walla ben 2 haftadır alıyorum gayet keyfim yerimde evimde kafamı dnliyorm
işler de birikirse biriksn boşver
Saçma ki ne saçma. Ama bence asla vermeyecekelrKamu ama khk lı şirket personeliyim memur değilim. Benim şuan eşimde çalışmıyor o yüzden çok dikkat çekmek istemiyorum ofiste vaka çıkana kadar gelirim diyorum zaten idari iznime de 3 hafta kaldı dişimi sıkıcam. Özel sektörde hamilelere idari izin vermemeleri çok saçma olmuş sizde de olsaydı en azından daha idare edilebilir olurdu.
Merhaba ben de 24. haftaya sabrediyorum rapor alicam sanırım. Evden çalışma var aslinda ama uygulanmiyor. Aksam erken de çıkamıyorum. Hic kolaylık gösterilmedi. Siz ne zaman rapor alıcaksınız. 40 günde haftasonu dahil mi oluyor? Bana heyet verecek olabilir doktorum. Birkaç tane riskli durumum var. Kan pıhtılaşması, yaş, geçmişte yaşanan düşük gibi
İçimi rahatlattınız sağolun,inşallah siz de sağ salim kucağınıza alırsınız yavrunuzu, teşekkürler yorumunuz içinBen yaşadım canım Rabbim Şafi adıyla şifa versin inşallah bebeğini sağ salim kucağına alırsın progestan kullanıp yatacaksın kahverengi akıntı sorun değil demişti doktorum kırmızı kanama da yaşadım sorun olmadı ve 13 14 haftaya kadar sürdü sonra geçti çok şükür
1 yılda alınabilecek rapor sayısı 40 gün o zmn değil mi? 2021 de tekrar yenileniyor.40 gunde.evet hepsidahil.ama heyet alırsan çok.iyi benmki heyet veremiyoruz dedi ve ben 15 gunu kullandm kaldi 25 gun
Sadece Ekim.ayinda gitmeyi dusunuyorm kasimda da rapor falan dusunuyorm
Bilmiyorum aile büyükleriniz var mı canım ama onlar bizde çok yardımcı olmuşlardı oğluma hala doğru düzgün kıyafet almadım daha doğmadan 1 yaş kıyafetlerini bile hediye almışlardı ben bayramlarda hoşuma giden şeyleri aldım bide bebek arabası , yatak gibi büyük şeyleri aldım. Sagolsunlar kıyafet olsun , ıvır zıvır olsun hep yardımcı olmuşlardı belki sizlerinde öyle olur .Kzılar bugün tetanazomu oldum 1 ay sonra 2. Doz dediler. Hamilelikte iki doz mu yapılıyor?
Detaylıyı da atlattım mı baya bi rahtlayacağım hayırlısıyla
Az önce ebebekten geldik. Resmen dükkanın yarısını almamız gerekiyor. Nasıl tamamlanacak o kadar eksik dedim valla
küçük küçük bir sürü şey toplanınca dağ olur ciiden Allah'ım durumu olmayanlara yardım etsin
Nasıl çocuk yapıp büyütüyorlar ben çözemedim.içim karardı bugün.
İlişkiden ve ağır kaldırmaktan kaçının lavabo harici kalkmamaya çalışın ben öyle yaptımİçimi rahatlattınız sağolun,inşallah siz de sağ salim kucağınıza alırsınız yavrunuzu, teşekkürler yorumunuz için
Kzılar bugün tetanazomu oldum 1 ay sonra 2. Doz dediler. Hamilelikte iki doz mu yapılıyor?
Az önce ebebekten geldik. Resmen dükkanın yarısını almamız gerekiyor. Nasıl tamamlanacak o kadar eksik dedim valla
küçük küçük bir sürü şey toplanınca dağ olur ciiden Allah'ım durumu olmayanlara yardım etsin
3 doz aşı 2si doğumdan önce biri doğumdan sonra 3. dozu olmazsan benim gibi 2. Hamilelikte çağırıyorlar geleceksin diye kıyafet konusuna gelince en önemlileri al hediye geliyor illaki ve hemen büyüyorlar zaten fazla abartmaya gerrekte yok bana göreKzılar bugün tetanazomu oldum 1 ay sonra 2. Doz dediler. Hamilelikte iki doz mu yapılıyor?
Bu tetanoz neden yapılıyor? Ben 2-3 yıl önce yaptırmıştım 1 doz. Paslı Demir batmıştı diye.Benim de öyle canım eylül başında ilk dozu vuruldum 1 ay sonra 2. Doz için gidicem. Sonrası 6 ay sonra mı neydi tam hatırlayamıyorum
Seni çok iyi anlıyorum canım çok zor çok ama bunların hepsi birer imtihan bnde 2 defa kürtaj oldum ikisinde de ciğerimi sokup aldılar sanki ama herşeyin vakti zamanı varmış ve zorlukla beraber bir kolaylık evladın çok güzel evlat olcak ins çok kıymetli olacak. Sana tavsiyem vücudunu toparla kan ilacını kullan d vitamini demir B12 hepsini kontrol ettir 2 ay vitamin içtik eşimle prowomen ve promen sonra pihtilasma testini yaptırdık tedbirlerle Allah a havale ettim hala daha korkuyorum hep tereddüt içerisindeyim ama bazı şeyler bizim elimizde değil o yüzden hayırlısını istiyorum sağlıkla Rabbim e dua ediyorum bizim de imtihanimiz buymuş diyorum ins içindeki yangın Soner toparlanirsinKızlar subat annesi olamicam biliyosunuz bebeğimi kaybettim ama yine sizi takip ediyorum güzel haberlerinizi alarak biraz olsun içimdeki burukluk geçicek inş.. Bilenler var benim gebeliğim riskli ydi zaten sürekli doktor kontrolünde ilaclar igneler serumlar aldim bi sikinti gördüğünde aninda müdahale etti doktorum sağolsun zaten riskli gebelik uzmanı ydi. Rabbim inş bidaha naisp ettiğinde yine ayni doktora giderim yine takiplerimi düzenli yaptiririm evet Rabbimin dediği oluyo engel olamiyoruz hic bişeye ama tedbir almamiz lazim. Detaylı ultrason konusunda Konuşmuşsunuz fikrimi söylemek istedim. Lütfen bebeklerinizi riske atmayın kontrollerinizi ihmal etmeyin. Bazı arkadaşların da dediği gibi anne karninda müdahale edilebiliyo.. Ins hiçbiriniz benim yaşadığım acıyı yasamaz sağlıkla kavuşursunuz meleklerinize.. Bana da dua edin lütfen en güzel zamanda cennetteki kızım abla olsun ins sağlıkla hayirlisiyla..
Bu tetanoz neden yapılıyor? Ben 2-3 yıl önce yaptırmıştım 1 doz. Paslı Demir batmıştı diye.
Kızlar tetanoz aşısı oldum bugün kolum çok acıyor normal mi aslında iki tane vurunmustum kızımda 7yil olcak nerdeyse onda bu kadar açıldığını hatırlamıyorum
Bana kimse tetanoz aşısı ol demedi. Olmak mı gerekiyorKızlar tetanoz aşısı oldum bugün kolum çok acıyor normal mi aslında iki tane vurunmustum kızımda 7yil olcak nerdeyse onda bu kadar açıldığını hatırlamıyorum
Beni aradi hemşire ama bu sefer olmuycam. Doktoruma sordum ben tavsiye ediyorum ama istemiyorsan olma dedi. Kendi eşi olmamışBana kimse tetanoz aşısı ol demedi. Olmak mı gerekiyor
ne.kadar erken gitmis mekani c ennet olsunBenim babam vefat etti 48 yaşındaydı. Kayınpederim babamın ismini koymamı istedi. Çok da ısrar etti. Eşim de koy dedi. Ama ben koyamadım. İstemedim. Seslenemem aklıma gelir sürekli. Tvde duyunca bile bi değişik oluyorum.
Öyle oldu maalesef. Amin inşallahne.kadar erken gitmis mekani c ennet olsun
Sanki ilk haftalarda olsa bu kadar canim yanmazdi gibi hissediyorum cnm ne bileyim hepsi evlat ama ultrasondan hareketlerini gördüm yavas yavas hissetmemeye başlamıştım kızımı sürekli o anlar aklimda.. İnş sağlıkla nasip eder Rabbim zamani gelince. Kan tahlillerimi yeni yaptırmıştım ama yaptırayım tekrar bi lac hafta sonra. Takviye kullanmak istiyorum ama doktorum 3 ay falaj hiç bişey kullanma rahim hazır suan daha kolay olucak ins dedi ama rabbim bilir elbet.. Cok sagol duaların icin.. Bende yaptırıcam pıhtılaşma ve genetik testlerini aklimda..Seni çok iyi anlıyorum canım çok zor çok ama bunların hepsi birer imtihan bnde 2 defa kürtaj oldum ikisinde de ciğerimi sokup aldılar sanki ama herşeyin vakti zamanı varmış ve zorlukla beraber bir kolaylık evladın çok güzel evlat olcak ins çok kıymetli olacak. Sana tavsiyem vücudunu toparla kan ilacını kullan d vitamini demir B12 hepsini kontrol ettir 2 ay vitamin içtik eşimle prowomen ve promen sonra pihtilasma testini yaptırdık tedbirlerle Allah a havale ettim hala daha korkuyorum hep tereddüt içerisindeyim ama bazı şeyler bizim elimizde değil o yüzden hayırlısını istiyorum sağlıkla Rabbim e dua ediyorum bizim de imtihanimiz buymuş diyorum ins içindeki yangın Soner toparlanirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?