2021 Şubat Anneleri

Anladım sağlıkla kavuşun :) cinsiyet öğrenme zamanı heyecan doruğa çıkacak topikte çoğunluk 2.bebeğine hamile
Ay gerçekten öyle bi kızım var bakalım neler bekliyor bizi amin hepimizi kavuştursun sağlıkla. Sizin ilk bebek mi

Canım ben ilk gebeliğimde kullanmıştım 10.haftada başlayan ve 16.haftada biten bitmek bilmeyen Bi kanamam vardı ben günde 3 defa alıyordum ama siz doktorunuza danışın çünkü her gebelik farklıdır
Ya bnm çok yokta kahverengi şeklinde geliyor Dr kanaman artarsa al demişti yine de bı sorayim

İlk gebeliğimde ben de yaşadım lekelenme. Progestanın miktarını herkese göre dru belirliyor sanırım. Benim günde bir defa idi. 2 aya yakın kullandım.
Aslında bnde yaşadım 3. De ama düşük oldu korkuyorum şimdi de hayırlısı artık gereken tüm tedbirleri aldım

Anladım sağlıkla kavuşun :) cinsiyet öğrenme zamanı heyecan doruğa çıkacak topikte çoğunluk 2.bebeğine hamile
Annelik ucretsiz fulltime Bi delilik :) o yuzden su süreçte biz 2.ler gözümüz daha kara oldu ilki bekleyenlerden bence

Benim kızım simdi 26 aylık bizimkilerin arası 34 ay olacak. Ben bilerek aralarında az yaş farkı olsun birlikte oynasınlar istedim. Çocuk büyütmek her dönemde zor. Yaşları yarın olduğunda iki yaştan sonra çok güzel arkadaşlık ediyorlar gözlemlediğim kadariyla

İnşallah cnm

Kızlar az Önce Dr Banu çiftçi’nin canlı yayınını izledim. Folik asit kullanımı için en geç 5haftaya kadar diyor. Yumurtladın 10 sonra test yaptın pozitifi gördün ve iş bitmiştir geçmiş olsun dedi. Bebeğin omurgasının gelişiMi o haftada biter ve folik asit artık bir işe yaramazmış.

Birçok kişi hamileliğini öğrendikten sonra kullanmaya başlıyor. Bu açıklamaya göre folik asitin hiçbir etkisi yok demek ki

Birçok kişi hamileliğini öğrendikten sonra kullanmaya başlıyor. Bu açıklamaya göre folik asitin hiçbir etkisi yok demek ki
Aynen öyleymiş ben de şaşırdım. Öyle 3 ay kullanımı çok gereksiz diyor. Planlı gebelikten bir ay önce başlamak yeterli diyor. Döllenmeden 10.gün sonrası kullanımı boşaymış. Canlı yayını kaydettiyse sizler de izleyebilirsiniz.
baktım şimdi Instagram hürriyetaile hesabında canlı yayın paylaşılmış.

Kızlar birşey soracağım adet öncesi bende hep sivilcelenme olur yine oldu sizlerde de olan var mı sivilce olup hamile olduğunu öğrenen
Pazartesi bat test yapacağım ama umudum yok

Teşekkür ederim tavsiyeleriniz icin tecrübeler cok degerli oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…