2021 Şubat Anneleri

Ben de et tavuk balık yiyemiyorum. Doktora gidince b12 vitamini takviyesine başlatır diye düşünüyorum.

Bu arada bulantıları, iştahsızlığı geçen var mı? Ben hala prilamla bulantıları engelliyorum
Bende prilamla israfraları engelleyebildiğim kadar engelliyorum ama 2 gündür sabah cıkarmaya gün içinde bulanmaya devam

Ya seni yerim sen de mi buradasın Nasıl durumun kaç haftalık oldu bebiş keseyi gördün mü

Belki o istiyordur eşi iş miş yorgunluktan yapamoyordur, soğuktur, size anlatamadığından da geçiştiriyor olabilir. Kim kime kolay kolay mahremini anlatabilir ki Rabbim nasip ettiyse vakti gelince olur. Siz doktora yönlendirmeye çalışın.

Gunaydin herkese , kizlar bisey sorucam, aslinda alerjik degilim ama pazar gunu oldu birde bu gun hapsurukla uyandim ama pespese durmadan burnumda akmaya basladi, simdiye kadar ilk kez yasiyorum boyle bisey, burnum kasiniyo hapsuruyorum ilac da icemiyorum, tylol hot icebilir miyim ?

Doktorunuz önermedikçe ilaç almayın lütfen.

Size alerji oluşturan neyse onu bulup uzak durun, son gunlerde farkli ne yaptiniz ya da ne yediniz ortam değişikliği mi yasadiniz? alerji ilaçları masum degil tylol hot icin de pek iyi seyler söylenmiyor.

Evet sigarayı da bıraktım ondan galiba çok teşekkürler

Gıdalardan veya kokulardan tiksinmeyenler daha çabuk kilo alıyor sanırım. Ben tatlıya çok düşkün birisi olarak haftalardır tiksinerek bakıyorum çoğu şeye. 4 ay da geçEcek tüm şikayetler diyor çevremdekiler bakalım iştahım ne kadar artacak. Kilo almaya meyilliyim zaten

Bir uzmana danışmadan ilaç benzeri şeyler içmeni tavsiye etmem

Allah acil şifalar versin canım. Geçmiş olsun

Ben kız diye tahmin ediyorum.bende 12.haftaya cok yakinim usg goruntusu benim bebise benziyor benimkine doktor kiz dedi

Ya seni yerim sen de mi buradasın ☺☺ Nasıl durumun kaç haftalık oldu bebiş keseyi gördün mü
Haha topikte Şubat anneleri olmayanlar geziyor burası 1 ay önden gidiyor ya kopya çekiyorum sizden napiyorsunuz nasilsiniz diye bakiyorum canım. Daha gitmedim canım doktora 5+1daha kese yeni olusuyordur 7+0 da gidecegim hiç lekelenmem yok henüz şaşırıyorum oğlumda 9 ay lekelenmem olmustu düsükte de çok olmuştu simdi değişik geliyor bana heralde kullandığım vitaminler rahmi kuvvetlendirmiş olabilir diye dusunuyorum. Senin de büyüdü artık canım aç artık takvimini

Bildiğim kadarıyla ülkemizde gebelik döneminde kullanılabilecek alerji ilacı bulunmuyor. İçerikleri çok masum değil. Taze zencefil rendesini çay gibi demleyip limon ve balla tatlandirip tuketebilirsiniz boğaz burun kasintisini rahatlatır. Bir de burna kaya tuzlu suyla gargara yapmak benim akıntımı azaltıp rahatlatıyordu. Zencefil tansiyon hastalarına tavsiye edilmiyor onu belirteyim. Bir de tuzlu suyun uzun süre ve sık kullanımı burun mukozasını zedeleyebilir. Ben yine de hamile değilken de alerji ilacı kullanmak yerine bunları yapmayı tercih ediyorum. Geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…