Ben pazartesi günü kaydımı yaptırdım. 20.haftada gel dedi. Zaten rutin doktor kontrolüne gidiyoruz aslında gerek yok ama onlarda zorunlu uygulanacak diye prosedür var sanırım. Yakana paçana yapışıp yine de o tahlilleri yapıyorlar :) acayip taciz ediyorlarBugün aile hekimine gittim. Hamilelik boyunca 4 defa gelip kan- idrar tahlili vermen lazım dedi. Bunun dışında tetenoz için 5.aydan sonra cagircaklarmis.
Size böyle birşey söylendi mi? Tetenoz için giderim de kontrole sürekli gitmek istemiyorum aslında
Normalde 3 dozu düzenli yaptırdığında tekrar gerek kalmıyor diye biliyorum. Doğum sonrası dozları da yaptırmak gerekiyor onları yaptırmayınca her gebelikte tekrar yapılıyorBu 4 doz oluyor. İlk hamilelikte olmuştum. 2 yıl geçerliliği varmis
Ayyy süper sen ilk ikiyi garantilemişsin bunu tatlı niyetine yersinizSagol cnm kızım 4 yasında oglum 2 kuzum bu da oglan olrsa tamm artıkısımız var
Aynen ya 1 erkek 1 kız çocuğu olanlara çok özeniyorum :)Ayyy süper sen ilk ikiyi garantilemişsin bunu tatlı niyetine yersiniz
BencedeAaa ne güzel olmuş iki çocuğumuzda da aynı aylarda doğum çok denk gelir bir şey değil herhalde bu sitede
Ben ilk hamileliğim de her ay gittim bunda fa çağırıyorlarBugün aile hekimine gittim. Hamilelik boyunca 4 defa gelip kan- idrar tahlili vermen lazım dedi. Bunun dışında tetenoz için 5.aydan sonra cagircaklarmis.
Size böyle birşey söylendi mi? Tetenoz için giderim de kontrole sürekli gitmek istemiyorum aslında
Oh şükür bakVajinal kullanıyorum cnm etki etmiyo cok şükür
Mrb arkadaşlar bende 7haftalik hamileyim daha mart anneleri postu açılmamış o yüzden en yakın siz varsınız.benim akıntım fazlalaştı kötü kokmuyor çoğuda sıvı gibi sıkıntılı bi durum yoktur demi
Benim hamilelik öncesinde de var hala da devam ediyor. Her gittiğimde soruyorum rengi şeffaf değilse kokusuzsa bir şey olmaz diyor Dr. Ama bende baya rahatsız oluyorum akıntıdan
Çatlak kremi yağı araştıran oldu mu ilk gebeliğimde bio oil kullanmıştım gebelikte çatlamadım sonra çatladımşimdi arkonun hindistan cevizli spreyini aldım ileri haftalarda bio oil almayı düşünüyorum
Bio pil mustera gibi kremlerin içeriği temiz değil.çoğunluk onları kullanıyor. Kesinlikle çatlama işi genetik. Ben şimdiden bebek yağı badem yağı sürmeye başladım hergün olmasa da. Ama mutlaka başka doğal yağlarda alıp sürmeyi düşünüyorum. Araştıracak pek vaktim olmadı.
Bence araştırın ve bunları kullanmayın .Lierac ve bio oil arasında kaldım, ne zaman baslamak gerekiyor benim baya karnım çıktı şimdiden
Kızımda hiç hatırlamıyorum bu kadar tüy çıktığını demek ki her hamilelik farkliOlan bişeymiş demekki
Vajinal kullanınca çok akıntı olmuyor mu canimVajinal kullanıyorum cnm etki etmiyo cok şükür
Bişey olmaz canım o zaman Allah in izniyle benim az kanama vardı bı de kahverengi akıntı 7.haftadan sonra kesildi ama tedbiren kullaniyorum belki haftaya vurunmamBende hemen birakmak normal mi dedim progestan onun yerine is görür icin rahat olsun dedi doktoruma güveniyorum ama bi yanim da huzursuz açıkçası. Benim hic kanamam kahverengi akıntım olmadi cok sukur sadece 3.degerim %60artti diye vermişti doktorum
12.hafta ultrasonu için çağırmıştır. Yoksa bu kadar sık çağırmıyorlar. Ben geçen hafta gitmiştim. 40 gün sonraya randevu verdi.
16. Hafta cinsiyet için
20.haftada detaylı ultrason için
24. Haftada şeker yüklemesi için gitmek gerekiyor.
Sonrasında baska birşey yoktu galiba.
Sizin önerinşz var mı aldınız mı bişiBence araştırın ve bunları kullanmayın .
Bugün aile hekimine gittim. Hamilelik boyunca 4 defa gelip kan- idrar tahlili vermen lazım dedi. Bunun dışında tetenoz için 5.aydan sonra cagircaklarmis.
Sen kontrole gittin mi canım? Ben dün gittim ikili test yaptı doktorKızımda hiç hatırlamıyorum bu kadar tüy çıktığını demek ki her hamilelik farkli
Oluyo cnm valla havlu peçete koyuyorum doktorum da normal dedi sürekli ic camasiri da değişiyorum zaten biraktircam dedi heralde 12 haftayı bekliyoVajinal kullanınca çok akıntı olmuyor mu canim
2 sayfa vardı yazdığım birinde daha aktiftim birinde çok fazla yazmıyordumBencedeeylül annelerinde aktif miydin
Bende kullaniyorum berbat yan etkileri var, o yuzden vajinal yolla kullaniyorum, yan etkileri olmuyorHapını mı içiyosun ? Beni 1 tanesi bile çok uyku yapıyo sana nasıl etki ediyo mu?
Ben vajinal olarak ayrı bi hel kullandığım için hap olarak içiyorum ve resmen bayıltıyo beniBende kullaniyorum berbat yan etkileri var, o yuzden vajinal yolla kullaniyorum, yan etkileri olmuyor
O zaman ayrı sayfalarda aktiftik2 sayfa vardı yazdığım birinde daha aktiftim birinde çok fazla yazmıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?