- 14 Kasım 2015
- 882
- 819
- 103
[/QUOTE]Yaa işte tam da benim de öyle oluyor, ben de doktora sormayı unuttum dün kv m eşime hamileyken onun da öyle olduğunu söyledi belki de normald
Benim de var ilk hamileliğimde de vardı kalp kapakçığımda problem olabileceği söylenmişti, hatta 32. Hafta da böbreklerimdeki büyümeden dolayı hastanede yatarken bir anda fenalaşıp baygınlık geçirdim nst ye bağlıydım benim nabzım yükselince bebeğiminkide yükselmiş doktorlar vizitteydi yan odada koşup gelmişler hemşireler filan bişi koklattılar öyle kendime geldim, beni Ambulansla kalp hastanesine naklettiler ordaki doktor çok ilgisizdi bişi yok diyip geri gönderdi, hastanedeki doktorum çok sinirlenmişti beni geri gönderdiler diye doğumdan sonra lütfen düzgün bir hastanede holter taktır tüm tetkiklerine bakılsın demişti ama ben öteledim hepkızımda 20. Haftada başlayan çarpıntım 1 haftadır mevcut.
Aynen kuzum onu hiç takma kafanaBuğday tenliyim ben sanırım beyaz tenlilerde daha çok belli oluyodur
O da olabilir bak doğruYavaş yavaş başlamanın zararı olmaz benve ya saf Hindistan cevizi yağı da sürabilirsin
Hapını mı içiyosun ? Beni 1 tanesi bile çok uyku yapıyo sana nasıl etki ediyo mu?Benim de progestan 200 mg e devam dedi gunde 3 kez
Olan bişeymiş demekkiBenimde aynı ya her tarafım tuylendi özellikle göbek bölgesi
Bende hemen birakmak normal mi dedim progestan onun yerine is görür icin rahat olsun dedi doktoruma güveniyorum ama bi yanim da huzursuz açıkçası. Benim hic kanamam kahverengi akıntım olmadi cok sukur sadece 3.degerim %60artti diye vermişti doktorumBnde şöyle düşündun en azından 12.haftaya kadar vurunursam sonrasında kanama da olsa ,Allah korusun,düşme tehlikesi daha az olur rahim ağzı yukarı dönüyor ya 3.aydan sonra en azından içim rahat eder dedim
Bu 4 doz oluyor. İlk hamilelikte olmuştum. 2 yıl geçerliliği varmisben henüz aile hekimine gitmedim bilmiyorum. aralık ayında beni köpek ısırmıştı kuduz ve tetanos aşısı olmuştum. yeniden olmam gerekmez sanırım
Vajinal kullanıyorum cnm etki etmiyo cok şükürHapını mı içiyosun ? Beni 1 tanesi bile çok uyku yapıyo sana nasıl etki ediyo mu?
Bende hic gitmedim daha ama bence kan idrar için gidilmesi iyiymiş ins benim aile hekimim de ister vermek lazim arada kan idrarBugün aile hekimine gittim. Hamilelik boyunca 4 defa gelip kan- idrar tahlili vermen lazım dedi. Bunun dışında tetenoz için 5.aydan sonra cagircaklarmis.
Size böyle birşey söylendi mi? Tetenoz için giderim de kontrole sürekli gitmek istemiyorum aslında
ben henüz aile hekimine gitmedim bilmiyorum. aralık ayında beni köpek ısırmıştı kuduz ve tetanos aşısı olmuştum. yeniden olmam gerekmez sanırım
[/QUOT
hamilelikte 2 doz olması lazım.
Maydanoz da çok tüketmek yasak ve sakat atlar yasak malum bayram geliyor dikkat edin az pişmiş etler yasak benm bildiğimÇok teşekkür ederim
Balık harici deniz ürünleri de yasak mı bilginiz var mıMaydanoz da çok tüketmek yasak ve sakat atlar yasak malum bayram geliyor dikkat edin az pişmiş etler yasak benm bildiğim
Bana hemşirem mevsimi değil balık bulmak zor ondaki omega yı kuruyemişlerden alabilirsin dedi işlem görmemiş ceviz fındık bademden yiyorum gün içindeBalık haftada 2,3 yazmışlar ama mevsimi değil ben de korkuyorum
Tanidik akraba diye gidip geliyoruz zaten ole pek fazla disarida cikamiyorum araba yok heryer uzak tek basima isde aksam ediyorum evde annemde uzakdabence eve kimseyi almayın korona var malum.
Kesin bir bilgim yok ama bir midye sever olarak yemeyi düşünmüyorum çünkü pişme oranı az oluyor midenin riske atmamak lazımBalık harici deniz ürünleri de yasak mı bilginiz var mı
Kalıp kakao yağını tek geçerim. Ne badem yağı gibi tüğlenme yapıyor, ne bebek yapı gibi içerik şüphesi var. Bir arkadaşımız yazmış çatlama işi genetik. Ne yaparsanız yapın çatlayan çok insan var. Yine de gönlüm rahat olsun belki biraz engellerim diyorsanız bence kakao yağı iki gebeliğimde de kullandım. Sıfır çatlak diyemem tabiBen de hamileler için üretildiği için bio-oil almıştım. İçine bakmak hiç aklıma gelmedi. Şimdi baktım. Likit parafin varmış.bu madde bebek yaglarinda şampuanları da da kullanılıyormuş. Herşeye dikkat edip almak lazım.
En iyisi hamilelik boyunca doğal yağlar kullanmak.
Çok teşekkür ederimKesin bir bilgim yok ama bir midye sever olarak yemeyi düşünmüyorum çünkü pişme oranı az oluyor midenin riske atmamak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?