2021 Şubat Anneleri

günaydın kızlar:) ben 11+5 de gittim kontrole doktor %80-90 erkek dedi :) kız olsa zaten bu kadar çabuk göstermezdi dedi bakalım artık hayırlısı :)
Ayy benim de 11+4 gördü ama hiç cinsiyete bakmadı bile keşke baksaydı 2 li test yaptı sadece

Günaydın hanımlar nasılsınız? Mide bulantıları azalmaya başladı sanki veya ben alıştım mı artık bilemiyorum daha iyi hissediyorum sizler nasılsınız?

Günaydın hanımlar nasılsınız? Mide bulantıları azalmaya başladı sanki veya ben alıştım mı artık bilemiyorum daha iyi hissediyorum sizler nasılsınız?

Benim de öyle canım azalmaya başladı, ilacı 1'e düşürdüm. Biraz biraz iştahım gelmeye başladı. 12 de bitecek gibi inşallah

Kızlar ben bebeği öğrendikten sonra doktor elevit isimli vitamin ilacı yazdı. İçinde folik asitle beraber bütün vitaminler var. İlacım bitti bugün. Doktorunuz size vitaminleri devam ettirdi mi? Aradım doktorumu ulaşamadım size bi sorayım dedim.

Günaydın. Yarın sabah 12. hafta kontrolüm var, şuana kadar cinsiyet öğrenen var mı ? Bir çok arkadaşım 12 veya 13. haftada cinsiyetleri öğrenebilmişler. Artık alışveriş yapmak istiyorum
cinsiyeti dr lar söylemiyormuş 16.haftaya kadar yasakmış öğrenince kürtaj yaptırmasınlar diye kaçınıyormuş dr lar söylemekten diye duydum.

cinsiyeti dr lar söylemiyormuş 16.haftaya kadar yasakmış öğrenince kürtaj yaptırmasınlar diye kaçınıyormuş dr lar söylemekten diye duydum.
Benim şuan gittiğim doktor, arkadaşımın tavsiyesi ona sordum 12. haftada söylemişti bize dedi. Çokta önemli değil sağlıklı olduğunu duymak yeterli olur. Gerisi heyecan

Bugün kendimi iyi hissediyorum çarpıntım da yok bulantim da bir sorun da yoktur İnşallah bulantı vs olmayınca endiselendim biraz

Benim şuan gittiğim doktor, arkadaşımın tavsiyesi ona sordum 12. haftada söylemişti bize dedi. Çokta önemli değil sağlıklı olduğunu duymak yeterli olur. Gerisi heyecan
Ay evet insan önce sağlıklı olmasını diliyor ama bi taraftan içi içini kemiriyor acaba cinsiyeti ne diye :) Benim iki oğlan cepte olmasaydı çok önemsemezdim cinsiyet lakin şuan duyacağım şey için gözyaşım pıt olur mu diye sabredemiyorum

Canım doğum sonrasına kadar devam ettirmişti bana dr. Bana henüz başlatmadı ama. Kan değerlerine bakıp mı vermişti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…