruyorum ya sağa yatıyorum ya da sola iğne dışında hıh yüzüstü yatmadim
Ben ilk basindan berli hep ole rahat ettim yani uyuma seklim boyle benm oyle yatmazsam rahat edemem veyada soluma yatcam oda direk dalamiyrm uykuya

Ben ilk basindan berli hep ole rahat ettim yani uyuma seklim boyle benm oyle yatmazsam rahat edemem veyada soluma yatcam oda direk dalamiyrm uykuya
Bnde çok severim yüzüstü yatmayi ama çocuk için hamileyken hep ya saga yattım ya sola korkumdan.sen rahatmissin ne guzel

Son zamanlar da yatmak imkansiz oluyor zaten tabi en güzeli sol tarafa dönük yatmak hamileyken ama yuz üstü yatacagimiz son zamanlar sonra mumkun olmiyor

Son zamanlar da yatmak imkansiz oluyor zaten tabi en güzeli sol tarafa dönük yatmak hamileyken ama yuz üstü yatacagimiz son zamanlar sonra mumkun olmiyor
Tadini cikartalim sizin biraz daha var zamaniniz biraz daha keyfini cikarta bilirsiniz bu zamanlar baya zorlu gecen zamanlarda mideden dolayi

Fetal DNA testi tam olarak nasıl oluyor? Avantajı ne?
Guvenirligi daha yuksek, daha detayli tarama yapiliyor, benim yasimdan dolayi riskli olarak goruluyorum, 12.haftada yaptiricam stresli ins hic bir sorun cikmaz, diger turlusunu dusunmek bile istemiyorum, sanirim o testten sonra ben rahatliycam , cunku hep gergin ve stresliyim malesef

Bugün ultrasonda bebek kipirdasin diye doktor karnımı baya salladı. Ama bebek keyfini hiç bozmadi :) yani bence şu an o kadar küçükler ki dıştan gelen hiçbir baskıyı, sarsıntıyı hissetmiyorlar. O yüzden çok üzerine titrememek lazım :)
Ultrasondan çıkıp meyve suyu içip çikolata yedim. Tekrar ultrasona girince hareketlenmeye başladı :)

Ben de duymuştum ama pahalı sanki. Sizin yaş kaçtı ben 35 oldum.ben de stresliyim.

Son düzenleme:
hosuna gitti bi canmanimda annemde gorsun dedi benim yavrumda gittigimde kadin bakdiginda bi canlandi canlandimi dedim evt dedi nasil fark ettiniz elini koymus anlina doru yavrum olece duruyo canlaniyoda siz cikolata meyve suyu yemissiniz ben peynir zeytin ekmek yemisdim baya hosuna gittiki pozlari verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…