2021 Şubat Anneleri

Ayy sabah bulantılarım azaldı normal mi bu haftada dedim meğer akşama hazırlanıyormuş beni talan etti
Benim de kabızluğım var activia shot almıştım o biraz düzeltmişti yine aliim bari gün kurusu filan da iyi geliyor

Düşünüyorum mu düşünmüyorum mu yazmak istediniz?
Düşünüyorum diye yorumladım peki neden?
Evet düşünüyorumm demek istemiştimmm. Çünkü daha net bir sonuç alınıyor ve bence ücretleri öyle uçuk ücretler değil bildiğim kadarıyla. Yaptırılması gerektiğini düşünüyorum.

İşte ben ya, sabah ne mutluydum ama akşam mahvoldum. Birde bugün çok halsizdim hic gücüm yoktu

Kızlar göbeğiniz çıktı mı
Normalde 16. Haftadan sonra çıkar deniyor internetten araştırdığımda
Ama benim baya çıktı
Bebek mi yoksa aldığım 4 kilo göbek mi o

Kızlar göbeğiniz çıktı mı
Normalde 16. Haftadan sonra çıkar deniyor internetten araştırdığımda
Ama benim baya çıktı
Bebek mi yoksa aldığım 4 kilo göbek mi o
Ben 3 kilo verdim ama benim de belirgin şekilde çıktı hoş ilk hamileliğimde de erken çıkmıştı ve çok büyümüştü

Ben kizimda hiçbir belirti hissetmiyorum ama şimdi bulantim fazla

Haftaya salı kontrolüm ama acaba özelde mi sadece cinsiyet tahmininde bulunuyor doktorlar ilk hamileliğimde özelede gitsem 16.haftaya kadar söylememişti doktorum şimdi devlette kesin söylemez

Kızlar yemek konusunda bence sağlıklı yiyeceklerden bol bol yemeliyiz hamur isi tatli kizartma falan cok az yada hic yememeliyiz. Yumurta süt kuruyemis meyve yeşillik peynir. Bence bunların fazlasindan zarar gelmez heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…