- 28 Mart 2019
- 2.288
- 4.221
- 63
Yılın en kötü annesi seçilicem her türlü zararlı şeyi yiyip içiyorumMeğer kahveyi sigara için içiyormuşumartık ikisine de mesafeliyim.
Maşallah canım. Senin diğerleri kızçeydi değil miKızlarr epeydır bakamıyorum bgn doktra gıttım sukur hereey yolnda onden de gıdıyoruz massllh 13 haftalık olmusuuz, erkek gbı dedı bakalmsızde durumlar nası
SevindimCok tesekkurler, zencefil limon cayi rahatlatti biraz,
Konserve balık yemiyoruz canım bi Araştır istersen hamileyken zararlarını. Taze balık canım çektiğinde bulamadım ton balık küçük bir tane nefis köreltmelik yedim ama sık tüketmiyorumSağlıklı beslenmeye çalışıyorum kırmızı et haftada 3,4 gün yiuorum sıcak olduğu için balık yemedim pek ton balıklı salata yiyorum ama o da sağlıksız bence. Doktorum gercekten çok pasif geçen hafta gittiğimde dedim ki bizim çift olarak dikkat etmemiz gereken bişi var mı ilişki için sordum diyo ki 8 haftaya kadar riski var ama bişi olmaz e 10. Haftaya girmişim yeni mi söylüyorsun :))
City Gross da taze balık oluyor surekliKonserve balık yemiyoruz canım bi Araştır istersen hamileyken zararlarını. Taze balık canım çektiğinde bulamadım ton balık küçük bir tane nefis köreltmelik yedim ama sık tüketmiyorum
Benim ilk gittiğim doktor ekmeğe kadar her şeyi yasakladıyemeğin suyuna ekmek banmadan yapamam ben diyemedim
Eşim çok yoğun çalışıyor canım ve marketler kapandıktan sonra geliyor eve. Ben de merkeze uzakta oturuyorum arabayı eşim götürünce iki çocukla ton balığa kaldımCity Gross da taze balık oluyor surekli
Ben biraz araştırayım doktor bişi demiyo çünkü, ton balığını da bırakayım o zaman. Haftada 2,3 balık yiyin yazıyo nette ama mevsimi değil Bi kere korka korka levrek yedim bayat falan olabilir diye. Tavuk yememeye çalışıyorum tavuk yiyo musunuzKonserve balık yemiyoruz canım bi Araştır istersen hamileyken zararlarını. Taze balık canım çektiğinde bulamadım ton balık küçük bir tane nefis köreltmelik yedim ama sık tüketmiyorum
Benim ilk gittiğim doktor ekmeğe kadar her şeyi yasakladıyemeğin suyuna ekmek banmadan yapamam ben diyemedim
Balık haftada 2,3 yazmışlar ama mevsimi değil ben de korkuyorumBen hic balik yemedim daha, zaten sevmezdim
Sadece ona yasak dedi diger türlü sağlıklı seyler ye dedi süt yumurta peynir yeşillik meyve falan. Ama çiğ kofte falan da yemiyorum ben zararlı diyeBaşka neler yasak, benim doktorum bişi söylemiyo. Değiştircem yakında
Yeşilçay zararlı maydonoz çiğ çiğ tüketmemek gerekliSadece ona yasak dedi diger türlü sağlıklı seyler ye dedi süt yumurta peynir yeşillik meyve falan. Ama çiğ kofte falan da yemiyorum ben zararlı diye
Hayır lütfen öyle düşünme. Ben de tiksinmeseydim kendi çabamla bırakacak kadar iradeli değildim.Yılın en kötü annesi seçilicem her türlü zararlı şeyi yiyip içiyorum
Him doğru bak maydonozu unuttumYeşilçay zararlı maydonoz çiğ çiğ tüketmemek gerekli
Genelde oyle oluyo cnm ama 12. Haftada 2li test ve burun ense kalinligina bakilmasi gerek. Bu arada doktorundan memnun kaldın miKızlar ben bu hafta gittim ya şimdi haftaya kontrole çağırdı sonra uzun bi süre görüşmicez dedi doktorum
Acaba bi muayrne bi kontrol şeklinde mi oluyor
Genelde oyle oluyo cnm ama 12. Haftada 2li test ve burun ense kalinligina bakilmasi gerek. Bu arada doktorundan memnun kaldın mi
2 li test yaptirmayabilirsin ama ense ve burun kalinligina da mi baktirmicaksinEvet memnun kaldım çok şükür
Ben 2 li test yaptırmıcam canım
deme ya kabız olmuyor muydu ?bu aşerme nasıl oluyor çok merak ediyorum ben de :) hiçbirşeye aşermedim ben kızımda da bunda da.
2 li test yaptirmayabilirsin ama ense ve burun kalinligina da mi baktirmicaksin
Yilda bi iki kez yerdim, simdi su sicakta hic yenmez, dardanel aliyim diyodum onunda sakincali oldugu yazilmis, benim acikcasi ozel bi beslenmem yok,Balık haftada 2,3 yazmışlar ama mevsimi değil ben de korkuyorum
Artık bişi olmaz diyo sanırım en başlarda dikkat etmek gerekiyordu. Valla bizde normal devam ediyoruz şükür bişi olmadı. İştahım azalmadığı gibi onda da Bi azalma olmadı garip bi gebelik yaşıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?