2021 Şubat Anneleri

Hakkınıza en hayırlısı olsun. Benim eşimde varikosel vardı. Belki bitkisel destek sağlamayı düşünürseniz diye yazıyorum 3 ay kadar eşime taze sıkılmış havuç suyu içirmiştim. Sperm hızı ve kalitesini artırıyor İbrahim saraçoğlunun gebe kalma kürlerinden ben de dahil çok fayda gören var. Dilerim gebeliğiniz sağlıklı ilerler ama aksi durumda aklınızda bulunsun diye yazıyorum. Rabbim sağlıkla bebeğinize kavuştursun

rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin . Saglikli bebekler versin hayırlı zamanda inşallah. Böl bol dua et . Ben 8. Haftada duydum kalp atışını
kızlar canım acayip çiğköfte çekiyo etsiz olanından ama yemiyorum ya off geçen kısır yaptım geçiştirdim falan ama şu anda da istiyor mesela yiyen var mı aranızda?
bende ilk defa bugun alıp yiyeceğin beni dr kısır kesmedi :)

Kizlar bi arkadasim icin soruyorum bu soruyo kendisi normal deilde 1 hafta gecikmeyle falan oluyo hep adetini acaba hormonlardami sorun vardir sizce yoksa baska bi sorun olabilirmi kendisi 1 sene olcak nerdeyse evli ama hala hamile kalamadi tabi birazda akli basmiyo 15 gunde bir iliskiye giriyomus olede hamile kalmayi dusunuyo

ewet bende saracoglu un kecıboynuzu suyuyla hamıle kaldım ama oldu bırdahhakınde havuc suyunda deneyecegım tsklr

Benim arkadaşım 45 günde bir adet oluyordu 8 ay boyunca sürekli denedi ve sonunda hamile kalabildi. Yani şöyle adet düzeni takibi ve düzenli birliktelik gerekli. Yoksa ihtimaller azalıyor.

Mide bulantıları devam ediyor. Midem boşken fena oluyorum o yüzden arada atıştırıyorum E haliyle kilo almaya başladım

Benim arkadaşım 45 günde bir adet oluyordu 8 ay boyunca sürekli denedi ve sonunda hamile kalabildi. Yani şöyle adet düzeni takibi ve düzenli birliktelik gerekli. Yoksa ihtimaller azalıyor.
Kendisi birazda heyheyli diyim adet bitiyo bittikden 15 gun sonrasinda iliski yasiyomsbiz 15 gunde bir iliski yasiyoz diyo sonrada hamile kalamiyom diyo 1 hafta geciksin adeti milleti kaldiriyo ayaga hamileyim ama ertesi gun hasta oluyo bazi seyleri bilmen gerekli desekde bn zaten biliyorum diyo ama hc bisede bilmiyo yasin kucukdur olabilir bilemezsin desekde gururuna yediremiyo

Mide bulantıları devam ediyor. Midem boşken fena oluyorum o yüzden arada atıştırıyorum E haliyle kilo almaya başladım
Hemendenmi aldin benimde azalmaya basladi ama encokda sabahlari yapiyo sis ve gaz oluyo sade ekmek ye hic bise almadan ozamn hafifliyosun inan biraz yatisdiriyo ama oanda hemen yemen lazim arkasindanki normal olsun miden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…