- 29 Şubat 2020
- 17
- 28
- 8
- 45
Benim iki hamileliğimde de 12. Haftada öğrendim özelde. Bunda geçen hafta gittim 10 haftalıktı iki hfta sonra dedi bu dr daHaftaya salı kontrolüm ama acaba özelde mi sadece cinsiyet tahmininde bulunuyor doktorlar ilk hamileliğimde özelede gitsem 16.haftaya kadar söylememişti doktorum şimdi devlette kesin söylemez
Evet benim de berbat bir bulantı oluyor uyuyamıyorumAynen 4 saatte acıkıyorum. Yemezsem midem bulanıyor
Cok gecmis olsun, ins saglikla duruyordur annesi, dusecekse de nolur uzulmeyin saglikli olmadigini dusunun cunku oyle oluyor, Rabbim den umit kesilmez ins sagliklidir, guzel haberlerle gonlunuzu ferahlatsin Allah, bu uzun yolda neler yasiyacagimizi bilmiyoruz, Allah saglikla kucaklarimiza almayi ve isteyen herkese nasip etsin..Mrb arkadaslar daha once yazmıstım 40 yasındayım ve esımde sperm morfolojosı bozukluğu ve sperm hareket bozukluğu oldugu halde mucize olarak hamıle oldugum ogrenmıstım evelsı gun hafif kanamam geldi ve Dr a gıttım 2 gun arayla beta hcg ye baktı kanamadan once gıttıgımde 29890 cokmıstı kanadadan sonra 29000 olmus yanı dusmus beta degerım Dr buyuk olasılıkla dusuk yapıyorsun cars gel kurtaj yapalım dedi ben beynimden vurulmusa dondum ozelde bı prof. Gıttım vajına ultrasonla baktı kalbı atmıyor ölmüş dedı oda kurtaj dedı bırde izmirden kendı Dr ma muayene olup orda kurtaj olacagım ama hala ıcımde bı umut var belkı ıkızdı onlar anlamadı ikizin bırı oldu dıgerı duruyor vs gıbı umut iste bu arada karından bakınca jıcbırı ne keseyı ne bebegı gorebıldı gecen hafta ozelde vajına ultrasonla bebegın kalp ayısını gorduk duyamadık ama buyutup kuculen kalbini gorduk cok uzgunum dua edin lutfen bana
Merhaba, kusura bakmayın yeni görebildim şehir dışına çıkmıştık. İstanbul da yaşıyorum,30 yaşındayım ilk bebek 11 hafta 1 günlük (hafta hesaplarından pek anlamıyorum aslında takip ettiğim programda da 12. hafta görünüyor :) Şubatta görünüyor doğum. 25 Temmuz da kontrolum var inşallah cinsiyetini görebiliriz :) teşekkür ederimHolgeldiniz canım. Şehir, yaş, kaçıncı bebiş bilgilerinizden dilediklerinizi yazın bana
Gunaydin bu vitaminleri ne zamandır kullanıyorsunuz acaba tüp bebek mi sizin. Ben de ferritin düşük onun için bile ilaç vermemişti doktor ısrarla ilk 3 ay folik asit harici bir şey vermiyoruz diye. Omega 3 falan çok faydalı aslında ben de kullanmak istiyirum bir süre sonraSende ne problem var canım
Ben coraspirin, omega3&qh ,DVit, magnezyum
Hayır ben İlk gebeliğim de preeklampsi olmuştum o yüzden doktor tedbir amaçlı verdi.Gunaydin bu vitaminleri ne zamandır kullanıyorsunuz acaba tüp bebek mi sizin. Ben de ferritin düşük onun için bile ilaç vermemişti doktor ısrarla ilk 3 ay folik asit harici bir şey vermiyoruz diye. Omega 3 falan çok faydalı aslında ben de kullanmak istiyirum bir süre sonra
Allah yardımcın olsun canım. Ne yapsak kaderin önüne geçilmiyor. İnş herşey istediğin gibi olur. Dediğin gibi belki görememişlerdir drlar yada dedikleri doğruysa da senin için belki bu daha hayırlıdır. Allah büyük umutsuzluğa kapılmaMrb arkadaslar daha once yazmıstım 40 yasındayım ve esımde sperm morfolojosı bozukluğu ve sperm hareket bozukluğu oldugu halde mucize olarak hamıle oldugum ogrenmıstım evelsı gun hafif kanamam geldi ve Dr a gıttım 2 gun arayla beta hcg ye baktı kanamadan once gıttıgımde 29890 cokmıstı kanadadan sonra 29000 olmus yanı dusmus beta degerım Dr buyuk olasılıkla dusuk yapıyorsun cars gel kurtaj yapalım dedi ben beynimden vurulmusa dondum ozelde bı prof. Gıttım vajına ultrasonla baktı kalbı atmıyor ölmüş dedı oda kurtaj dedı bırde izmirden kendı Dr ma muayene olup orda kurtaj olacagım ama hala ıcımde bı umut var belkı ıkızdı onlar anlamadı ikizin bırı oldu dıgerı duruyor vs gıbı umut iste bu arada karından bakınca jıcbırı ne keseyı ne bebegı gorebıldı gecen hafta ozelde vajına ultrasonla bebegın kalp ayısını gorduk duyamadık ama buyutup kuculen kalbini gorduk cok uzgunum dua edin lutfen bana
Ne güzel anlatmışsın okurken böyle eğlenceli kafa yormayan bir Kitap bir günce okur gibi geldi.Tuzlu aşerenler var mı ?? Şöyle domatesin üstüne tuz ekleyip dünyanın en lezzetli şeyini yiyormuş gibi hisseden. Gece gözünün önünden peynir çeşitleri geçen?? Oysaki yıllarımı tatlıya adamıştım. Şimdi aklımdan dondurma dahi geçirdiğimde içim kalkıyor. Haşlanmış mısırın bile çok çok tatlı geldiği bir dönemdeyim. Bu arada herkese günaydın
bende özele gittiğimde 17 de öğrenmiştim ya erken tahminler çok da doğru olmayabiliyor bence gününü bekleyin derim.Haftaya salı kontrolüm ama acaba özelde mi sadece cinsiyet tahmininde bulunuyor doktorlar ilk hamileliğimde özelede gitsem 16.haftaya kadar söylememişti doktorum şimdi devlette kesin söylemez
ben doyuyorum da midem bulanınca sanki yersem geçer gibi oluyor tabi bende atıştırıyorum arada.Ben cok acikiyorum eskiden yediklerimle asla doymuyorum sizin de öyle mi
her hafta 500 gr o da 3.aydan sonra sanırım.:)16. Haftaya kadar 700 gram çok az değil mi cidden ya ?
Hani her haftaya 1 kg dı
bende aynen senin gibiyim yarım kilo vermiştim yine aldım şu an tam hamile kaldığım kilodayım 57 kiloyum.Bende ilk günlerde 1 kilo vermiştim simdi o 1 kiloyu geri aldım yani tam hamile kaldigim kilodayim☺
ilk trimestarda hiç kilo alınmayacak sonradan haftada 500 gr :)İlk trimesterda toplam 2 kg diğer trimesterlarda haftada 500gr ideal olanı diye okudum bir yerde
çok geçmiş olsun inşallah tekrar hemen hamile kalırsınız sağlıkla inşallah benim 6,5 haftada duyulmuştu canım.Tsk ederım baska iki dr a daha gpsterecegım eger aynı seyı soylerze ne diyebilirim Allah verdi Allah aldı demekten baska carem yok sızın kalp atısları kacıncı haftada duyuldu bırde ne tur ultrasonla karından mı vajına öı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?