2021 Şubat Anneleri

Hindistan cevizi de baya iyi, arkadaşım mustela kullandı az kilo almasına rağmen çatladı genetik çok etkiliyor

Kakao yağını bende okudum badem yağı tüylenme yapabilir

Kızlar ben son adet tarihime göre 9+1 im ultrason a göre 8+5 hangisini baz almalıyım sizce çok farketmiyor ama zamanla yakalar mi yani 9+1 gibi düşünmeliyim biliyorum çok farketmiyor ama sürekli sorulunca kafam karışıyor bide kusma bulanma değilde beni mide yanmasi maf etti şurup ilaç artık herşeyi içiyorum dayanamayıp ve sanki sonuna kadar böyle olacakmısim gibi geliyor

Çok sinir bozucu. Hele ki hamileyken... Bence bir daha böyle bişey olursa saat konuşun veya sizle görüşmek isteyen biri olursa siz onlara gidin
Hamile olmasam neyse ama sabah cok kotu oldum esim bile akli bendeyken adam ise gidiyo arabanin anahtarini almadan o halde elimden geldigi kadar hazirladim bu saate kadarda onu bekledim yemedim bise insan bi abla gelemiyorum der annesinin benmle arasi yk biraz ondan kiviramadi belkide gele yadauyiyo hala

ben tavuk çok tüketiyorum toksoplazmayı diyorsun sanırım.

32 den itibaren nst ler başlıyor.10 günde bir falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…