2021 Şubat Anneleri

Ayyy 6 gorumce mı boşver bacım sen bizde laf vardır dinlen dinlenn kaç sen onlardan

Empati yaparak yazın kızlar fikrinize ihtiyacım var Empati yaparak yazın kızlar fikrinize ihtiyacım var

Empati yaparak yazın kızlar fikrinize ihtiyacım var
Empati yaparak yazın kızlar fikrinize ihtiyacım var
Şuandaki süreçte nasıllar size karşı ? Esin ne diyor eğer aranızda sıkıntı çıkarsa söyleyebilirsin ama eşinde senden tarafsa bence uzak dur tam olayları bilmiyoruz ama

Ayyy 6 gorumce mı boşver bacım sen bizde laf vardır dinlen dinlenn kaç sen onlardan
Eşimi küçüklükten beri çalıştırmışlar..parasını onların eline saymış..düğünümüzü bile kendimiz yaptık daha neler neler anlatsam bitmez Rabbim çıkarıyo bana yaptıklarını ama kendilerine gelmiyolar

Şuandaki süreçte nasıllar size karşı ? Esin ne diyor eğer aranızda sıkıntı çıkarsa söyleyebilirsin ama eşinde senden tarafsa bence uzak dur tam olayları bilmiyoruz ama
Eşim benden taraf çünkü herşey ortada yani..herşeyin farkında eşim öbür tarafta alıcam hakkımı diyo bana kalsa kapılarını bile açmıycam o kadar doluyum..bebeğimin kalbi durdu napalım öldüyse dediler

Ayyy yaa tüylerim diken diken oldu bu cümleyi söyleyen kişilere afedersin çocuğun boklu bezini gostermem

Ay şaka gibi gerçekten ben olsam asla gitmem onlara eşinizde sizden yanaysa en azından huzurunuz olur böyle kötü söylemlere mağdur kalmazsınız

Bende Yasemin 31 yaşındayım bakalım 32 den 15 gün önce bebişim hediye olarak gelecek bu arada kızım yazacakmistim içime mı doğdu ne afyondan katılıyorum bu ara öğretmenim o sebeple buralardayız
Ne güzel bir hediye rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah. Öğretmenlik kutsal meslek severim öğretmenleri benim küçükken hayalimdi ama başka meslekteyiz gerçi şimdiki işimide çok seviyorum ama riskli işte. Tayin mi bekliyorsun

Aminn cumlemiz inşallah senin meslek neydi ? Normalde bu sene tayin isteyelim diyorduk ama bebiş çıkınca bir üç sene daha erteleyecek gibiyiz kızımın bakıcısindan memnunum okulum evimin karşısında yani her durumdan çok rahatım bunu da büyütür öyle gideriz gibi tabi zaman ne gösterir bilmiyorum

Hostesim ben ordan oraya uçuyorum aileden uzakta zor oluyor. Valla rahatsanız hiiç bozmayın yerinizi bakıcı çok önemli ondanda memnunmuşsunuz ne güzel bizde allahtan babaanne bakıyor ama 2.ci olunca mecbur bir yardımcı alıcam.

Ayyy yaa tüylerim diken diken oldu bu cümleyi söyleyen kişilere afedersin çocuğun boklu bezini gostermem
Çok ağladım Rabbime havale ettim buluyolar belâlarını..ama eşim memleketine çok düşkün diye mecburen gitmek zorunda kalıyorm hoşgeldin bile demiyolar

Ama bu bebeğimi inşallah sağlıklıca kucağıma alırsam götürmicem tıpış tıpış gelsinler meraklılarsa. Sanmıyorm iki çocuğum umurların da bile olmadı bundada aramaz sormazlar

Çok ağladım Rabbime havale ettim buluyolar belâlarını..ama eşim memleketine çok düşkün diye mecburen gitmek zorunda kalıyorm hoşgeldin bile demiyolar
Valla gidin konu komşuda kalın onlara gitmeyin yada otelde oda falan tutun siz gitmediğinizde onlar Allahın dan bulacak emin olabilirsiniz

Valla gidin konu komşuda kalın onlara gitmeyin yada otelde oda falan tutun siz gitmediğinizde onlar Allahın dan bulacak emin olabilirsiniz
Buluyolar beddua ettim tuttu .ama hâlâ aynılar..annem diyo sen onlara uyma kızım git el ne der

Ayy Allah kolaylık versin şu süreçte inşallah zor iş gerçekten.. iyi ne güzel babaannenin elinden geliyorsa şükür bizimki çok iyidir ama çok becerikli değil o konuda yanımıza geldiğinde bakiciniz gelsin ben bakamam derdi bakıcı yine gelirdi o varken de

Allahtan eşimin tüm akrabaları şahit her şeye..herkesle küsler zaten.geçim edilecek insanlar değiller..biz görüşüyoruz herkesle seviyorlar eşimle beni haklı olduğumuzu biliyolar vicdanım rahat o yüzden

Benimkide tam tersi sen 2.ciyi doğur onada bakarım bakıcı falan istemem diyor torunlarıma şanslıyım o konuda ama yardımcı alıcam çünkü ben bazen uzun süre olmuyorum kadının kendi evi de var bana mı yetişsin kendi evine mi Allah razı olsun yemeğimi temizliğimi yapıyor ama ben benim yüzümden çok yorulsun istemiyorum yardımcı ev işleri yemeklerle ilgilenir kv dede çocuklarla

Benim annemde öyle der ama bunlar arsızmış canım ya insan torunu için öyle düşünürüm çok acayip insanlar mış
Akrabaları da öyle diyo canım elimden geldiğince gitmemeye çalışıyorm..ikinciyi götürmiycm ayaklarına Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…