2021 Şubat Anneleri

Konserve balık yemiyoruz canım bi Araştır istersen hamileyken zararlarını. Taze balık canım çektiğinde bulamadım ton balık küçük bir tane nefis köreltmelik yedim ama sık tüketmiyorum
Benim ilk gittiğim doktor ekmeğe kadar her şeyi yasakladı yemeğin suyuna ekmek banmadan yapamam ben diyemedim

City Gross da taze balık oluyor surekli

Ben biraz araştırayım doktor bişi demiyo çünkü, ton balığını da bırakayım o zaman. Haftada 2,3 balık yiyin yazıyo nette ama mevsimi değil Bi kere korka korka levrek yedim bayat falan olabilir diye. Tavuk yememeye çalışıyorum tavuk yiyo musunuz

Başka neler yasak, benim doktorum bişi söylemiyo. Değiştircem yakında
Sadece ona yasak dedi diger türlü sağlıklı seyler ye dedi süt yumurta peynir yeşillik meyve falan. Ama çiğ kofte falan da yemiyorum ben zararlı diye

Kızlar ben bu hafta gittim ya şimdi haftaya kontrole çağırdı sonra uzun bi süre görüşmicez dedi doktorum
Acaba bi muayrne bi kontrol şeklinde mi oluyor
Genelde oyle oluyo cnm ama 12. Haftada 2li test ve burun ense kalinligina bakilmasi gerek. Bu arada doktorundan memnun kaldın mi

deme ya kabız olmuyor muydu ?bu aşerme nasıl oluyor çok merak ediyorum ben de :) hiçbirşeye aşermedim ben kızımda da bunda da.

Bilmiyorum ki oluyor muydu
Ben aşermeyi bi kere net şekildr yaşadım ama o zaman hamile olduğumu bilmiyodum
Bildiğin canının istediği şeyin kokusu burnuna geliyor ve onu hemen o an yemek istiyorsun

Bana ilk başlar çok zordu bişey olacak korkusu vardı o yüzden de çok uzak geliyodu bu mevzu şimdi normale döndü
Allaha emanet bebeklerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…