2021 Şubat Anneleri

İnşallah böyle bileu olmaz canım ameliyatlok nasıl bi durum olabişir mesela

Ama bahsettiğin plasenta sorunu önemli bişey canım bunu sana doktorunun mutlaka söylemesi lazım kı kendine dikkat et öyle bir durum benimde arkadaşımın başına geldi 10 gün rapor alıp yattı sana söylemese allah korusun sende dikat etmesen istemediğin şeyler olabilir doktorun bunun önüne geçmek istemiş. Bu hamilelik öyle bişey ki ilk hamilelğimde senin gibiydim en ufak kasık ağrısında acillerdeydim ama şimdi daha metanetli olmayı öğrendim sende öyle yap böyle bir sorunum var inşallah geçicek de çoğununda emin ol bu sorunu 24.haftadan sonra geçiyor.Ve interneti hiç bir hastalık için kullanma yoksa gerçekten hasta olursun bir sorunun varsa ve ciddi olduğunu düşünüyosan doktora gidersin internete yazma hemen en ufak bişey de adamı öldürüyor.
İnşallah böyle bileu olmaz canım ameliyatlok nasıl bi durum olabişir mesela
kalpte delik gibi problemler olduğunda doğar doğmaz ameliyat olabiliyor.Yada yarık dudak diye bi durum var bunların ameliyatı olabiliyor

Bu tür şeylerin dayatma gibi lanse edilmesine şiddetle karşıyım. Bebeğin için en doğrusunu detaylıca düşünüp karar verdikten sonra aldığın kararın sürekli doğru olmadığı yorumlarına maruz kalmak insanı zor olan süreçte daha da zor duygulara itiyor. Kararin seni ve bebeğini ilgilendirir. Huzursuzluk içinde aylarını geçirmek nedir çok iyi bilirim. Endişeni kaygini anlayabiliyorum. Güzel hamilelikler diliyorum canım.

Burda herhangi bir dayatma yok burası fikirlerimizi ve deneyimlerimizi yazdığımız bir platform herkes istediğini yapma hakkına sahip.Arkadaş daha öncede yazmıştı bunu bildiğim için ve yaptırmama nedeni bana çok doğru gelmediği için yazmak istedim.Yoksa hamilelik herkesin kendine özel herkes kendi yaşadığını bilir ve ne isterse onu yapar.Fikir almak için soru sormuş bende fikrimi yazdım.

Kusura bakma ama ben yazdıklarına katılmıyorum. Benimde plesentamın yeri aşağıda ama bunu bilmemek kötü bir şey değil üstelik doktorun eminim daha yerinin sabitlenmediğinide değişebildiğinide söylemiştir. Benim annemde sonuçta bana hamileyken ultrason bile yoktu ama olsaydı eminim hiç bir kontrolümü aksatmamayı tercih ederdi. Evet karar senin ama ben kaderci olmaya inandığım kadar tedbirli olmayada inanıyorum. Mesela bebeğe kan yeterli gitmiyorsa ilaç başlatabilirler yada bebekte görülen çoğu soruna anne karnında veya doğum anında müdahale edilebiliyor bu teknoloji sayesinde. Ultrasonun kanıtlanmış hiçbir yan etkisi yok ayrıca. Tabi ki karar senin ama ben bu zamanda bu teknolojide maddi imkanlarınızda yeterli ise bebeğim için elimden gelenin en fazlasını yapmayı doğru buluyorum. Ha herşeye rağmen bazı sorunlar yaşanamaz mı olabilir ama işin vicdani boyutuna bakacak olursak elimizden geleni yapmak ve alınabilecek tüm tedbirleri almak bana daha doğru geliyor.

Elbette. Genel bir değerlendirme yaptım.

Benim eşim de babasının adi koyulsun istiyor. Ben kabul ettim çünkü çok saygıdeğer bir insan. Ama yanina bir de güncel anlamli isim koyabilirim
Benim babam vefat etti 48 yaşındaydı. Kayınpederim babamın ismini koymamı istedi. Çok da ısrar etti. Eşim de koy dedi. Ama ben koyamadım. İstemedim. Seslenemem aklıma gelir sürekli. Tvde duyunca bile bi değişik oluyorum.

Allah rahmet eylesin

İnternet beni bazen daha da rahatlatıyor canım evham yapmamaya çalılıyorum dediğin gibi son günlerde daha iyiyim sürekli plesentam aşağıda diye düşünmüyorum neyseki ilk günler gibi değilim ama işte ilk olunca insan biraz daha tedirgin oluyor acemilik

Kesinlikle doktorum bunu bana niye söyledi demiyorum iyiki söyledi ben sadece fazla kafama taktığımı belirttim orda
Herkesin fikrine saygı duyuyorum yeterli tedbirlerimi de aldığımı düşünüyorum sadece detaylıyı olmazsa olmaz görmüyorım belki haftaya fikrim değişir bilemiyorum
Allahım hepimize hayırlı kolay doğumlar ve sağlıklı evlatlar nasip etsin

Kızlar subat annesi olamicam biliyosunuz bebeğimi kaybettim ama yine sizi takip ediyorum güzel haberlerinizi alarak biraz olsun içimdeki burukluk geçicek inş.. Bilenler var benim gebeliğim riskli ydi zaten sürekli doktor kontrolünde ilaclar igneler serumlar aldim bi sikinti gördüğünde aninda müdahale etti doktorum sağolsun zaten riskli gebelik uzmanı ydi. Rabbim inş bidaha naisp ettiğinde yine ayni doktora giderim yine takiplerimi düzenli yaptiririm evet Rabbimin dediği oluyo engel olamiyoruz hic bişeye ama tedbir almamiz lazim. Detaylı ultrason konusunda Konuşmuşsunuz fikrimi söylemek istedim. Lütfen bebeklerinizi riske atmayın kontrollerinizi ihmal etmeyin. Bazı arkadaşların da dediği gibi anne karninda müdahale edilebiliyo.. Ins hiçbiriniz benim yaşadığım acıyı yasamaz sağlıkla kavuşursunuz meleklerinize.. Bana da dua edin lütfen en güzel zamanda cennetteki kızım abla olsun ins sağlıkla hayirlisiyla..

Çok teşekkür ederim canım bende sana güzel hamilelikler dilerim ❤

Rabbim en hayırlı zamanda sana sağlıkla kavuşabileceğin yavrunu nasip etsin inşallah canım .

Allahım en hayırlı zamanda yeniden nasip etsin canım ❤

Müsait olmadığınız dan ekleyemediginizi belirttim siz bu konuyu sadece üzerinize almayın ama artık hani 3.kere yazmak yani can sıkıcı oldu onu belirtmek istedim sadece

Kızlar merhaba ben mart anneleri grubundayım ama sizler benden en az 1 ay öndesiniz diye soruyorum, ben hamileliğimin 9.hadtasından beri kahverengi lekelenmeler yaşıyorum şuan 14.haftadayım, hatta bi ara kanama bile oldu, içerde kanama alanı hep var ama lekelenme 2 gün bitiyo sonra hamile gün devam yıne bitiyo yıne başlıyo, sizler yaşadınız mı böle bi durum, yaşayan varsa kaçıncı haftada oh be dedınız? İnanın tedirginim

Canım Allah sana sağlıklı bir gebelik ve bebek nasip etsin. Ne kadar güzel bir insansın , eminim mükafatını alırsın. Kalbini temiz tut mutlaka içindeki burukluk yerini mutluluğa bırakacaktır.

Ayy nasıl ya 6. aya kadar...bana 12.haftadan beri erkek diyorlar değişir mi ki?
Canım dertlenme her gittiğinde sor bize 3 kez dediler bizde daha sormadik ... Ne demiştik erkek diye öyle oldu. Bak bunda yine sordum dün kadın net erkek ve cinsiyet tamamlandı artık bu pipi değişmez dedi

o anlamıyla hiç karşılaşmamıştım araştırıcam canım çok teşekkür ederim söyledğin için.Öyleyse ali kerim koyucaz mecbur eşim ali eymen i beğenmedi.
Canım şöyle ki ben bir hoca hanımdan duydum oğlunun adı Kayra idi sonra çocuk adını Ahmet demeye başladı. Ne oldu diyince o anlattı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…