2021 Şubat Anneleri

karnınız çıkınca anlarlar söylemesenizde.

Ama bu bebeğimi inşallah sağlıklıca kucağıma alırsam götürmicem tıpış tıpış gelsinler meraklılarsa. Sanmıyorm iki çocuğum umurların da bile olmadı bundada aramaz sormazlar
Bebeğin olduktan sonra tamamen ona odaklanman stressiz bir ortamda olman lazım. Sevmediğin insanların sana negatif enerji vereceğini bunun da bebeğine yansıyacağını düşünüp gitme diyorum ama eşinle aranızdaki dayanışma önemli.

Aile hekimliğine gebeliğinizi bildirecek misiniz hanımlar? Tetanoz aşınızı felan hatırlatıyorlar. İşin kötüsü ben kaç doz tetanoz yaptırdığımı da unuttum. Topiğin unutkanı benim :)

Aslında çok yoktu. Sonucun gecikmesine sinirlendim. Sizlerin de testleri böyle geç mi aciklandi
Cuma günü aile hekimime sordum 3-4 güne çıkar dedi bende o kadar bekleyemezdim ertesi gün sokağa çıkma yasağı olduğu halde aradım devlet hastanesini gebelik testi vermeye gelebilir miyim evim çok yakın dedim 1 saat sonra sonucu öğrendim aklınızda olsun kızlar

Aile hekimleri bu süreçten dolayı geç sonuç veriyorlar galiba.3-4 gün de hiç gecmezdi

Hanımlar progestan kullanan var mı aranızda varsa günde kaç kere kullanıyorsunuz

Hanımlar progestan kullanan var mı aranızda varsa günde kaç kere kullanıyorsunuz
Canım ben ilk gebeliğimde kullanmıştım 10.haftada başlayan ve 16.haftada biten bitmek bilmeyen Bi kanamam vardı ben günde 3 defa alıyordum ama siz doktorunuza danışın çünkü her gebelik farklıdır

4 şubat çıkıyor doğum ama sezeryan ilk doğumum.. ocak mi olur doğumum kafam karışık ben ocak anneleri grubuna mi katılsam şubat mi

4 şubat çıkıyor doğum ama sezeryan ilk doğumum.. ocak mi olur doğumum kafam karışık ben ocak anneleri grubuna mi katılsam şubat mi
SezeryanIn şimdiden belli olması sizin kararınız mı?
her iki tarafta da takılın :) Benim de belli olmaz Ocak doğabilir ama tarih nere gösteriyorsa oradayım :)

SezeryanIn şimdiden belli olması sizin kararınız mı?
her iki tarafta da takılın :) Benim de belli olmaz Ocak doğabilir ama tarih nere gösteriyorsa oradayım :)
Canım ilk doğumum sezeryan. Bu 2. Bebegim ondan. Ama evet tarih neyse orda takılayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…