2021 Şubat Anneleri

Ben pazartesi günü kaydımı yaptırdım. 20.haftada gel dedi. Zaten rutin doktor kontrolüne gidiyoruz aslında gerek yok ama onlarda zorunlu uygulanacak diye prosedür var sanırım. Yakana paçana yapışıp yine de o tahlilleri yapıyorlar :) acayip taciz ediyorlar

Ben ilk hamileliğim de her ay gittim bunda fa çağırıyorlar

Lierac ve bio oil arasında kaldım, ne zaman baslamak gerekiyor benim baya karnım çıktı şimdiden
Bence araştırın ve bunları kullanmayın .

Bişey olmaz canım o zaman Allah in izniyle benim az kanama vardı bı de kahverengi akıntı 7.haftadan sonra kesildi ama tedbiren kullaniyorum belki haftaya vurunmam

Sağol canım çok özet bilgi yazmışsın

Canım bende bugün sağlık ocağına gittim kendi doktorum bazı kan idrar tahlili istemişti
Sağlık ocağında ki doktor da başka bazı tahlillere de bakalım dedi benim zaten en başında bakıldı dedim ama yinede yazdı galiba
Tetenoz aşısı için tarih randevu bile verdi ekim ayına
bende bununla ilgili soracaktım olmak gerekiyor mu diye
Bi daha grldiğinde kalp atışına da bakarız dedi
Sağlık ocağının bu kadar detaylı ilgilendiğini bilmiyordum
Bana doktorum kalp atımını ultrasondan gösterdi dinletmedi
Burdada zararlı olduğunu söylemişti bi arkadaş bende ondan sormadım bile

Vajinal kullanınca çok akıntı olmuyor mu canim
Oluyo cnm valla havlu peçete koyuyorum doktorum da normal dedi sürekli ic camasiri da değişiyorum zaten biraktircam dedi heralde 12 haftayı bekliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…