- 15 Şubat 2020
- 2.302
- 1.730
- 63
Geçmiş olsun cnm bnmde tansiyonum çok düşüyor kızımda da öyleydi bnde bol su içmeye çalışıyorum dikkat et snde kendineSordum sıcaktan olur dedi tansiyonum düşük normalde hamilelik surecimde daha dda düşüyor o da çarpıntıyı arttırıyor bol bol su içeceksin kendini yormaya aksın anı hareket yapmayacaksın dedi folikasit bırakıp demire geçince rahatlarsın sadece bol bol su iç melisin dedi
Su tansiyonunu dengeler rahatlatır dedi
Cnm doktorum bana da prulutonu kesebilirsin kahve yada kirmizi akıntın yoksa dedi ama bende snein gibi endiseliyim biraz. Sen kestin miGeçmiş olsun cnm bnmde tansiyonum çok düşüyor kızımda da öyleydi bnde bol su içmeye çalışıyorum dikkat et snde kendine
Canım doktorun normal dediyse haftan uyumluysa korkma. Benim farklı boyu ama 6 gün önden gidiyomuş ondan olabilir sen doktorunu dinle hepBen de 11 haftalığım dün kontrolde 2.70cm çıktı boyutu, doktor normal dedi sizce de normal mi benimle aynı hafta olanlar yorum yapabilir mi?
Ben de pruluton kullanıyodum hem progestan hap hem de crinone jel. Bana jel ve hapı bırak ama prulutona devam et dediCnm doktorum bana da prulutonu kesebilirsin kahve yada kirmizi akıntın yoksa dedi ama bende snein gibi endiseliyim biraz. Sen kestin mi
O altta yazan demir ilacı kan ilacı değil mi? Bana da dün verdi doktorum aç karnına içiyorum ama o limon olayını duymamıştımMerhaba kızlar bayrama kadar raporluyum düşük riskinden 67 küsürlerle başladığım hamileliğe 64.3 ile devam ediyorum. Doktorun verdiği beslenme listesini paylaştım uygulamak zor
12.hafta ultrasonu için çağırmıştır. Yoksa bu kadar sık çağırmıyorlar. Ben geçen hafta gitmiştim. 40 gün sonraya randevu verdi.Kızlar ben bu hafta gittim ya şimdi haftaya kontrole çağırdı sonra uzun bi süre görüşmicez dedi doktorum
Acaba bi muayrne bi kontrol şeklinde mi oluyor
Gorumcem ve eşi doktor Abd'de çalışıyorlar. İlk gebeliğimde alerjik rinit olmuştum verilen ilaclari onlara sorduğumda kesinlikle kullanma dediler. Orada başka bi ilaç tavsiye ediyorlarmış gebelere alerji için o da burada yoktu. Sonrasında da bir daha hiç antihistaminik kullanmadım. Dogal yöntemlerle geçirmeye çalışıyorum atakları.
yazdıklarınızı okurken işte ben dedim kendi kendime güldüm :))) bnde aynı durumdayım canım herşeyi istiyor:)) dün doktor kontrolüm vardı 3 kilo almışım bnde :)Ben her şeye aşeriyorum, ekşi yiyemiyorum sadece ama aşırı Bi iştah var gercekten kendimi durduramıyorum Allaha şükür benim hiç bulantım kusmam olmadı galiba o yuzden şimdiden 4 kilo aldım çok üzülüyorum ama yiyorum ki normalde az yerim ben. Benim gibi olan var mı
Ya bnde korkudan kesemedim bu hafta da vurundum haftaya belki vurunmam senin kaç haftalık oldu tam olarakCnm doktorum bana da prulutonu kesebilirsin kahve yada kirmizi akıntın yoksa dedi ama bende snein gibi endiseliyim biraz. Sen kestin mi
Aslında proluton daha iyi hap olarak bnde kullanmak istemiyorum ama her hafta iğne de nasıl olur bilemiyorumBen de pruluton kullanıyodum hem progestan hap hem de crinone jel. Bana jel ve hapı bırak ama prulutona devam et dedi
Kan ilacı ne verdi canim bn daha başlamadım başlamak istiyorum rengim çok solukO altta yazan demir ilacı kan ilacı değil mi? Bana da dün verdi doktorum aç karnına içiyorum ama o limon olayını duymamıştım
Valla mecbur sağlık ocağına gidip yaptırcam. Diğerlerini bıraktırıyorum biri kalsın dedi doktorAslında proluton daha iyi hap olarak bnde kullanmak istemiyorum ama her hafta iğne de nasıl olur bilemiyorum
İkisi ayrı şeyler canım bazen kanın iyi olsa bile demirin düşük, demirin normal olup kanın düşük olabiliyorO altta yazan demir ilacı kan ilacı değil mi? Bana da dün verdi doktorum aç karnına içiyorum ama o limon olayını duymamıştım
Valla kuzum dün gittim işte 10+5 olmam gerekti 11+4 gördü doktor maşallah iyiymiş. Folik asiti bıraktırdı”gynoferon” diye bi kan ilacı verdiKan ilacı ne verdi canim bn daha başlamadım başlamak istiyorum rengim çok soluk
Hmm bana dün kan ilacı verdi ama içinde demir falan yazıyo. Aynı şey mi acaba dedim “gynoferon” diye bi ilaçİkisi ayrı şeyler canım bazen kanın iyi olsa bile demirin düşük, demirin normal olup kanın düşük olabiliyor
Sagol cnm kızım 4 yasında oglum 2 kuzum bu da oglan olrsa tamm artıkMaşallah canım. Senin diğerleri kızçeydi değil mi
Aynen yanında c vitamini içeren birşeyşer tüketirsen emilimini hızlandırırsınHmm bana dün kan ilacı verdi ama içinde demir falan yazıyo. Aynı şey mi acaba dedim “gynoferon” diye bi ilaç
Ben de mustela var bir ay sonra falan başlarım kullanmayaÇatlak kremi yağı araştıran oldu mu ilk gebeliğimde bio oil kullanmıştım gebelikte çatlamadım sonra çatladımşimdi arkonun hindistan cevizli spreyini aldım ileri haftalarda bio oil almayı düşünüyorum
Nemli tutmak önemlş olan, birazda genetikBen de mustela var bir ay sonra falan başlarım kullanmaya ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?