2021 Şubat Anneleri

Kizlar az once yazmayı unuttum doktorum en büyük dusman telefonlar elinden geldigince uzak dur dedi baya azalttım bende. Benim gebeliğim riskli oldugu icin iliskiyi de yasakladi. Ilk 3 ay herkes icin risk dikkat etmek lazim bence sonrasinda cok sıkıntı olmaz da

Yine aynı doktor tavuktan uzak dur dedi. Ya tavuklar çok hormonlu olduğundan Ya da çiğken dokunduğunuzda bulaşan bir hastalık vardı (neydi?) o yüzden yasakladı. Ama ben yiyorum. Haklısın balık mevsimi değil olanlarda dondurulmuş oluyor genelde. Ben de sık balık yiyemiyorum. Napalım hiç alamayan anneler var Allah eksiğini tamamlasın inşallah.

Yilda bi iki kez yerdim, simdi su sicakta hic yenmez, dardanel aliyim diyodum onunda sakincali oldugu yazilmis, benim acikcasi ozel bi beslenmem yok,
4.aya kadar beslenmenin çok önemi yoktu canım. Zararlı tüketimler hariç. Ama şimdi elinden geldiğince dikkat et istersen. Balık yerine günde 2-3 bütün ceviz yiyebilirsin. Ben öneride bulunuyorum ama beslenmem çok kötü benimde zayıfladım. Süt yoğurt çok kokmaya başladı. İnşallah bundan sonra dikkat edebiliriz

Amin canım tabiki öyle, benim zaten vitamin değerlerim yerlerde olduğu için ekstra beslenmeye çalışıyodum ama çok sürdürülebilir değil

Telefon bağımlılığı ne olacak bilmiyorum. Bakmasamda sürekli elimin altında duracak yoksa eksik hissediyorum. İradesizim bu konuda

Duygu durumu degısen var mı? Zaten ikizler burcuyum ıyıce hormonların etkisiyle sacma hallere giriyorum bugun modum cok dusuk cok mutsuz hissediyorum kendimi cok sukur bir sıkıntım falan da yok ama oyle sonra Bı bakmısım kahkaha ile guluyorum

Merhaba kızlar bayrama kadar raporluyum düşük riskinden 67 küsürlerle başladığım hamileliğe 64.3 ile devam ediyorum. Doktorun verdiği beslenme listesini paylaştım uygulamak zor

Eklentiler

• 06460005-4220-42F2-B788-7F222FA87154.webp
    51,5 KB · Görüntüleme: 86
Merhaba kızlar bayrama kadar raporluyum düşük riskinden 67 küsürlerle başladığım hamileliğe 64.3 ile devam ediyorum. Doktorun verdiği beslenme listesini paylaştım uygulamak zor
Geçmiş olsun canım dinlenmene bak, bu liste herkes için mi

Aslinda balik haric herseyi yiyiyorum cunku bulantim yok, rahat yiyiyorum sebze, et falan, bi de tatliyi cok seviyorum, aserme falan da yok, sanki hamile degilmisim gibi zaten daha kimsede bilmiyor bu arada bu gun 8+4 olmusuz, duygu durumlari benimde degisik ve malesef genelde depresif, mutsuzum, halsizim, hic bisey istemiyor canim, orgu, amigurumi falan cok severim ama hicbisey yapasim gelmiyo, belki de sicaktan, birde covid kotu etkiledi beni, ben calismiyorum ama esim geldi bugun arkadasinda pozitif cikmis , belki bizde karantinaya gireriz 14 gun dedi, oturdum iyi bi agladim

Sadece ona yasak dedi diger türlü sağlıklı seyler ye dedi süt yumurta peynir yeşillik meyve falan. Ama çiğ kofte falan da yemiyorum ben zararlı diye
Çiğköfte ben de yemiyodum geçen burda yazmışlar canım çekti aldım yedim ama midemi çok rahatsız etti, çok fazla mide yanması oluyo bende

Benim de hamileliğim aynı yorgunluk harici Bi belirtim yok, eşim de şaşırıp duruyo hiç böyle hamilelik görmemiştim diye. Arada kedi videosu falan izlerken ağlıyorum Bi yandan dondurma kaşıklıyorum iç dünyam çok karışık. Hamile kalmadan işten de ayrılmıştım işe de giremiyorum şimdi evde tüm gün ye iç yat ağla uyu

AA neden ki çarpıntı, sordunuz mu doktorunuza
Sordum sıcaktan olur dedi tansiyonum düşük normalde hamilelik surecimde daha dda düşüyor o da çarpıntıyı arttırıyor bol bol su içeceksin kendini yormaya aksın anı hareket yapmayacaksın dedi folikasit bırakıp demire geçince rahatlarsın sadece bol bol su iç melisin dedi
Su tansiyonunu dengeler rahatlatır dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…