2021 Şubat Anneleri

Kızlar ben bu hafta gittim ya şimdi haftaya kontrole çağırdı sonra uzun bi süre görüşmicez dedi doktorum
Acaba bi muayrne bi kontrol şeklinde mi oluyor

Doktora sormak iyi
Ama birsey olacağını sanmıyorum bende hep sağlıklı besleniyorum sebze ve protein ağırlıklı ama bazen can çekince yöneliyorum kahveli iceceklere içerikleri hep sütlü oluyor
Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum kırmızı et haftada 3,4 gün yiuorum sıcak olduğu için balık yemedim pek ton balıklı salata yiyorum ama o da sağlıksız bence. Doktorum gercekten çok pasif geçen hafta gittiğimde dedim ki bizim çift olarak dikkat etmemiz gereken bişi var mı ilişki için sordum diyo ki 8 haftaya kadar riski var ama bişi olmaz e 10. Haftaya girmişim yeni mi söylüyorsun :))

Ay biz ilk bi kaç sefer dikkat etmeye çalıştık ama şuan eskisi gibi devam ediyor doktoruma sormadım oda bişey demedi inşallah bişey olmaz

kanaman ya da lekelenmen olmadıysa söylemezler genelde.

Ay biz ilk bi kaç sefer dikkat etmeye çalıştık ama şuan eskisi gibi devam ediyor doktoruma sormadım oda bişey demedi inşallah bişey olmaz
Artık bişi olmaz diyo sanırım en başlarda dikkat etmek gerekiyordu. Valla bizde normal devam ediyoruz şükür bişi olmadı. İştahım azalmadığı gibi onda da Bi azalma olmadı garip bi gebelik yaşıyorum :)

Ben de 11 haftalığım dün kontrolde 2.70cm çıktı boyutu, doktor normal dedi sizce de normal mi benimle aynı hafta olanlar yorum yapabilir mi?

Bizi de uyarmadı doktor hatta ben sordum, bir sakıncası yok dedi. 7. hafta kontrolündeydim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…