2021 Şubat Anneleri

Geçmiş olsun cnm bnmde tansiyonum çok düşüyor kızımda da öyleydi bnde bol su içmeye çalışıyorum dikkat et snde kendine

Geçmiş olsun cnm bnmde tansiyonum çok düşüyor kızımda da öyleydi bnde bol su içmeye çalışıyorum dikkat et snde kendine
Cnm doktorum bana da prulutonu kesebilirsin kahve yada kirmizi akıntın yoksa dedi ama bende snein gibi endiseliyim biraz. Sen kestin mi

Ben de 11 haftalığım dün kontrolde 2.70cm çıktı boyutu, doktor normal dedi sizce de normal mi benimle aynı hafta olanlar yorum yapabilir mi?
Canım doktorun normal dediyse haftan uyumluysa korkma. Benim farklı boyu ama 6 gün önden gidiyomuş ondan olabilir sen doktorunu dinle hep

Merhaba kızlar bayrama kadar raporluyum düşük riskinden 67 küsürlerle başladığım hamileliğe 64.3 ile devam ediyorum. Doktorun verdiği beslenme listesini paylaştım uygulamak zor
O altta yazan demir ilacı kan ilacı değil mi? Bana da dün verdi doktorum aç karnına içiyorum ama o limon olayını duymamıştım

Kızlar ben bu hafta gittim ya şimdi haftaya kontrole çağırdı sonra uzun bi süre görüşmicez dedi doktorum
Acaba bi muayrne bi kontrol şeklinde mi oluyor
12.hafta ultrasonu için çağırmıştır. Yoksa bu kadar sık çağırmıyorlar. Ben geçen hafta gitmiştim. 40 gün sonraya randevu verdi.
16. Hafta cinsiyet için
20.haftada detaylı ultrason için
24. Haftada şeker yüklemesi için gitmek gerekiyor.
Sonrasında baska birşey yoktu galiba.

Benim sürekli kullanmam gerekiyor özellikle de yaz döneminde
Duyduğum iyi oldu sizden

yazdıklarınızı okurken işte ben dedim kendi kendime güldüm :))) bnde aynı durumdayım canım herşeyi istiyor:)) dün doktor kontrolüm vardı 3 kilo almışım bnde :)

Cnm doktorum bana da prulutonu kesebilirsin kahve yada kirmizi akıntın yoksa dedi ama bende snein gibi endiseliyim biraz. Sen kestin mi
Ya bnde korkudan kesemedim bu hafta da vurundum haftaya belki vurunmam senin kaç haftalık oldu tam olarak

Ben de pruluton kullanıyodum hem progestan hap hem de crinone jel. Bana jel ve hapı bırak ama prulutona devam et dedi
Aslında proluton daha iyi hap olarak bnde kullanmak istemiyorum ama her hafta iğne de nasıl olur bilemiyorum

O altta yazan demir ilacı kan ilacı değil mi? Bana da dün verdi doktorum aç karnına içiyorum ama o limon olayını duymamıştım
İkisi ayrı şeyler canım bazen kanın iyi olsa bile demirin düşük, demirin normal olup kanın düşük olabiliyor

Çatlak kremi yağı araştıran oldu mu ilk gebeliğimde bio oil kullanmıştım gebelikte çatlamadım sonra çatladım şimdi arkonun hindistan cevizli spreyini aldım ileri haftalarda bio oil almayı düşünüyorum

Ben de mustela var bir ay sonra falan başlarım kullanmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…