Ayyy 6 gorumce mı boşver bacım sen bizde laf vardır dinlen dinlenn kaç sen onlardanBeraber aynı evde yaşamak istediler evlenince..eşimde o eve ben sığmıyorumki seni sığdırsınlar dedi..yani bunun bi bahanesi olamaz ya 6 görümce var onlar ne derse o oluyo o evde saçma sapan şeyler anlat anlat bitmez
Empati yaparak yazın kızlar fikrinize ihtiyacım varAllah nasip ederde doğum yaparsam bu çocuğu ayaklarına götürmek istemiyorum onlar gelene kadar haksız mıyım..bayramda bike ayaklarına gitmek işkence gibi geliyo..ayırt edilmek çok zor..kızımı doğurunca sağda solda demiş eş ailesi çocuklarını bile görmeye gitmem evine diye
Şuandaki süreçte nasıllar size karşı ? Esin ne diyor eğer aranızda sıkıntı çıkarsa söyleyebilirsin ama eşinde senden tarafsa bence uzak dur tam olayları bilmiyoruz amaEmpati yaparak yazın kızlar fikrinize ihtiyacım var
Empati yaparak yazın kızlar fikrinize ihtiyacım var
Eşimi küçüklükten beri çalıştırmışlar..parasını onların eline saymış..düğünümüzü bile kendimiz yaptık daha neler neler anlatsam bitmez Rabbim çıkarıyo bana yaptıklarını ama kendilerine gelmiyolarAyyy 6 gorumce mı boşver bacım sen bizde laf vardır dinlen dinlenn kaç sen onlardan
Eşim benden taraf çünkü herşey ortada yani..herşeyin farkında eşim öbür tarafta alıcam hakkımı diyo bana kalsa kapılarını bile açmıycam o kadar doluyum..bebeğimin kalbi durdu napalım öldüyse dedilerŞuandaki süreçte nasıllar size karşı ? Esin ne diyor eğer aranızda sıkıntı çıkarsa söyleyebilirsin ama eşinde senden tarafsa bence uzak dur tam olayları bilmiyoruz ama
Ayyy yaa tüylerim diken diken oldu bu cümleyi söyleyen kişilere afedersin çocuğun boklu bezini gostermemEşim benden taraf çünkü herşey ortada yani..herşeyin farkında eşim öbür tarafta alıcam hakkımı diyo bana kalsa kapılarını bile açmıycam o kadar doluyum..bebeğimin kalbi durdu napalım öldüyse dediler
Ay şaka gibi gerçekten ben olsam asla gitmem onlara eşinizde sizden yanaysa en azından huzurunuz olur böyle kötü söylemlere mağdur kalmazsınızEşim benden taraf çünkü herşey ortada yani..herşeyin farkında eşim öbür tarafta alıcam hakkımı diyo bana kalsa kapılarını bile açmıycam o kadar doluyum..bebeğimin kalbi durdu napalım öldüyse dediler
Ne güzel bir hediye rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah. Öğretmenlik kutsal meslek severim öğretmenleri benim küçükken hayalimdi ama başka meslekteyiz gerçi şimdiki işimide çok seviyorum ama riskli işte. Tayin mi bekliyorsunBende Yasemin 31 yaşındayım bakalım 32 den 15 gün önce bebişim hediye olarak gelecekbu arada kızım yazacakmistim içime mı doğdu ne afyondan katılıyorum bu ara öğretmenim o sebeple buralardayız
Hostesim ben ordan oraya uçuyorum aileden uzakta zor oluyor. Valla rahatsanız hiiç bozmayın yerinizi bakıcı çok önemli ondanda memnunmuşsunuz ne güzel bizde allahtan babaanne bakıyor ama 2.ci olunca mecbur bir yardımcı alıcam.Aminn cumlemiz inşallahsenin meslek neydi ? Normalde bu sene tayin isteyelim diyorduk ama bebiş çıkınca bir üç sene daha erteleyecek gibiyiz kızımın bakıcısindan memnunum okulum evimin karşısında yani her durumdan çok rahatım bunu da büyütür öyle gideriz gibi tabi zaman ne gösterir bilmiyorum
Çok ağladım Rabbime havale ettim buluyolar belâlarını..ama eşim memleketine çok düşkün diye mecburen gitmek zorunda kalıyorm hoşgeldin bile demiyolarAyyy yaa tüylerim diken diken oldu bu cümleyi söyleyen kişilere afedersin çocuğun boklu bezini gostermem
Valla gidin konu komşuda kalın onlara gitmeyin yada otelde oda falan tutun siz gitmediğinizde onlar Allahın dan bulacak emin olabilirsinizÇok ağladım Rabbime havale ettim buluyolar belâlarını..ama eşim memleketine çok düşkün diye mecburen gitmek zorunda kalıyorm hoşgeldin bile demiyolar
Buluyolar beddua ettim tuttu .ama hâlâ aynılar..annem diyo sen onlara uyma kızım git el ne derValla gidin konu komşuda kalın onlara gitmeyin yada otelde oda falan tutun siz gitmediğinizde onlar Allahın dan bulacak emin olabilirsiniz
Ayy Allah kolaylık versin şu süreçte inşallah zor iş gerçekten.. iyi ne güzel babaannenin elinden geliyorsa şükür bizimki çok iyidir ama çok becerikli değil o konuda yanımıza geldiğinde bakiciniz gelsin ben bakamam derdiHostesim ben ordan oraya uçuyorum aileden uzakta zor oluyor. Valla rahatsanız hiiç bozmayın yerinizi bakıcı çok önemli ondanda memnunmuşsunuz ne güzel bizde allahtan babaanne bakıyor ama 2.ci olunca mecbur bir yardımcı alıcam.
Ayy Allah kolaylık versin şu süreçte inşallah zor iş gerçekten.. iyi ne güzel babaannenin elinden geliyorsa şükür bizimki çok iyidir ama çok becerikli değil o konuda yanımıza geldiğinde bakiciniz gelsin ben bakamam derdibakıcı yine gelirdi o varken de
Benim annemde öyle der ama bunlar arsızmış canım ya insan torunu için öyle düşünürüm çok acayip insanlar mışBuluyolar beddua ettim tuttu .ama hâlâ aynılar..annem diyo sen onlara uyma kızım git el ne der
Akrabaları da öyle diyo canım elimden geldiğince gitmemeye çalışıyorm..ikinciyi götürmiycm ayaklarına Allahın izniyleBenim annemde öyle der ama bunlar arsızmış canım ya insan torunu için öyle düşünürüm çok acayip insanlar mış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?