Aminn çok teşekkür ederimyaa aslında babamla herşeyi konuşurum da ne bileyim hamilelik farklı geliyor baba biz seviştik çocuk öldü der gibi kötü hissediyorum kendimi bide şimdi karşımda biri abim biri babam iki erkeğe
Bebeğin olduktan sonra tamamen ona odaklanman stressiz bir ortamda olman lazım. Sevmediğin insanların sana negatif enerji vereceğini bunun da bebeğine yansıyacağını düşünüp gitme diyorum ama eşinle aranızdaki dayanışma önemli.Ama bu bebeğimi inşallah sağlıklıca kucağıma alırsam götürmicem tıpış tıpış gelsinler meraklılarsa. Sanmıyorm iki çocuğum umurların da bile olmadı bundada aramaz sormazlar
Boşver canım rakamları rahat ol sen yeter, gözün aydın.Sonucum çıktı sonunda :)
5+2 hamilelik için 3900 beta hcg nasıl sizce?
Teşekkür ederimBoşver canım rakamları rahat ol sen yeter, gözün aydın.
Cuma günü aile hekimime sordum 3-4 güne çıkar dedi bende o kadar bekleyemezdim ertesi gün sokağa çıkma yasağı olduğu halde aradım devlet hastanesini gebelik testi vermeye gelebilir miyim evim çok yakın dedimAslında çok yoktu. Sonucun gecikmesine sinirlendim. Sizlerin de testleri böyle geç mi aciklandi
Aile hekimleri bu süreçten dolayı geç sonuç veriyorlar galiba.3-4 gün de hiç gecmezdiCuma günü aile hekimime sordum 3-4 güne çıkar dedi bende o kadar bekleyemezdim ertesi gün sokağa çıkma yasağı olduğu halde aradım devlet hastanesini gebelik testi vermeye gelebilir miyim evim çok yakın dedim1 saat sonra sonucu öğrendim aklınızda olsun kızlar
Çok güzel maşallah muayene gitseniz keseyi görürsünüzSonucum çıktı sonunda :)
5+2 hamilelik için 3900 beta hcg nasıl sizce?
Canım ben ilk gebeliğimde kullanmıştım 10.haftada başlayan ve 16.haftada biten bitmek bilmeyen Bi kanamam vardı ben günde 3 defa alıyordum ama siz doktorunuza danışın çünkü her gebelik farklıdırHanımlar progestan kullanan var mı aranızda varsa günde kaç kere kullanıyorsunuz
Evet 4–5 gün lekelenmem oldu canımLekelenme yaşayan var mı kizlar
Aynen öyle mecbur kaldım vallaAile hekimleri bu süreçten dolayı geç sonuç veriyorlar galiba.3-4 gün de hiç gecmezdi
İlk gebeliğimde ben de yaşadım lekelenme. Progestanın miktarını herkese göre dru belirliyor sanırım. Benim günde bir defa idi. 2 aya yakın kullandım.Lekelenme yaşayan var mı kizlar
SezeryanIn şimdiden belli olması sizin kararınız mı?4 şubat çıkıyor doğum ama sezeryan ilk doğumum.. ocak mi olur doğumum kafam karışık ben ocak anneleri grubuna mi katılsam şubat mi
Canım ilk doğumum sezeryan. Bu 2. Bebegim ondan. Ama evet tarih neyse orda takılayımSezeryanIn şimdiden belli olması sizin kararınız mı?
her iki tarafta da takılın :) Benim de belli olmaz Ocak doğabilir ama tarih nere gösteriyorsa oradayım :)
Anladım sağlıkla kavuşun :) cinsiyet öğrenme zamanı heyecan doruğa çıkacak topikte çoğunluk 2.bebeğine hamileCanım ilk doğumum sezeryan. Bu 2. Bebegim ondan. Ama evet tarih neyse orda takılayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?