2021 Şubat Anneleri

Sabah sağ bademciğim şiş şekilde uyandım. Öyle ki yutkunurken resmen kulağıma giden damarlar sızlıyor. İlaç da içemiyorum. Ne yapayım? Tuzlu su gargara ballı ılık su denedim geçmedi

Hemendenmi aldin benimde azalmaya basladi ama encokda sabahlari yapiyo sis ve gaz oluyo sade ekmek ye hic bise almadan ozamn hafifliyosun inan biraz yatisdiriyo ama oanda hemen yemen lazim arkasindanki normal olsun miden
1kilo aldım şuan ve zaten vücudum almaya meyilli. Ben bu yıl diyetisyen kontrolü ile ve sporla 20 kilo verdim. İdeal kiloma geldim. Ama şimdi bu süreçte alıcam mecburen ama kontrollü gitmek istiyorum. Mide bulantısı tutmasın diye arada ağzıma bişeyler atmaktan aldım kilo spor yapmak istiyorum ama korkuyorum

Aynennn. Dondurma bile yiyemiyorum. Tatlı hicbiseyi istemiyorum. Sabah öğle akşam aciktikca ekmek arası domates peynir favorim

Bence veririsiniz bende imk baslarda ole aldim normal kilom 50di ramazandan cikdik hamile oldugumu orendim ve 54 kiloya cikdim midem bumantilarim yuzunden simdi yeniden 50dusdum suan halada fazla yiyemiyorum yesemde sanki midemin ustunde duruyo gibi encokda aksamlari oluyo sizde bence verirsiniz

Doktora gidicem 2 hafta sonra spor konusunu danışacağım. Şuan hafif tempo yürüyüş yapıyorum sadece

Arkadaşlar miyom hakkinda bilgisi olan varmi. Doktor miyomun varmiydi dedi bilmiyorum dedim sanirim var ki dedi baska da bisey demedi. Cok korkmmaya basladim

Arkadaşlar miyom hakkinda bilgisi olan varmi. Doktor miyomun varmiydi dedi bilmiyorum dedim sanirim var ki dedi baska da bisey demedi. Cok korkmmaya basladim
Miyom kanama var mı ufak boyutlu ilaçla geçebilen bir şey kanama yapıyor ama çok takılacak bir şey yok korkma

Sabah sağ bademciğim şiş şekilde uyandım. Öyle ki yutkunurken resmen kulağıma giden damarlar sızlıyor. İlaç da içemiyorum. Ne yapayım? Tuzlu su gargara ballı ılık su denedim geçmedi
ateş var mı takip et. bol bol ılık su iç soğuk yiyeceklerden uzak dur. elma sirkesini sulandırıp gargara yap. geçmezse kbb ye geç olmadan git. beyaz tabaka varsa bademcikte hemen yarın git

kızlarrr merhaba bugun doktor kontrolüm vardı 2 li test için gittim cumaya randvu verdiler.
bebiş çok büyümüş. 14 gün geriden geliyordu 9 güne inmiş. normalde 12+3 haftalığım. 2 kilo aldım
bulantı kusmam yok. karnım da çıkmaya başladı. allahımm herkesin bebişleri çok iyi olsunnn... aminnn

cinsiyet tahminleri alayım :)

Eklentiler

• fedbbbcf-f9c5-4901-bb38-bafb3f5f154c.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 63
Kiz olabilirmi

Ozamn sizin bebisde belkide kiz olabilir ayni sizin gibiyim bende benimki kizmis tatliyi canim ck istiyo ama midem almiyo
Tatlıyı canım istemiyor işte kızımda bayıla bayıla yiyordum hayırlısı olsun kızda olsa erkekte olsa Allah verdi Rabbimin verdiğine razıyım

Tatlıyı canım istemiyor işte kızımda bayıla bayıla yiyordum hayırlısı olsun kızda olsa erkekte olsa Allah verdi Rabbimin verdiğine razıyım
Aynen ole gelen rabbimden benimde tam tersi cnm istiyo tatli ama yiyemiyorum direk midemi bulandiriyo

öyle diyen çok oldu tabi bilmiyorum hiç bir fikrim yok ilk bebişim sadece fotosuna bakıp gülümsüyorum :) :)
Cok cabuk buyuyolar rabbimin bi mucizesi resmen benimkide seninki gibi ayni bana kiz dediler şükürler olsun saglikla gelsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…