Bir sabah kahvaltıdan sonra hep yaptığım gibi sigara yaktım. O an midem ağzıma geldi. O günden beri beynim sigara istemeye devam etti ama asla kokusuna dahi tahammül edemez oldum. tiksindiğim ilk şey oldu sigara nedenini ben de bilmiyorum. İnşallah sen de soğursun. (7. hafta civarı zaten mide bulantım ve kasık ağrılarım da o hafta başlamıştı)Nasıl oldu ben çok zorlanıyorum eşimden 2,3 fırt çekiyorum hala
Ne güzel darısı başıma, bu sigara işi beni çok üzüyor vicdanen çok rahatsızım İnş en kısa zamanda soğurum ben deBir sabah kahvaltıdan sonra hep yaptığım gibi sigara yaktım. O an midem ağzıma geldi. O günden beri beynim sigara istemeye devam etti ama asla kokusuna dahi tahammül edemez oldum. tiksindiğim ilk şey oldu sigara nedenini ben de bilmiyorum. İnşallah sen de soğursun. (7. hafta civarı zaten mide bulantım ve kasık ağrılarım da o hafta başlamıştı)
İnan kana kana su içmeyi özledim. Boğazım full dolu konuşurken bile ağrıyor. İnşallah geçer bugünSevindim kötü bir şey olmamasına tez zamanda iyileş inşallah dinlen bol bol su iç
çok geçmiş olsunİnan kana kana su içmeyi özledim. Boğazım full dolu konuşurken bile ağrıyor. İnşallah geçer bugün
Ayy olmasın ne güzel işte çağırma kötüyü. Ay hala korkuyorum ben ya bu yüzden kayıt olamıyorum. 9 ay böyle gidecek heraldeHaha topikte Şubat anneleri olmayanlar geziyorburası 1 ay önden gidiyor ya kopya çekiyorum sizden napiyorsunuz nasilsiniz diye bakiyorum canım. Daha gitmedim canım doktora 5+1daha kese yeni olusuyordur 7+0 da gidecegim hiç lekelenmem yok henüz şaşırıyorum oğlumda 9 ay lekelenmem olmustu düsükte de çok olmuştu simdi değişik geliyor bana heralde kullandığım vitaminler rahmi kuvvetlendirmiş olabilir diye dusunuyorum. Senin de büyüdü artık canım aç artık takvimini
Teşekkür ederim canım. Dikkat edin kendinize hamileyken daha zor şu hastalıkçok geçmiş olsun
Öyle mi sizden duydum ilk defaBildiğim kadarıyla ülkemizde gebelik döneminde kullanılabilecek alerji ilacı bulunmuyor. İçerikleri çok masum değil. Taze zencefil rendesini çay gibi demleyip limon ve balla tatlandirip tuketebilirsiniz boğaz burun kasintisini rahatlatır. Bir de burna kaya tuzlu suyla gargara yapmak benim akıntımı azaltıp rahatlatıyordu. Zencefil tansiyon hastalarına tavsiye edilmiyor onu belirteyim. Bir de tuzlu suyun uzun süre ve sık kullanımı burun mukozasını zedeleyebilir. Ben yine de hamile değilken de alerji ilacı kullanmak yerine bunları yapmayı tercih ediyorum. Geçmiş olsun..
Gorumcem ve eşi doktor Abd'de çalışıyorlar. İlk gebeliğimde alerjik rinit olmuştum verilen ilaclari onlara sorduğumda kesinlikle kullanma dediler. Orada başka bi ilaç tavsiye ediyorlarmış gebelere alerji için o da burada yoktu. Sonrasında da bir daha hiç antihistaminik kullanmadım. Dogal yöntemlerle geçirmeye çalışıyorum atakları.Öyle mi sizden duydum ilk defa
Ben çok alerjiğim ve doktora sordum bu iki ilacımı kullanabilir miyim diye kullan sıkıntı yok dedi.
Teşekkür ederim bilgi için
Bana doktorum yasakladi ama riskli gebeliğim belki ondan olabilirKızlar kahve içiyo musunuz? Ona göre içicem
Tam olarak kahve değil ama kahve içeren şeyler içiyorumKızlar kahve içiyo musunuz? Ona göre içicem
Haftada kaç kere içiyorsunuzTam olarak kahve değil ama kahve içeren şeyler içiyorum
Chai latte, macchiato sade kahve içmedim hiç
ben henüz hiç içmedim kabızlık yapar diye korkumdan yani :) arada kaçamak olur türk kahvesinde kafein oranı çok yüksek değil diye biliyorum.Günde 3 fincanı geçmeden içilebilir yazıyor internette ama haftada 1 bence en ideali :)çok da içmemek lazım.Kızlar kahve içiyo musunuz? Ona göre içicem
Sütlü karamelli olandan 3 tane içtim canım çok cekiyordu her akşam içmis oldum chai latte tarçın çay ve kahve karışımı onu da 1 kere içtim normalde kahve sevmem ama bu hafta böyle olduHaftada kaç kere içiyorsunuz
Başka neler yasak, benim doktorum bişi söylemiyo. Değiştircem yakında@Carde
Bana doktorum yasakladi ama riskli gebeliğim belki ondan olabilir
Cok tesekkurler, zencefil limon cayi rahatlatti biraz,Bildiğim kadarıyla ülkemizde gebelik döneminde kullanılabilecek alerji ilacı bulunmuyor. İçerikleri çok masum değil. Taze zencefil rendesini çay gibi demleyip limon ve balla tatlandirip tuketebilirsiniz boğaz burun kasintisini rahatlatır. Bir de burna kaya tuzlu suyla gargara yapmak benim akıntımı azaltıp rahatlatıyordu. Zencefil tansiyon hastalarına tavsiye edilmiyor onu belirteyim. Bir de tuzlu suyun uzun süre ve sık kullanımı burun mukozasını zedeleyebilir. Ben yine de hamile değilken de alerji ilacı kullanmak yerine bunları yapmayı tercih ediyorum. Geçmiş olsun..
Ben de günlük Bi tane sütlü kahve içiyorum nerdeyseSütlü karamelli olandan 3 tane içtim canım çok cekiyordu her akşam içmis oldum chai latte tarçın çay ve kahve karışımı onu da 1 kere içtim normalde kahve sevmem ama bu hafta böyle oldu
Doktora sormak iyiBen de günlük Bi tane sütlü kahve içiyorum nerdeysebazen de Türk kahvesi. Ben çok dikkat etmiyorum sonra da vicdan azabı çekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?