2021 Şubat Anneleri

Nasıl oldu ben çok zorlanıyorum eşimden 2,3 fırt çekiyorum hala
Bir sabah kahvaltıdan sonra hep yaptığım gibi sigara yaktım. O an midem ağzıma geldi. O günden beri beynim sigara istemeye devam etti ama asla kokusuna dahi tahammül edemez oldum. tiksindiğim ilk şey oldu sigara nedenini ben de bilmiyorum. İnşallah sen de soğursun. (7. hafta civarı zaten mide bulantım ve kasık ağrılarım da o hafta başlamıştı)

Ne güzel darısı başıma, bu sigara işi beni çok üzüyor vicdanen çok rahatsızım İnş en kısa zamanda soğurum ben de

Ayy olmasın ne güzel işte çağırma kötüyü. Ay hala korkuyorum ben ya bu yüzden kayıt olamıyorum. 9 ay böyle gidecek heralde

Öyle mi sizden duydum ilk defa
Ben çok alerjiğim ve doktora sordum bu iki ilacımı kullanabilir miyim diye kullan sıkıntı yok dedi.
Teşekkür ederim bilgi için

Öyle mi sizden duydum ilk defa
Ben çok alerjiğim ve doktora sordum bu iki ilacımı kullanabilir miyim diye kullan sıkıntı yok dedi.
Teşekkür ederim bilgi için
Gorumcem ve eşi doktor Abd'de çalışıyorlar. İlk gebeliğimde alerjik rinit olmuştum verilen ilaclari onlara sorduğumda kesinlikle kullanma dediler. Orada başka bi ilaç tavsiye ediyorlarmış gebelere alerji için o da burada yoktu. Sonrasında da bir daha hiç antihistaminik kullanmadım. Dogal yöntemlerle geçirmeye çalışıyorum atakları.

Kızlar kahve içiyo musunuz? Ona göre içicem
ben henüz hiç içmedim kabızlık yapar diye korkumdan yani :) arada kaçamak olur türk kahvesinde kafein oranı çok yüksek değil diye biliyorum.Günde 3 fincanı geçmeden içilebilir yazıyor internette ama haftada 1 bence en ideali :)çok da içmemek lazım.

Haftada kaç kere içiyorsunuz
Sütlü karamelli olandan 3 tane içtim canım çok cekiyordu her akşam içmis oldum chai latte tarçın çay ve kahve karışımı onu da 1 kere içtim normalde kahve sevmem ama bu hafta böyle oldu

Cok tesekkurler, zencefil limon cayi rahatlatti biraz,

Sütlü karamelli olandan 3 tane içtim canım çok cekiyordu her akşam içmis oldum chai latte tarçın çay ve kahve karışımı onu da 1 kere içtim normalde kahve sevmem ama bu hafta böyle oldu
Ben de günlük Bi tane sütlü kahve içiyorum nerdeyse bazen de Türk kahvesi. Ben çok dikkat etmiyorum sonra da vicdan azabı çekiyorum

Ben de günlük Bi tane sütlü kahve içiyorum nerdeyse bazen de Türk kahvesi. Ben çok dikkat etmiyorum sonra da vicdan azabı çekiyorum
Doktora sormak iyi
Ama birsey olacağını sanmıyorum bende hep sağlıklı besleniyorum sebze ve protein ağırlıklı ama bazen can çekince yöneliyorum kahveli iceceklere içerikleri hep sütlü oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…