Ben zeytinyağlı bebek yağı kullandım, 30 kilo aldığım halde çatlama olmadı ilk gebelikte, sonrasında da olmadı. Bebek yağını çok kaşınıyorum diye kese yapıp banyodan sonra kullanmıştım. genetikmiş, çatlayıp çatlamama olayı. Biooilin içeriği temiz değil diye duymuştum, paraben mevcuttu, kaldırdılar mı bilmem.Çatlak kremi yağı araştıran oldu mu ilk gebeliğimde bio oil kullanmıştım gebelikte çatlamadım sonra çatladımşimdi arkonun hindistan cevizli spreyini aldım ileri haftalarda bio oil almayı düşünüyorum
Acaba ne zaman başlamalı? Benim tüysüz olan vücudum erkek vücuduna döndüNemli tutmak önemlş olan, birazda genetik
İlk gebeliğimde lierac kullanmıştım 16. haftadan sonra. 38. Haftaya kadar hiç çatlağım olmadı 38 den sonra bacaklarımda çatlak oluştu bacaklarıma surmuyordum. Karnımda da çok ince çatlaklar oluşmuş doğumdan sonra farkettim dikkatli bakınca anlaşılan cinsten. Bacaklarimdakiler belirgin ama. Şimdilik hindistan cevizi yağı aldım ben henüz kullanmaya başlamadım.Çatlak kremi yağı araştıran oldu mu ilk gebeliğimde bio oil kullanmıştım gebelikte çatlamadım sonra çatladımşimdi arkonun hindistan cevizli spreyini aldım ileri haftalarda bio oil almayı düşünüyorum
Tüylenme erkek bebekte olur derler, hormonlar nedeniyleAcaba ne zaman başlamalı? Benim tüysüz olan vücudum erkek vücuduna döndügöbek bölgem aşırı tüylendi ya
Ayyy öyle mi dersinTüylenme erkek bebekte olur derler, hormonlar nedeniylebakalım doğru çıkacak mı storycan göbekten vajinaya inen kısımdaki çizgi koyulaştıkça tüyleniomuş gibi geliyor insana.
Bu konuda küçük çaplı bir araştırma yaptım ve katı formdaki kakao yağının çok iyi geldiğini duydum bir de içerisine badem yağı eklenince çok daha etkili oluyormuş çatlamamak için. Ben de yarın alıcam ve kullanmaya başlıcam.Çatlak kremi yağı araştıran oldu mu ilk gebeliğimde bio oil kullanmıştım gebelikte çatlamadım sonra çatladımşimdi arkonun hindistan cevizli spreyini aldım ileri haftalarda bio oil almayı düşünüyorum
O çizgi oluştuğu gibi doğumdan sonra kayboluyor, sana ait olmayan tüyler de gider ya kalmaz seninleAyyy öyle mi dersin ☺☺ Evet çizgimde var ve tüysüz olan ben eşimle yarışıyorum şimdionlar dökülür sonra inşallah ☺
Doktorunuz bişi dedi mi 3 kilo almanızayazdıklarınızı okurken işte ben dedim kendi kendime güldüm :))) bnde aynı durumdayım canım herşeyi istiyor:)) dün doktor kontrolüm vardı 3 kilo almışım bnde :)
O çizgi tüm hamilelerde oluşuyor mu ? ben de sanki yok gibi hatta şimdi bi gidip bakıcam merak ettimO çizgi oluştuğu gibi doğumdan sonra kayboluyor, sana ait olmayan tüyler de gider ya kalmaz seninle
Bende 3.5 almışım sürekli tatlı yeme isteği varyazdıklarınızı okurken işte ben dedim kendi kendime güldüm :))) bnde aynı durumdayım canım herşeyi istiyor:)) dün doktor kontrolüm vardı 3 kilo almışım bnde :)
Lierac ve bio oil arasında kaldım, ne zaman baslamak gerekiyor benim baya karnım çıktı şimdidenÇatlak kremi yağı araştıran oldu mu ilk gebeliğimde bio oil kullanmıştım gebelikte çatlamadım sonra çatladımşimdi arkonun hindistan cevizli spreyini aldım ileri haftalarda bio oil almayı düşünüyorum
Ay hadi inşallahO çizgi oluştuğu gibi doğumdan sonra kayboluyor, sana ait olmayan tüyler de gider ya kalmaz seninle
Ten rengine göre de değişiyormuş canımO çizgi tüm hamilelerde oluşuyor mu ? ben de sanki yok gibi hatta şimdi bi gidip bakıcam merak ettim
Siz en önemli kısmı yapmışsınız daha banyodayken sürmek çok etkili, oğlumda kullandıklarıma dikkat ettim ama kendim için hiç bakmamaştım paraben olayına,Ben zeytinyağlı bebek yağı kullandım, 30 kilo aldığım halde çatlama olmadı ilk gebelikte, sonrasında da olmadı. Bebek yağını çok kaşınıyorum diye kese yapıp banyodan sonra kullanmıştım. genetikmiş, çatlayıp çatlamama olayı. Biooilin içeriği temiz değil diye duymuştum, paraben mevcuttu, kaldırdılar mı bilmem.
Bende de yoook çizgiiiiO çizgi tüm hamilelerde oluşuyor mu ? ben de sanki yok gibi hatta şimdi bi gidip bakıcam merak ettim
Saat konuşmamış mıydınız?Siz olsaniz napardiniz kizlar esimin halasinin kizi persembe sabahi abla sana kahvaltiya gelcem dedi tmm gel buyur dedim sabah esimi ise yollarken cok fenaydim midem alt ust ettiki cikardimda sabahin 5de uyudum uyandim yine ayni o halde kahvalti hazirladim gelcek diye ama kendisi ortada yok hala gelecek uyuyo galiba yazdim sabah oldu kalk diye ama mesajda yok okumadida
Buğday tenliyim ben sanırım beyaz tenlilerde daha çok belli oluyodurTen rengine göre de değişiyormuş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?