Her aya yazmak istemiştimHer hafta 1 kg olsa 40 kg alınır o zaman da bir facia olur
Var mıdır ya 40 kg alan ben de böyle dedim.diye ben 40 kg alirmisimHer aya yazmak istemiştimama 40 kg alanlara da ayıp olmadın şimdi
Ben cok acikiyorum eskiden yediklerimle asla doymuyorum sizin de öyle miSöylemeye utanıyorum 4 kilo aldım. Ama yarından itibaren ekmeği azaltıcam abur cubur yememeye çalışı cam. Hamileliği bahane edip yine tozu dumana katmaya başladım
Aynen ben bugün dikkat etmeye çalıştım ama açlıktan duramıyorum basım agridiBen de o kadar aldım ve bugün itibariyle gereksiz seyleri yemeyi bırakıp fazlalıkları vermeye calisicam kontrollü olmazsam 9 ayin sonunda 25-30 u bulurum
Evet düşünüyorumm demek istemiştimmm. Çünkü daha net bir sonuç alınıyor ve bence ücretleri öyle uçuk ücretler değil bildiğim kadarıyla. Yaptırılması gerektiğini düşünüyorum.Düşünüyorum mu düşünmüyorum mu yazmak istediniz?
Düşünüyorum diye yorumladım peki neden?
Ayy bende anlamadım ya bana çok aldın diye hafif azar yaptıHer aya yazmak istemiştimama 40 kg alanlara da ayıp olmadın şimdi
İşte ben ya, sabah ne mutluydum ama akşam mahvoldum. Birde bugün çok halsizdim hic gücüm yoktuAyy sabah bulantılarım azaldı normal mi bu haftada dedim meğer akşama hazırlanıyormuş beni talan etti
Benim de kabızluğım var activia shot almıştım o biraz düzeltmişti yine aliim bari gün kurusu filan da iyi geliyor
Ben 1 kilo aldım ama çok çıktı göbeğim nedenseKızlar göbeğiniz çıktı mı
Normalde 16. Haftadan sonra çıkar deniyor internetten araştırdığımda
Ama benim baya çıktı
Bebek mi yoksa aldığım 4 kilo göbek mi o
Ben 3 kilo verdim ama benim de belirgin şekilde çıktıKızlar göbeğiniz çıktı mı
Normalde 16. Haftadan sonra çıkar deniyor internetten araştırdığımda
Ama benim baya çıktı
Bebek mi yoksa aldığım 4 kilo göbek mi o
Ben kizimda hiçbir belirti hissetmiyorum ama şimdi bulantim fazlavalla korkuyu yenmek diye birsey yok hami
valla korkuyu yenmek diye birsey yok ama hamilelik belirtilerim devam ettigi icin icim rahat tabi bi de benim bir kizim var yani ilk cocuk degil o kadar sey yasadiktan sonra kizimi dogurdum ve ayni belirtiler bu hamilelikte de var ona guveniyorum diyelim yoksa korku hep oluyor.
Kızlar kabızlığım var çok fena. Sizde de var mı? İlaç veriyorlar mı bununla ilgili
Haftaya salı kontrolüm ama acaba özelde mi sadece cinsiyet tahmininde bulunuyor doktorlar ilk hamileliğimde özelede gitsem 16.haftaya kadar söylememişti doktorum şimdi devlette kesin söylemez
Benim rn büyük derdim o. Bir şurup verdi Doktor bitirdim ama pek fayda etmedi. Geçmesini bekliyorum sabırlaKızlar kabızlığım var çok fena. Sizde de var mı? İlaç veriyorlar mı bununla ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?