belki ilerleyen haftalarda beliricek yada hiçBende de yoook çizgiiii
9+2 suanYa bnde korkudan kesemedim bu hafta da vurundum haftaya belki vurunmam senin kaç haftalık oldu tam olarak
Yavaş yavaş başlamanın zararı olmaz benve ya saf Hindistan cevizi yağı da sürabilirsinAcaba ne zaman başlamalı? Benim tüysüz olan vücudum erkek vücuduna döndügöbek bölgem aşırı tüylendi ya
Benim de progestan 200 mg e devam dedi gunde 3 kezValla mecbur sağlık ocağına gidip yaptırcam. Diğerlerini bıraktırıyorum biri kalsın dedi doktor
Hindistan cevizi de baya iyi, arkadaşım mustela kullandı az kilo almasına rağmen çatladı genetik çok etkiliyorİlk gebeliğimde lierac kullanmıştım 16. haftadan sonra. 38. Haftaya kadar hiç çatlağım olmadı 38 den sonra bacaklarımda çatlak oluştu bacaklarıma surmuyordum. Karnımda da çok ince çatlaklar oluşmuş doğumdan sonra farkettim dikkatli bakınca anlaşılan cinsten. Bacaklarimdakiler belirgin ama. Şimdilik hindistan cevizi yağı aldım ben henüz kullanmaya başlamadım.
Kakao yağını bende okudum badem yağı tüylenme yapabilirBu konuda küçük çaplı bir araştırma yaptım ve katı formdaki kakao yağının çok iyi geldiğini duydum bir de içerisine badem yağı eklenince çok daha etkili oluyormuş çatlamamak için. Ben de yarın alıcam ve kullanmaya başlıcam.
Benimde aynı ya her tarafım tuylendi özellikle göbek bölgesiAcaba ne zaman başlamalı? Benim tüysüz olan vücudum erkek vücuduna döndügöbek bölgem aşırı tüylendi ya
Bnde şöyle düşündun en azından 12.haftaya kadar vurunursam sonrasında kanama da olsa ,Allah korusun,düşme tehlikesi daha az olur rahim ağzı yukarı dönüyor ya 3.aydan sonra en azından içim rahat eder dedim9+2 suan
Aaa ne güzel olmuş iki çocuğumuzda da aynı aylarda doğum çok denk gelir bir şey değil herhalde bu sitedeWhiteswan34 canım eski konuya bakarken gördüm biz seninle 2017 Eylül annelerinde birlikteymişiz güzel bir tesadüf oldu
Yok sabah kahvaltisina gelirim dedi abla gelmedide oturim kendim yapim bu satten sonra hic gelmezSaat konuşmamış mıydınız?
Çok sinir bozucu. Hele ki hamileyken... Bence bir daha böyle bişey olursa saat konuşun veya sizle görüşmek isteyen biri olursa siz onlara gidinYok sabah kahvaltisina gelirim dedi abla gelmedide oturim kendim yapim bu satten sonra hic gelmez
Hamile olmasam neyse ama sabah cok kotu oldum esim bile akli bendeyken adam ise gidiyo arabanin anahtarini almadan o halde elimden geldigi kadar hazirladim bu saate kadarda onu bekledim yemedim bise insan bi abla gelemiyorum der annesinin benmle arasi yk biraz ondan kiviramadi belkide gele yadauyiyo halaÇok sinir bozucu. Hele ki hamileyken... Bence bir daha böyle bişey olursa saat konuşun veya sizle görüşmek isteyen biri olursa siz onlara gidin
doğuma kadar toplam 12 kilo sağlıklı olan biraz yürüyüş yapın dedi :)Doktorunuz bişi dedi mi 3 kilo almanıza
sizin kaç haftalık bebişiniz:)Bende 3.5 almışım sürekli tatlı yeme isteği var
ben tavuk çok tüketiyorum toksoplazmayı diyorsun sanırım.Yine aynı doktor tavuktan uzak dur dedi. Ya tavuklar çok hormonlu olduğundan Ya da çiğken dokunduğunuzda bulaşan bir hastalık vardı (neydi?) o yüzden yasakladı. Ama ben yiyorum. Haklısın balık mevsimi değil olanlarda dondurulmuş oluyor genelde. Ben de sık balık yiyemiyorum. Napalım hiç alamayan anneler var Allah eksiğini tamamlasın inşallah.
32 den itibaren nst ler başlıyor.10 günde bir falan.12.hafta ultrasonu için çağırmıştır. Yoksa bu kadar sık çağırmıyorlar. Ben geçen hafta gitmiştim. 40 gün sonraya randevu verdi.
16. Hafta cinsiyet için
20.haftada detaylı ultrason için
24. Haftada şeker yüklemesi için gitmek gerekiyor.
Sonrasında baska birşey yoktu galiba.
çizgi şimdi erken canım 20 lerden sonra falan anca başlar.O çizgi tüm hamilelerde oluşuyor mu ? ben de sanki yok gibi hatta şimdi bi gidip bakıcam merak ettim
herkeste oluyor merak etme olacaktır.:)Bende de yoook çizgiiii
bence eve kimseyi almayın korona var malum.Yok sabah kahvaltisina gelirim dedi abla gelmedide oturim kendim yapim bu satten sonra hic gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?