- 13 Mart 2019
- 16.064
- 62.322
- 598
Kızlar kahve içiyo musunuz? Ona göre içicem
Afiyet olsun canım buaradaSütlü karamelli olandan 3 tane içtim canım çok cekiyordu her akşam içmis oldum chai latte tarçın çay ve kahve karışımı onu da 1 kere içtim normalde kahve sevmem ama bu hafta böyle oldu
valla benim bir arkadaşım gece kalkıp kaşık kaşık nutella yiyodu ama kızı oldu.ozamn bu tatli eksi isleri fark etmiyo hic
nane çok kullanmayın adaçayı kesinlikle yasak meselaBaşka neler yasak, benim doktorum bişi söylemiyo. Değiştircem yakında
Haftada bir içiyorum ama artık icmicem galiba çarpıntım çok fazla çünküKızlar kahve içiyo musunuz? Ona göre içicem
Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum kırmızı et haftada 3,4 gün yiuorum sıcak olduğu için balık yemedim pek ton balıklı salata yiyorum ama o da sağlıksız bence. Doktorum gercekten çok pasif geçen hafta gittiğimde dedim ki bizim çift olarak dikkat etmemiz gereken bişi var mı ilişki için sordum diyo ki 8 haftaya kadar riski var ama bişi olmaz e 10. Haftaya girmişim yeni mi söylüyorsun :))Doktora sormak iyi
Ama birsey olacağını sanmıyorum bende hep sağlıklı besleniyorum sebze ve protein ağırlıklı ama bazen can çekince yöneliyorum kahveli iceceklere içerikleri hep sütlü oluyor
valla benim bir arkadaşım gece kalkıp kaşık kaşık nutella yiyodu ama kızı oldu.
AA neden ki çarpıntı, sordunuz mu doktorunuzaHaftada bir içiyorum ama artık icmicem galiba çarpıntım çok fazla çünkü
Çok teşekkür ederimnane çok kullanmayın adaçayı kesinlikle yasak mesela
Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum kırmızı et haftada 3,4 gün yiuorum sıcak olduğu için balık yemedim pek ton balıklı salata yiyorum ama o da sağlıksız bence. Doktorum gercekten çok pasif geçen hafta gittiğimde dedim ki bizim çift olarak dikkat etmemiz gereken bişi var mı ilişki için sordum diyo ki 8 haftaya kadar riski var ama bişi olmaz e 10. Haftaya girmişim yeni mi söylüyorsun :))
kanaman ya da lekelenmen olmadıysa söylemezler genelde.Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum kırmızı et haftada 3,4 gün yiuorum sıcak olduğu için balık yemedim pek ton balıklı salata yiyorum ama o da sağlıksız bence. Doktorum gercekten çok pasif geçen hafta gittiğimde dedim ki bizim çift olarak dikkat etmemiz gereken bişi var mı ilişki için sordum diyo ki 8 haftaya kadar riski var ama bişi olmaz e 10. Haftaya girmişim yeni mi söylüyorsun :))
Artık bişi olmaz diyo sanırım en başlarda dikkat etmek gerekiyordu. Valla bizde normal devam ediyoruz şükür bişi olmadı. İştahım azalmadığı gibi onda da Bi azalma olmadı garip bi gebelik yaşıyorum :)Ay biz ilk bi kaç sefer dikkat etmeye çalıştık ama şuan eskisi gibi devam ediyor doktoruma sormadım oda bişey demedi inşallah bişey olmaz
Normal yani, ben de çok söylendim doktorakanaman ya da lekelenmen olmadıysa söylemezler genelde.
deme ya kabız olmuyor muydu ?bu aşerme nasıl oluyor çok merak ediyorum ben de :) hiçbirşeye aşermedim ben kızımda da bunda da.Bu arada benim annem küçük kardeşime hamileyken kaşık kaşık kuru kahve yiyordu onu aşeriyordu
normal bence kanama olunca ya da lekelenme varsa söylüyorlar ilişkiyi kesin diye.Normal yani, ben de çok söylendim doktora
Meğer kahveyi sigara için içiyormuşumKızlar kahve içiyo musunuz? Ona göre içicem
Bizi de uyarmadı doktor hatta ben sordum, bir sakıncası yok dedi. 7. hafta kontrolündeydim.Artık bişi olmaz diyo sanırım en başlarda dikkat etmek gerekiyordu. Valla bizde normal devam ediyoruz şükür bişi olmadı. İştahım azalmadığı gibi onda da Bi azalma olmadı garip bi gebelik yaşıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?