2021 Şubat Anneleri

Kızlar sağlık ocağında tsh şa bakılmıyor mu
Bgün kan verdim ama sonuçlarda yok
Hepatit b ve c ve diğer şeyler için de verdim onlar çıkmış ama tsh yok doktor bakmıyoruz falan da demedi

Kızlar sağlık ocağında tsh şa bakılmıyor mu
Bgün kan verdim ama sonuçlarda yok
Hepatit b ve c ve diğer şeyler için de verdim onlar çıkmış ama tsh yok doktor bakmıyoruz falan da demedi
Ben doktoruma kendim söylemiştim troidim hızlı çalışıyordu ilk hamileliğimde şimdi yavaş çalışmaya başlamış son tahlilimde normale döndü kendin söyle doktora rica et bakarmısın diye yazar

Zaten kağıtla eline verdim doktorumun istediği tahlilleri tsh de yazıyordu o yüzden ayrıyeten söylemedim ama yapılmamış sanırım

Geçmiş olsun cnm bnmde tansiyonum çok düşüyor kızımda da öyleydi bnde bol su içmeye çalışıyorum dikkat et snde kendine
Çok teşekkür ederim sana da geçmiş olsun tatlım hepimiz dikkat edelim suyu çok severim zaten bazen bulantımi arttırıyor ama onun dışında bol bol içiyorum şu önemli

Tüylenme erkek bebekte olur derler, hormonlar nedeniylebakalım doğru çıkacak mı storycangöbekten vajinaya inen kısımdaki çizgi koyulaştıkça tüyleniomuş gibi geliyor insana.
Kizimda bu kadar olmamıştı geçende baktım tuylenmeye kendi göbeğim şok oldum sağlıklı olsunlar da bakalım bazen deli gibi canım tatlı istiyor bazen de midemi bulandırıyor bakalım cinsiyet ogrenildiginde herkes yazar doğru tahmin mi değil mi diye

3 günü takma kafaya tatlım sorana da kusurati deme hangi haftaya yakınsa onu söyle 9 haftalık de mesela

Evet eylülde bir daha gidecem 2 defa daha gidecem koronadan dolayı idari evde yap getir dedi 3 adet idrar tüpü verdi evet tetenoz için bu gidişimde bir şey demediler de ilk hamilelikte vurulmuşum

Sen kontrole gittin mi canım? Ben dün gittim ikili test yaptı doktor
9.haftada gittim m canim ikili test yaptırmycm kızımda da yaptırmadım ayrıntılı ya gidicem sadece bayramdan sonra kendi Dr uma randevu aldım 12.haftada çağırmıştı ona gidicem nasip olursa

Oluyo cnm valla havlu peçete koyuyorum doktorum da normal dedi sürekli ic camasiri da değişiyorum zaten biraktircam dedi heralde 12 haftayı bekliyo
Anladım canım bnde de başlarda oldu aynı sen gibi sonra hap aldım o da uyku yapıyor gece sıkınti olmuyor da gündüz biraz sıkıntı o da bakalım idare edicem bı sure

Günaydın. Yarın sabah 12. hafta kontrolüm var, şuana kadar cinsiyet öğrenen var mı ? Bir çok arkadaşım 12 veya 13. haftada cinsiyetleri öğrenebilmişler. Artık alışveriş yapmak istiyorum

Kizlar ya 8 +4 'um çok bel ağrım var doktora mesaj attım Progestan verdi . Korkuyorum ya

Günaydın. Yarın sabah 12. hafta kontrolüm var, şuana kadar cinsiyet öğrenen var mı ? Bir çok arkadaşım 12 veya 13. haftada cinsiyetleri öğrenebilmişler. Artık alışveriş yapmak istiyorum
günaydın kızlar:) ben 11+5 de gittim kontrole doktor %80-90 erkek dedi :) kız olsa zaten bu kadar çabuk göstermezdi dedi bakalım artık hayırlısı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…