2021 Şubat Anneleri

Merhaba, bana dr. decavit yazdi. Ilk gebeligimde de kullanmistim. Ama sosyal mecrada takip ettigim bir dr bu vitaminleri kullanmayin daha kalitelisini alin diyor. Vitamin adi da vermiyorlar reklam olmasin diye. Ben de daha iyisi var mi, devlet ödemese de olur diyince 100 TL olan bir vitamin yazdi. Daha kullanmadim.

Kızıma 12.haftalarda erkek demişlerdi 16.haftada kız olduğu kesinlesti o yüzden emin olmak için 4aylik olunmalı bence
Merhaba, konuyu mayis ayından beri takip ediyorum ama ilk kez yaziyorum. Siz bildigim kadariyla oksapar kullaniyorsunuz. Ben de kullaniyorum ogrendigimden beri. Dr. 12 haftadan sonra keselim igneyi dedi. Sizin durumunuz nedir sonuna kadar devam mi? Benim ilk gebeligim saglikli, sonrasinda 7 haftalikken kaybim oldu. Genetik arastirmada mthfr genleri heterozigot çıktı genetik testte.PAI -1 genotipi de 4G-5G diyor.

Merhaba hanımlar nasılsınız ? 2 li tarama için giderken aç mı gitmek gerekiyor fark ediyo mu acaba pazartesi gidicem bende sabah kalktığımda çıkartmamak için hemen bişiler yiyorumda ben

Günaydın hanımlar nasılsınız? Mide bulantıları azalmaya başladı sanki veya ben alıştım mı artık bilemiyorum daha iyi hissediyorum sizler nasılsınız?
Benim çok yoğun malesef ilaç bile çözüm olmaktan çıkıyo ama geçicek sabırla bekliyorum

İnşallah çok sağlıklı çok güzel bir kızın olur o zaman. Biz üç kız kardeşiz. Kardeşimin de 2 kızı var o yüzden benden de tüm çevremiz kız bekliyor :) Bakalım yarın belli olacak mı benim evladın cinsiyeti. Allah hepimizin gönlüne göre nasip etsin.

İnşallah çok sağlıklı çok güzel bir kızın olur o zaman. Biz üç kız kardeşiz. Kardeşimin de 2 kızı var o yüzden benden de tüm çevremiz kız bekliyor :) Bakalım yarın belli olacak mı benim evladın cinsiyeti. Allah hepimizin gönlüne göre nasip etsin.

Benim oğlum doğumundan itibaren çok hareketli bir bebekti. Şimdi 4 yaşında. Çok zor büyüttük. Erkek çocuk büyütmek kolay değil. 2 erkek çocuk nasıl olur diye korkuyorum. Yoksa sakin bir çocuk olacağını bilsem erkek de kız da farketmez.
3 kızı olan cennetlik derler ama bnce 3 erkek çocuğu olan cennetlik olmalı

ben ilkinde soğuk sıkım hindistan cevizi yağı kullandım bolca.bana iyi geldi tavsiye ederim

Merhaba hanımlar nasılsınız ? 2 li tarama için giderken aç mı gitmek gerekiyor fark ediyo mu acaba pazartesi gidicem bende sabah kalktığımda çıkartmamak için hemen bişiler yiyorumda ben
Merhaba ben öğlen gitmistim, aç gelinecek olsa uyarırdı hemşire diye düşünüyorum. Zaten aç gelinecek olunduğunda sabaha randevu verip söylüyorlar

Canım doğum sonrasına kadar devam ettirmişti bana dr. Bana henüz başlatmadı ama. Kan değerlerine bakıp mı vermişti?
Evet canım başta ben devlete gitmiştim o vermişti bunu. Kendi özeldeki doktorumu aradım. Geldiğinde yazarız. Onu da kullanmaya devam edebilirsin devletin karşılamadığı ilaçlar var onu da alabilirsin gelince konuşuruz dedi.

Bana da devletin ödemediği ilaçlar var onlardan yazabiliriz gelince dedi.

Mide bulantısına iyi gelen bişi buldunuz ya sabahtır yarım haşlanmış patates ile duruyorum

Mide bulantısına iyi gelen bişi buldunuz ya sabahtır yarım haşlanmış patates ile duruyorum

Bende şöyle bi durum var, diyelim taze fasulye yeme fikri şu an midemi bulandırıyo ama önüme gelip yemeye başlayınca keyif alarak yemesem de midem bulanmıyo ay canım istemiyo diyorum önüme gelince de yiyorum yani. Ama ben prilam kullanıyorum onun etkisi olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…