2021 Şubat Anneleri

walla ben 2 haftadır alıyorum gayet keyfim yerimde evimde kafamı dnliyorm
işler de birikirse biriksn boşver

Ya ne güzel dünde beni delirtti müdürüm şu an sıcak bakıyorum. Hatta dün gebeler 37,5 saat çalıştırılabilir onu mu sunsam ik ya dedim. Tövbe kabuk etmezler bide iyice gıcık olurlar diye sustum
Bende sennin gibi 32 de ayrılacağım sonrasında da 2 ay ve ücretsiz izin isteyeceğim.büyük ihtimalle devam etmem bu işyerinde diyorum. Hatta 7. Ayı raporla geçirmeyi planlıyorum. O yüzden sık dişini kaldı 1,5-2 ay diyorum kendime.

Saçma ki ne saçma. Ama bence asla vermeyecekelr

40 gunde.evet hepsidahil.ama heyet alırsan çok.iyi benmki heyet veremiyoruz dedi ve ben 15 gunu kullandm kaldi 25 gun
Sadece Ekim.ayinda gitmeyi dusunuyorm kasimda da rapor falan dusunuyorm

İçimi rahatlattınız sağolun,inşallah siz de sağ salim kucağınıza alırsınız yavrunuzu, teşekkürler yorumunuz için

40 gunde.evet hepsidahil.ama heyet alırsan çok.iyi benmki heyet veremiyoruz dedi ve ben 15 gunu kullandm kaldi 25 gun
Sadece Ekim.ayinda gitmeyi dusunuyorm kasimda da rapor falan dusunuyorm
1 yılda alınabilecek rapor sayısı 40 gün o zmn değil mi? 2021 de tekrar yenileniyor.
Maaştan çok gidiyor ya

Kzılar bugün tetanazomu oldum 1 ay sonra 2. Doz dediler. Hamilelikte iki doz mu yapılıyor?
Detaylıyı da atlattım mı baya bi rahtlayacağım hayırlısıyla
Az önce ebebekten geldik. Resmen dükkanın yarısını almamız gerekiyor. Nasıl tamamlanacak o kadar eksik dedim valla
küçük küçük bir sürü şey toplanınca dağ olur ciiden Allah'ım durumu olmayanlara yardım etsin
Nasıl çocuk yapıp büyütüyorlar ben çözemedim.içim karardı bugün.

Bilmiyorum aile büyükleriniz var mı canım ama onlar bizde çok yardımcı olmuşlardı oğluma hala doğru düzgün kıyafet almadım daha doğmadan 1 yaş kıyafetlerini bile hediye almışlardı ben bayramlarda hoşuma giden şeyleri aldım bide bebek arabası , yatak gibi büyük şeyleri aldım. Sagolsunlar kıyafet olsun , ıvır zıvır olsun hep yardımcı olmuşlardı belki sizlerinde öyle olur .

Benim de öyle canım eylül başında ilk dozu vuruldum 1 ay sonra 2. Doz için gidicem. Sonrası 6 ay sonra mı neydi tam hatırlayamıyorum

3 doz aşı 2si doğumdan önce biri doğumdan sonra 3. dozu olmazsan benim gibi 2. Hamilelikte çağırıyorlar geleceksin diye kıyafet konusuna gelince en önemlileri al hediye geliyor illaki ve hemen büyüyorlar zaten fazla abartmaya gerrekte yok bana göre

Ya bu arada yazmadan edemedim, detaylı ultrasonun gerekliliğine girmeyeceğim çoğu kişi yazmış gerekenleri zaten ama ultrason ışınları zararlı gibi yanlış bilgiler vermeyelim. Bu konu hakkında pek çok şey okudum, yok öyle bir şey. Dolayısıyla yaptırmayabilirsiniz ama forumu takip eden anneler ve anne adaylarına yanlış bilgi vermeyelim lütfen.

Kızlar tetanoz aşısı oldum bugün kolum çok acıyor normal mi aslında iki tane vurunmustum kızımda 7yil olcak nerdeyse onda bu kadar açıldığını hatırlamıyorum

Seni çok iyi anlıyorum canım çok zor çok ama bunların hepsi birer imtihan bnde 2 defa kürtaj oldum ikisinde de ciğerimi sokup aldılar sanki ama herşeyin vakti zamanı varmış ve zorlukla beraber bir kolaylık evladın çok güzel evlat olcak ins çok kıymetli olacak. Sana tavsiyem vücudunu toparla kan ilacını kullan d vitamini demir B12 hepsini kontrol ettir 2 ay vitamin içtik eşimle prowomen ve promen sonra pihtilasma testini yaptırdık tedbirlerle Allah a havale ettim hala daha korkuyorum hep tereddüt içerisindeyim ama bazı şeyler bizim elimizde değil o yüzden hayırlısını istiyorum sağlıkla Rabbim e dua ediyorum bizim de imtihanimiz buymuş diyorum ins içindeki yangın Soner toparlanirsin

Bu tetanoz neden yapılıyor? Ben 2-3 yıl önce yaptırmıştım 1 doz. Paslı Demir batmıştı diye.

Ameliyat sırasında olabilecek komplikasyonlar nedeniyle sanırım. Sen 2-3 yıl önce olduysan belki gerek yoktur belli bir süre koruyuculuğu var diye biliyorum.

Kızlar tetanoz aşısı oldum bugün kolum çok acıyor normal mi aslında iki tane vurunmustum kızımda 7yil olcak nerdeyse onda bu kadar açıldığını hatırlamıyorum

Benim 1 hafta sürdü ağrısı. 2. ya da 3. gece üstüne yatamadım sürekli uyandım. Normal sanırım ekşide okudum pek çok kişide olabiliyo bu yan etki

ne.kadar erken gitmis mekani c ennet olsun

Sanki ilk haftalarda olsa bu kadar canim yanmazdi gibi hissediyorum cnm ne bileyim hepsi evlat ama ultrasondan hareketlerini gördüm yavas yavas hissetmemeye başlamıştım kızımı sürekli o anlar aklimda.. İnş sağlıkla nasip eder Rabbim zamani gelince. Kan tahlillerimi yeni yaptırmıştım ama yaptırayım tekrar bi lac hafta sonra. Takviye kullanmak istiyorum ama doktorum 3 ay falaj hiç bişey kullanma rahim hazır suan daha kolay olucak ins dedi ama rabbim bilir elbet.. Cok sagol duaların icin.. Bende yaptırıcam pıhtılaşma ve genetik testlerini aklimda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…