Canım etsiz olanında ne gibi bir sorun olabilir ki? Ben de yiyorum çünkükızlar canım acayip çiğköfte çekiyo etsiz olanından ama yemiyorum ya off geçen kısır yaptım geçiştirdim falan ama şu anda da istiyor meselayiyen var mı aranızda?
Hakkınıza en hayırlısı olsun. Benim eşimde varikosel vardı. Belki bitkisel destek sağlamayı düşünürseniz diye yazıyorum 3 ay kadar eşime taze sıkılmış havuç suyu içirmiştim. Sperm hızı ve kalitesini artırıyor İbrahim saraçoğlunun gebe kalma kürlerinden ben de dahil çok fayda gören var. Dilerim gebeliğiniz sağlıklı ilerler ama aksi durumda aklınızda bulunsun diye yazıyorum. Rabbim sağlıkla bebeğinize kavuştursunMrb arkadaslar daha once yazmıstım 40 yasındayım ve esımde sperm morfolojosı bozukluğu ve sperm hareket bozukluğu oldugu halde mucize olarak hamıle oldugum ogrenmıstım evelsı gun hafif kanamam geldi ve Dr a gıttım 2 gun arayla beta hcg ye baktı kanamadan once gıttıgımde 29890 cokmıstı kanadadan sonra 29000 olmus yanı dusmus beta degerım Dr buyuk olasılıkla dusuk yapıyorsun cars gel kurtaj yapalım dedi ben beynimden vurulmusa dondum ozelde bı prof. Gıttım vajına ultrasonla baktı kalbı atmıyor ölmüş dedı oda kurtaj dedı bırde izmirden kendı Dr ma muayene olup orda kurtaj olacagım ama hala ıcımde bı umut var belkı ıkızdı onlar anlamadı ikizin bırı oldu dıgerı duruyor vs gıbı umut iste bu arada karından bakınca jıcbırı ne keseyı ne bebegı gorebıldı gecen hafta ozelde vajına ultrasonla bebegın kalp ayısını gorduk duyamadık ama buyutup kuculen kalbini gorduk cok uzgunum dua edin lutfen bana
ne bilim ya artık pimpirik oldum yenir dimi :)Canım etsiz olanında ne gibi bir sorun olabilir ki? Ben de yiyorum çünkü
Yenir yenir. Acıya alıştır şimdiden annesine bilim ya artık pimpirik oldum yenir dimi :)
hehe yaşadım demek anlatırkenNe güzel anlatmışsın okurken böyle eğlenceli kafa yormayan bir Kitap bir günce okur gibi geldi.
Hayırlı olsun hoşgeldinizmerhabaaa bende nasipse subatin sonlarlarina dogru bebegimr kavuscam
ben de yiyorum yani çok yemedikten sonra bir zararı olacağını da düşünmüyorumCanım etsiz olanında ne gibi bir sorun olabilir ki? Ben de yiyorum çünkü
ne bilim ya artık pimpirik oldum yenir dimi :)
hahaCanım benimde dün gece birden aklıma düştü senin gibi biraz tedirgin oldum ama etsiz olduğu için bsmele çekip yedim inşallah bişey olmaz
benim doktor da ilk trimester de kilo almanı istemiyorum dedi. Sanırım 1 kg aldımilk trimestarda hiç kilo alınmayacak sonradan haftada 500 gr :)
bende abur cubur sıfır.Söylemeye utanıyorum 4 kilo aldım. Ama yarından itibaren ekmeği azaltıcam abur cubur yememeye çalışı cam. Hamileliği bahane edip yine tozu dumana katmaya başladım
rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin . Saglikli bebekler versin hayırlı zamanda inşallah. Böl bol dua et . Ben 8. Haftada duydum kalp atışınıMrb arkadaslar daha once yazmıstım 40 yasındayım ve esımde sperm morfolojosı bozukluğu ve sperm hareket bozukluğu oldugu halde mucize olarak hamıle oldugum ogrenmıstım evelsı gun hafif kanamam geldi ve Dr a gıttım 2 gun arayla beta hcg ye baktı kanamadan once gıttıgımde 29890 cokmıstı kanadadan sonra 29000 olmus yanı dusmus beta degerım Dr buyuk olasılıkla dusuk yapıyorsun cars gel kurtaj yapalım dedi ben beynimden vurulmusa dondum ozelde bı prof. Gıttım vajına ultrasonla baktı kalbı atmıyor ölmüş dedı oda kurtaj dedı bırde izmirden kendı Dr ma muayene olup orda kurtaj olacagım ama hala ıcımde bı umut var belkı ıkızdı onlar anlamadı ikizin bırı oldu dıgerı duruyor vs gıbı umut iste bu arada karından bakınca jıcbırı ne keseyı ne bebegı gorebıldı gecen hafta ozelde vajına ultrasonla bebegın kalp ayısını gorduk duyamadık ama buyutup kuculen kalbini gorduk cok uzgunum dua edin lutfen bana
bende ilk defa bugun alıp yiyeceğin beni dr kısır kesmedi :)kızlar canım acayip çiğköfte çekiyo etsiz olanından ama yemiyorum ya off geçen kısır yaptım geçiştirdim falan ama şu anda da istiyor meselayiyen var mı aranızda?
ewet bende saracoglu un kecıboynuzu suyuyla hamıle kaldım ama oldu bırdahhakınde havuc suyunda deneyecegım tsklrHakkınıza en hayırlısı olsun. Benim eşimde varikosel vardı. Belki bitkisel destek sağlamayı düşünürseniz diye yazıyorum 3 ay kadar eşime taze sıkılmış havuç suyu içirmiştim. Sperm hızı ve kalitesini artırıyor İbrahim saraçoğlunun gebe kalma kürlerinden ben de dahil çok fayda gören var. Dilerim gebeliğiniz sağlıklı ilerler ama aksi durumda aklınızda bulunsun diye yazıyorum. Rabbim sağlıkla bebeğinize kavuştursun
Benim arkadaşım 45 günde bir adet oluyordu 8 ay boyunca sürekli denedi ve sonunda hamile kalabildi. Yani şöyle adet düzeni takibi ve düzenli birliktelik gerekli. Yoksa ihtimaller azalıyor.Kizlar bi arkadasim icin soruyorum bu soruyo kendisi normal deilde 1 hafta gecikmeyle falan oluyo hep adetini acaba hormonlardami sorun vardir sizce yoksa baska bi sorun olabilirmi kendisi 1 sene olcak nerdeyse evli ama hala hamile kalamadi tabi birazda akli basmiyo 15 gunde bir iliskiye giriyomus olede hamile kalmayi dusunuyo
Kendisi birazda heyheyli diyim adet bitiyo bittikden 15 gun sonrasinda iliski yasiyomsbiz 15 gunde bir iliski yasiyoz diyo sonrada hamile kalamiyom diyo 1 hafta geciksin adeti milleti kaldiriyo ayaga hamileyim ama ertesi gun hasta oluyo bazi seyleri bilmen gerekli desekde bn zaten biliyorum diyo ama hc bisede bilmiyo yasin kucukdur olabilir bilemezsin desekde gururuna yediremiyoBenim arkadaşım 45 günde bir adet oluyordu 8 ay boyunca sürekli denedi ve sonunda hamile kalabildi. Yani şöyle adet düzeni takibi ve düzenli birliktelik gerekli. Yoksa ihtimaller azalıyor.
Hemendenmi aldin benimde azalmaya basladi ama encokda sabahlari yapiyo sis ve gaz oluyo sade ekmek ye hic bise almadan ozamn hafifliyosun inan biraz yatisdiriyo ama oanda hemen yemen lazim arkasindanki normal olsun midenMide bulantıları devam ediyor. Midem boşken fena oluyorum o yüzden arada atıştırıyorum E haliyle kilo almaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?