2021 Şubat Anneleri

Bence erkek tipi var içimden öyle geçti nedense

ateş var mı takip et. bol bol ılık su iç soğuk yiyeceklerden uzak dur. elma sirkesini sulandırıp gargara yap. geçmezse kbb ye geç olmadan git. beyaz tabaka varsa bademcikte hemen yarın git
Ateş bana var gibi geliyo da yok diyolar. Kasıklarım belim ayrı ağrıyo vücudum iğne batıyo gibi. Zencefil bal yedim. Tuz su gargara yaptım geçmedi

Ateş bana var gibi geliyo da yok diyolar. Kasıklarım belim ayrı ağrıyo vücudum iğne batıyo gibi. Zencefil bal yedim. Tuz su gargara yaptım geçmedi
ateş ölçer ile bak. vucut ağrısı halsizlik baş ağrısı eklenirse dr a git gecikmeden

Hamile Yogası yapabilirsiniz, benim bulantılarım çok fazla o yüzden başlayamadım her trimestera özel yoga mevcut

Arkadaşlar miyom hakkinda bilgisi olan varmi. Doktor miyomun varmiydi dedi bilmiyorum dedim sanirim var ki dedi baska da bisey demedi. Cok korkmmaya basladim

Benim eltimin vardı hem de 7-8 cm bir tanesi 3-4 adetti normal doğumla kucağına aldı bebeğini sık takip ediyolar eğer riskli görürse doktor o kadar. Üzme tatlı canını

Hayırlı olsun sağlıkla gelsin minik kuş bak büyümüş annesi gününü yakalar bakırköyde misin? Bende o taraftayım
37.6 baş ağrısı hariç var diğerleri
Ateş 38 olursa mutlaka doktora git canım geçmiş olsun

Dün demiştim ya sabah bulantım azdı akşam mahvoldum diye bugün dün akşamdan beterdim tüm gün istifra ettim, gıdım lokma su girmedi ağzıma mahvoldum yazlıktayız öyle gidip serum falan bağlatabileceğim bir yerde değil

Ben her şeye aşeriyorum, ekşi yiyemiyorum sadece ama aşırı Bi iştah var gercekten kendimi durduramıyorum Allaha şükür benim hiç bulantım kusmam olmadı galiba o yuzden şimdiden 4 kilo aldım çok üzülüyorum ama yiyorum ki normalde az yerim ben. Benim gibi olan var mı

ateşi yükselme eğiliminde . 38 üzeri hastaneye git. covid testi yaparlar.
38 olursa mutlaka doktora git canım geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun bekleme git doktora Rabbim şifanı versin inşallah
Teşekkür ederim kızlar akşam akşam 3 devlet hastanesi gezdik. Covid falan yok üşütmüşüm. İlaç verdi hamileyken içilebilenlerden. İçtim şimdi. Ama kötüyüm hala inşallah geçer. Ateşim düşmüş bu arada.

Gecmis olsun cnm bu aralar bi salgin var benide tutdu cabuk atlattim ben ama tabi bi hayli zorlandim doktorada gidemedim grip olmusdum bende

kızlar canım acayip çiğköfte çekiyo etsiz olanından ama yemiyorum ya off geçen kısır yaptım geçiştirdim falan ama şu anda da istiyor mesela yiyen var mı aranızda?
Ben de yedim canım. Götür gitsin
Büyük bir ihtimalle evet ben 27 günde bir adet olduğum halde pcosluyum yani hormon dengesizliği, her ay yumurtlamıyor vücudum. Ben de uzun bir süre hamile kalamayınca öğrendim öyle olduğumu. Yumurtlama takibi yaptım ikisinde de öyle hamile kaldım. Yumurtlama olduğunda afedersiniz vajinal akıntı şeffaf berrak, sümüksü dağılmayan bir yapıya sahip. Ne zaman o gelse birlikte oldum eşimle. Ovülasyon testleri var onunla da takip edebilir yumurtlamasını. Ama doktora gitsin belki ilaç kullanması gereken Bi durum olabilir

Ben de ilkinde öyleydim sigarayı bırakınca iştahım açılmıştı her kontrolde azar işitiyordum. Bence bu kilo olayına fazla takılmayın boyunuz uzunsa, sağlıklaysınız. Diyabet falan bunlarda evet büyüksorun kilo. aldığınız gibi gidiyor, benim 30 kilodan 7 kilo kalmıştı emzirdiğim için diyet olayım yoktu aksine 2 kişilik besleniyorum çok emdiğinden . Emzirme zayıflatıyor...

Sevindim kötü bir şey olmamasına tez zamanda iyileş inşallah dinlen bol bol su iç

Bu solediklerinizi solesekde kendi kafasinin dikine giden bir insan herseyi biliyorum ayagina yatiyo ama aslinda cok cahil bi insan olabilir belki koyde orenememissindir biz bazi konulari sana aydinlatalim diyince ben zaten biliyorum diyo 15 gunde bir iliskiye girersen ozamn ck beklersin bebek hormon bozukluguda vardir belki sende diyince yine kaeleye almiyo naparsan yap dedim 1 hafta geciksin adetin koy yerinde herkeze deki hamileyim sonrada aaa yk deilmisim hasta oldum diyince senden suphe ediyolar acaba bi sorunmu var diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…