- 15 Şubat 2020
- 2.302
- 1.730
- 63
Sat ne zaman cnm bnm de 9 Mayıs öğrendim bn bi hafta öncesindeKızlar birşey soracağım adet öncesi bende hep sivilcelenme olur yine oldu sizlerde de olan var mı sivilce olup hamile olduğunu öğrenen
Pazartesi bat test yapacağım ama umudum yok
Sat 13 Mayıs salı test yaptım negatifSat ne zaman cnm bnm de 9 Mayıs öğrendim bn bi hafta öncesinde
Daha erken yumurtlama zamanını say 14. Günde çıkıyor yani bnde öyle olmustuSat 13 Mayıs salı test yaptım negatif
Ben çocugumu da götürmem kendim de gitmem ama siz yine de benden etkilenmeyin.Siz olsanız bidahaki doğacak bebenizi götürür müsünüz ayaklarına..görmeye gelmiyolar çünkü
BeeeenKızlar birşey soracağım adet öncesi bende hep sivilcelenme olur yine oldu sizlerde de olan var mı sivilce olup hamile olduğunu öğrenen
Pazartesi bat test yapacağım ama umudum yok
Umudumu kaybetmeyeyim o zaman :)BeeeenHala çıkıyor
5 ve üzeri var demektir ama düşük bir değer tekrarlayın 3-4 gün sonraMerhaba bende yeniyim adetim yarın ama dün kan verdim 7.56 çıktı sizce var mıdır
Benim de çıktı. Hatta regl gecikmesine rağmen yok ya stesten gecikmişimdir Baksana sivilcem çıktı diye kendimi teselli etmiştim.Umudumu kaybetmeyeyim o zaman :)
Sevindim bak şimdi geçmedi şu 4 günde :) ne zaman test yapsamBenim de çıktı. Hatta regl gecikmesine rağmen yok ya stesten gecikmişimdir Baksana sivilcem çıktı diye kendimi teselli etmiştim.
Bir soru daha çok sık idrara çıkıyorum sabaha kadar 3-4 kez oluyor sizede oldu muBenim de çıktı. Hatta regl gecikmesine rağmen yok ya stesten gecikmişimdir Baksana sivilcem çıktı diye kendimi teselli etmiştim.
Teşekkürler5 ve üzeri var demektir ama düşük bir değer tekrarlayın 3-4 gün sonra
Az kalmış bir gün kala belki fazla testin varsa yapabilirsin.Sevindim bak şimdi geçmedi şu 4 günde :) ne zaman test yapsam
Gece Hiç kalkmam normalde ama bir defa kalkıyorum son zamanlarda. Senin belirtiler var gibi hadi hayırlısı :) Çıkmazsa da canını sıkmak yok tamam mi ilk denemeymiş ZatenBir soru daha çok sık idrara çıkıyorum sabaha kadar 3-4 kez oluyor sizede oldu mu
Çok sağol ya gece gece moral verdin :) yoksa da yine deneriz ne yapalımGece Hiç kalkmam normalde ama bir defa kalkıyorum son zamanlarda. Senin belirtiler var gibi hadi hayırlısı :) Çıkmazsa da canını sıkmak yok tamam mi ilk denemeymiş Zaten
Niye bu kadar heyecan yaptım bende bilmiyorum sanki ilk bebek gibi :)Çok sağol ya gece gece moral verdin :) yoksa da yine deneriz ne yapalım
tombiş vardı tellinaz vardı melisaya vardı nickleri çok aklımda değil ama ben isim olarak tanıyorum bu kişileri zaten watsapptan yazışıyoruz sürekli.evet temmuz 2016 annesiyim.:)Sizin nickinizde bana çok tanıdık geliyor. 2016 Temmuz annelerinde var mıydınız.
Şimdi okudum evet varmışsınız :) sizinle tartışmıştık değil mi :) diğer Temmuz annelerinden görüştüklerinizin nicKleri neydi.
evet ikinciye hamileyim aralıkta kimyasal geçirdim siz 3.sanırım maşallah hızlısın rabbim tamamına erdirsin.Evet evet tam da kendisiyim :) denk gelmek ne güzel.
bence anneyi desteklemek için de olabilir folic asit ama hala gelişmeye devam eden organlar da var ya her ihtimale karşı kullandırıyolar demek ki.Birçok kişi hamileliğini öğrendikten sonra kullanmaya başlıyor. Bu açıklamaya göre folik asitin hiçbir etkisi yok demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?