2021 Şubat Anneleri

Ben de hamileler için üretildiği için bio-oil almıştım. İçine bakmak hiç aklıma gelmedi. Şimdi baktım. Likit parafin varmış. bu madde bebek yaglarinda şampuanları da da kullanılıyormuş. Herşeye dikkat edip almak lazım.
En iyisi hamilelik boyunca doğal yağlar kullanmak.

Bugün aile hekimine gittim. Hamilelik boyunca 4 defa gelip kan- idrar tahlili vermen lazım dedi. Bunun dışında tetenoz için 5.aydan sonra cagircaklarmis.
Size böyle birşey söylendi mi? Tetenoz için giderim de kontrole sürekli gitmek istemiyorum aslında

ben henüz aile hekimine gitmedim bilmiyorum. aralık ayında beni köpek ısırmıştı kuduz ve tetanos aşısı olmuştum. yeniden olmam gerekmez sanırım

[/QUOTE]
Çarpıntı değilde benim de kalbim sıkışıyor gibi oluyor hamileyim diye dra da gitmek istemiyorum. Hayırlısı bakalım geçmiş olsun bu arada.

Bende hemen birakmak normal mi dedim progestan onun yerine is görür icin rahat olsun dedi doktoruma güveniyorum ama bi yanim da huzursuz açıkçası. Benim hic kanamam kahverengi akıntım olmadi cok sukur sadece 3.degerim %60artti diye vermişti doktorum

Bende hic gitmedim daha ama bence kan idrar için gidilmesi iyiymiş ins benim aile hekimim de ister vermek lazim arada kan idrar

Kalıp kakao yağını tek geçerim. Ne badem yağı gibi tüğlenme yapıyor, ne bebek yapı gibi içerik şüphesi var. Bir arkadaşımız yazmış çatlama işi genetik. Ne yaparsanız yapın çatlayan çok insan var. Yine de gönlüm rahat olsun belki biraz engellerim diyorsanız bence kakao yağı iki gebeliğimde de kullandım. Sıfır çatlak diyemem tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…