Merhaba, bana dr. decavit yazdi. Ilk gebeligimde de kullanmistim. Ama sosyal mecrada takip ettigim bir dr bu vitaminleri kullanmayin daha kalitelisini alin diyor. Vitamin adi da vermiyorlar reklam olmasin diye. Ben de daha iyisi var mi, devlet ödemese de olur diyince 100 TL olan bir vitamin yazdi. Daha kullanmadim.Kızlar ben bebeği öğrendikten sonra doktor elevit isimli vitamin ilacı yazdı. İçinde folik asitle beraber bütün vitaminler var. İlacım bitti bugün. Doktorunuz size vitaminleri devam ettirdi mi? Aradım doktorumu ulaşamadım size bi sorayım dedim.
Merhaba, konuyu mayis ayından beri takip ediyorum ama ilk kez yaziyorum. Siz bildigim kadariyla oksapar kullaniyorsunuz. Ben de kullaniyorum ogrendigimden beri. Dr. 12 haftadan sonra keselim igneyi dedi. Sizin durumunuz nedir sonuna kadar devam mi? Benim ilk gebeligim saglikli, sonrasinda 7 haftalikken kaybim oldu. Genetik arastirmada mthfr genleri heterozigot çıktı genetik testte.PAI -1 genotipi de 4G-5G diyor.Kızıma 12.haftalarda erkek demişlerdi 16.haftada kız olduğu kesinlesti o yüzden emin olmak için 4aylik olunmalı bence
Aynen canım öyle yapacağım3 günü takma kafaya tatlım sorana da kusurati deme hangi haftaya yakınsa onu söyle 9 haftalık de mesela
benim de uyanınca sırt ya da bel ağrım oluyor yada bazen gece uyanıyorum ağrı ileBenim sırt ağrılarim oluyor. İnternetten hamilelik yogasıni araştırmıştım. 16 haftadan sonra yapın diyordu
Benim çok yoğun malesef ilaç bile çözüm olmaktan çıkıyoGünaydın hanımlar nasılsınız? Mide bulantıları azalmaya başladı sanki veya ben alıştım mı artık bilemiyorum daha iyi hissediyorum sizler nasılsınız?
ben arada içiyorum işte ya bazen çok bulantı ve uyku durumu oluyor.dr um günde 1 tane türk kahvesi olabilir dedi ama hergün içmiyorumKızlar kahve içiyo musunuz? Ona göre içicem
İnşallah çok sağlıklı çok güzel bir kızın olur o zaman. Biz üç kız kardeşiz. Kardeşimin de 2 kızı var o yüzden benden de tüm çevremiz kız bekliyor :) Bakalım yarın belli olacak mı benim evladın cinsiyeti. Allah hepimizin gönlüne göre nasip etsin.Ay evet insan önce sağlıklı olmasını diliyor ama bi taraftan içi içini kemiriyor acaba cinsiyeti ne diye :) Benim iki oğlan cepte olmasaydı çok önemsemezdim cinsiyet lakin şuan duyacağım şey için gözyaşım pıt olur mu diye sabredemiyorum
İnşallah çok sağlıklı çok güzel bir kızın olur o zaman. Biz üç kız kardeşiz. Kardeşimin de 2 kızı var o yüzden benden de tüm çevremiz kız bekliyor :) Bakalım yarın belli olacak mı benim evladın cinsiyeti. Allah hepimizin gönlüne göre nasip etsin.Ay evet insan önce sağlıklı olmasını diliyor ama bi taraftan içi içini kemiriyor acaba cinsiyeti ne diye :) Benim iki oğlan cepte olmasaydı çok önemsemezdim cinsiyet lakin şuan duyacağım şey için gözyaşım pıt olur mu diye sabredemiyorum
Bebeğim için biseyler almak istiyorum. İndirimde biseyler görüyorum. Doktor erkek dedi ama 16 hafta olup kesinlesene kadar bişey almayacağım :)Kızıma 12.haftalarda erkek demişlerdi 16.haftada kız olduğu kesinlesti o yüzden emin olmak için 4aylik olunmalı bence
Benim oğlum doğumundan itibaren çok hareketli bir bebekti. Şimdi 4 yaşında. Çok zor büyüttük. Erkek çocuk büyütmek kolay değil. 2 erkek çocuk nasıl olur diye korkuyorum. Yoksa sakin bir çocuk olacağını bilsem erkek de kız da farketmez.Ay evet insan önce sağlıklı olmasını diliyor ama bi taraftan içi içini kemiriyor acaba cinsiyeti ne diye :) Benim iki oğlan cepte olmasaydı çok önemsemezdim cinsiyet lakin şuan duyacağım şey için gözyaşım pıt olur mu diye sabredemiyorum
ben ilkinde soğuk sıkım hindistan cevizi yağı kullandım bolca.bana iyi geldi tavsiye ederimÇatlak kremi yağı araştıran oldu mu ilk gebeliğimde bio oil kullanmıştım gebelikte çatlamadım sonra çatladımşimdi arkonun hindistan cevizli spreyini aldım ileri haftalarda bio oil almayı düşünüyorum
Merhaba ben öğlen gitmistim, aç gelinecek olsa uyarırdı hemşire diye düşünüyorum. Zaten aç gelinecek olunduğunda sabaha randevu verip söylüyorlarMerhaba hanımlar nasılsınız ? 2 li tarama için giderken aç mı gitmek gerekiyor fark ediyo mu acaba pazartesi gidicem bende sabah kalktığımda çıkartmamak için hemen bişiler yiyorumda ben
Tamam o zaman teşekkür ederimMerhaba ben öğlen gitmistim, aç gelinecek olsa uyarırdı hemşire diye düşünüyorum. Zaten aç gelinecek olunduğunda sabaha randevu verip söylüyorlar
Evet canım başta ben devlete gitmiştim o vermişti bunu. Kendi özeldeki doktorumu aradım. Geldiğinde yazarız. Onu da kullanmaya devam edebilirsin devletin karşılamadığı ilaçlar var onu da alabilirsin gelince konuşuruz dedi.Canım doğum sonrasına kadar devam ettirmişti bana dr. Bana henüz başlatmadı ama. Kan değerlerine bakıp mı vermişti?
Bana da devletin ödemediği ilaçlar var onlardan yazabiliriz gelince dedi.Merhaba, bana dr. decavit yazdi. Ilk gebeligimde de kullanmistim. Ama sosyal mecrada takip ettigim bir dr bu vitaminleri kullanmayin daha kalitelisini alin diyor. Vitamin adi da vermiyorlar reklam olmasin diye. Ben de daha iyisi var mi, devlet ödemese de olur diyince 100 TL olan bir vitamin yazdi. Daha kullanmadim.
Soğuk sıkım nereden aldınız güvendiğiniz yer ver Mıben ilkinde soğuk sıkım hindistan cevizi yağı kullandım bolca.bana iyi geldi tavsiye ederim
Mide bulantısına iyi gelen bişi buldunuz ya sabahtır yarım haşlanmış patates ile duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?