Biz online eğitim serüvenine ilk kez dün başladık. İnanın öğretmenimize sabırlar diledim. Çocuklar büyüklerden daha uyumlu. Ama yanlarındaki anneler vs o kadar çok lafa girip ses yapıp ortamı o kadar yanlış hazırlamış ki bizim çocuklarımızda dersten bir şey anlamadı. Wp grubundan saçma sapan sorularla öğretmeni taciz ediyorlar aynı zamanda canlı ders yapılırken. Böyle nasıl verim alacağız bilemiyorum. İlk günden oğlum heyecanını kaybetti bağlanmayı beklemek kopunca bağlanmak çok sıktı onu.Ben şimdilik 4 dersle başladım. Ekders olayında bir kesinlik var mı bildiginiz? Dersler yarım saat oldugundan üçünü sabah üçünüde öğleden sonra vermeyi düşünüyorum. Ama çok da verimli geçeceğini düşünmüyorum . 2.sınıf okutuyorum sınıfta tutmak ve susturmak bu kadar zorken bunu onlıne yaşamak
telefonla ulaşmaya çalışın bence olmuyorsa gidin isterseniz.Sağlık ocağı Bi kere aradı Bi daha da aramadı beni. Gitsem mi ki
kusura bakma ama kardeşin de dr un da yanlış detaylıyı her dr istiyor bildiğim kadarıyla yani etrafımda yaptırmayan yok anne karnında müdahale değil doğunca anında müdahale şansından bahsediyorum arkadaşım bi kere burada yanılgıya düşülmesin daha da yorum yapmicam belki folic asit kullanmasa bebeğin daha da kötü olacaktı bunu bilebilirmisin ki her çocuk kendine özeldir tabiki önce allah ama tedbir almadan takdir bekleyemezsin.Evet hastanelere gitmek bir risk o zaman normal kontrollere de gitmeyin yani böyle düşünüyorsanız eğer.Ya üzme kendini herkes kendi doğrusunu doğru kabul ediyor. Kardeşim radyolog sen bilirsin dedi. Hatta hastanelere ölümcül olmadan gitmeyin diyor şu süreçte. Hele anne karnında müdahale edilir diyenler de ayrı bir durum. Anne karnındaki kesede ki bebeğe tek müdahale aldırmak!
Bana doktorum aldıracak mısın bir sorun olursa dedi hayır dedim boşver testleri o zaman dedi. 3 lüydü sanırım bunu sorduğunda.
Bir de ne kadar evham yaparsan o kadar zarar görüyorsun. Ben ilk oğlumda vitamini içtim folik asiti içtim kendimi sakındım. Çok şükür sağlıklıydı ama geç oturdu geç konuştu geç yürüdü çok zor oldu. Bakıyorum etrafıma bir kez doğru düzgün doktora gitmemiş kadınlar MaşAllah cin gibi çocukları var. Her şey nasip. Allah hiçbirimizi evladımızla sınamasın inş.
Sen canın istiyorsa yaptır istemiyorsa yaptırma. Zorunlu birşey olsa her doktor yapardı zaten. Benim doktorum ayrıntılı var şu haftada yaptırabilirsin bile demedi! Sadece şekere takıntılı
toplam 5 doz olman gerekiyordu ve zamanında o yüzden sen hamilelikte tetenoz aşısı olmak zorundasın.Benim sağlık ocağımda hiç arayıp sormuyor ama geçen doktorumun verdiği tahlilleri yaptırmak için gitmiştim üzerine basa basa tetenoz aşısı için gel dedi hemşire hanım. Annemde sen 3doz oldun genç kızken yaptırdık sana diyor. Doktoruma danışacağım
allah yardımcınız olsun bu sene işiniz zor allahtan okul çağında çocuğum yok dedim kendi kendime.Biz online eğitim serüvenine ilk kez dün başladık. İnanın öğretmenimize sabırlar diledim. Çocuklar büyüklerden daha uyumlu. Ama yanlarındaki anneler vs o kadar çok lafa girip ses yapıp ortamı o kadar yanlış hazırlamış ki bizim çocuklarımızda dersten bir şey anlamadı. Wp grubundan saçma sapan sorularla öğretmeni taciz ediyorlar aynı zamanda canlı ders yapılırken. Böyle nasıl verim alacağız bilemiyorum. İlk günden oğlum heyecanını kaybetti bağlanmayı beklemek kopunca bağlanmak çok sıktı onu.
Vurundum ana kolum hala çok acıyor Dr a sorcam ikinciyi vurunmasam olur mu diye kolumu kaldıramıyorum ama sizin ilk çocuk ise vurunmaniz lazım sanırımIyi ki yazdiniz benim sağlık ocağı hic ilgili alakalı olmadigindan beni aramadilar. Gidip vurulayim . Hatta günüm sizden 1 hafta önce . Isini iyi ve layikiyla yapmayan insanlari hic sevmiyorum
Daha uygunlari da var canım herkesin bütçesine göre babyhope un baston lu olanları güzel memnun herkes arabada yer de kaplamiyor biz ondan düşünüyoruzBebek arabası fiyatları nedir ya bu kadar pahalı olduklarını bilmiyordum yazık günah ya sinir oldum. Amerika’daki fiyatlara baktım Buradaki 2 bin 3 bin TL lik arabalar 150 dolar. Yazık ya !
3doz yaptırdık ömür boyu koruyuculuğu var diyor annem. Bu arada annem hemşire ve benim aşılarımı ciddi takip etmiş. Kadın doğum doktoruma soracağım Yinede ol derse olurum. Bizde hemen hemen herkes sağlıkçı. Doktorumda çok yakınım zaten.toplam 5 doz olman gerekiyordu ve zamanında o yüzden sen hamilelikte tetenoz aşısı olmak zorundasın.
doktorlardan daha iyi bilecek değilsiniz bence!kusura bakma ama kardeşin de dr un da yanlış detaylıyı her dr istiyor bildiğim kadarıyla yani etrafımda yaptırmayan yok anne karnında müdahale değil doğunca anında müdahale şansından bahsediyorum arkadaşım bi kere burada yanılgıya düşülmesin daha da yorum yapmicam belki folic asit kullanmasa bebeğin daha da kötü olacaktı bunu bilebilirmisin ki her çocuk kendine özeldir tabiki önce allah ama tedbir almadan takdir bekleyemezsin.Evet hastanelere gitmek bir risk o zaman normal kontrollere de gitmeyin yani böyle düşünüyorsanız eğer.
kötü düşünme benim arkadaşın bebeğine de öyle denildi. Sonra küçüldü doğuma kadar... Erkek çocuklarında olabiliyor, Rabbim korusun miniklerimiziBen bugün rutin muayenemi oldum. Bir böbreğinde genişleme gördü doktorum.Haftaya cuma ayrıntılı ultrasona gircem. Orda net belli olur dedi. Ama normal muayenede gördüyse doktor orda da öyle gözükür diye düşünüyorum. İnşallah kötü bişey çıkmaz. Korkuyorum. Şimdi sizden de böyle duydum.
Aşıyla ilgili Cevabı netleştirdiğimde de burdan bilgi yazarım arkadaşlar ama internetteki kaynaklara görede 3doz yapılıyor. 5 doz hiç bir yerde okumdadım.3doz yaptırdık ömür boyu koruyuculuğu var diyor annem. Bu arada annem hemşire ve benim aşılarımı ciddi takip etmiş. Kadın doğum doktoruma soracağım Yinede ol derse olurum. Bizde hemen hemen herkes sağlıkçı. Doktorumda çok yakınım zaten.
Allah aşkına hasbihal ettiğimiz Bi sayfada bu tarz yaklaşımlara sinir oluyorum artık, okurken cidden keyif almıyorum... Hiçbirimiz Dr değiliz sen de değilsin! kardeşin Dr. ama burdayız. Neden buradasınız??? Ne için... Sürekli Bi polemik yaşanıyor anlamadım gitti. Bizler pandemi anneleriyiz sürekli dra gidemiyoruz, hemhal oluyoruz burda. Ama artık geriyor... D Kimse kimseye fikir empoze etmiyor, bencelerdeyiz... Siz dee sizcelerdesiniz yapmayın Allah aşkına neyi yarıştırıyorsunuz boş yere...doktorlardan daha iyi bilecek değilsiniz bence!
acaba folik asitin fazlalığının zararlarını biliyor musunuz??
tahlil falan yapılmadan çat diye her ilacı kullanan bir millet olduk çıktık. siz ezbere iş yapabilirsiniz ama ben bunu kabul etmiyorum. kan değerlerine bakılmadan kan ilacı, vitamin değerlerine bakılmadan vitamin ilacı, folik asit gerek mi değil mi bakılmadan ilaç. kutu içerisine girmiş herşey kimyasaldır. kardeşim ankara da üniversitede doktor. yani baya bilindik bir yerde. emin olun sizden daha tecrübelidir.
bana yazacağınıza polemiğe girip mesajlarımı alıntılayan kişiye yazsaydınız iyi niyetli olduğunu düşünürdüm. ama şimdi bu yaklaşımınız niyetinizin hiç iyi olmadığını belli ediyor!Allah aşkına hasbihal ettiğimiz Bi sayfada bu tarz yaklaşımlara sinir oluyorum artık, okurken cidden keyif almıyorum... Hiçbirimiz Dr değiliz sen de değilsin! kardeşin Dr. ama burdayız. Neden buradasınız??? Ne için... Sürekli Bi polemik yaşanıyor anlamadım gitti. Bizler pandemi anneleriyiz sürekli dra gidemiyoruz, hemhal oluyoruz burda. Ama artık geriyor... D Kimse kimseye fikir empoze etmiyor, bencelerdeyiz... Siz dee sizcelerdesiniz yapmayın Allah aşkına neyi yarıştırıyorsunuz boş yere...
evet dr un kullandırmayabilirdi ben demedim ki kullanın diye bazılarına kullandırmıyor folic asit 12.haftada bırakılan bişey zaten o zaman kardeşiniz diğer dr lar için ne diyor acaba merak ettim çünkü herkes yaptır diyor da ben tecrübelerle birşeyleri konuşuyorum bebeğin durumunu öğrenmek istemeyen yaptırmasın bence de kardeşiniz de bunu söylemiş neticede size de saygı duyuyorumdoktorlardan daha iyi bilecek değilsiniz bence!
acaba folik asitin fazlalığının zararlarını biliyor musunuz??
tahlil falan yapılmadan çat diye her ilacı kullanan bir millet olduk çıktık. siz ezbere iş yapabilirsiniz ama ben bunu kabul etmiyorum. kan değerlerine bakılmadan kan ilacı, vitamin değerlerine bakılmadan vitamin ilacı, folik asit gerek mi değil mi bakılmadan ilaç. kutu içerisine girmiş herşey kimyasaldır. kardeşim ankara da üniversitede doktor. yani baya bilindik bir yerde. emin olun sizden daha tecrübelidir.
aslında sağlık ocağı takip etmeyince ceza alıyor diye biliyorum riske atmazlar ama galiba coronadan mıdır anlamıyorum beni de aramışlar geçen eşimi daha doğrusu sonra ben dönüş yaptım hemşireniz burada değil sizi arattırırız dediler ama aranmadım 2 gündür anlamadım neden?Iyi ki yazdiniz benim sağlık ocağı hic ilgili alakalı olmadigindan beni aramadilar. Gidip vurulayim . Hatta günüm sizden 1 hafta önce . Isini iyi ve layikiyla yapmayan insanlari hic sevmiyorum
bencede korona sebebiyle sağlık ocakları ilgilenemiyor olabilir.aslında sağlık ocağı takip etmeyince ceza alıyor diye biliyorum riske atmazlar ama galiba coronadan mıdır anlamıyorum beni de aramışlar geçen eşimi daha doğrusu sonra ben dönüş yaptım hemşireniz burada değil sizi arattırırız dediler ama aranmadım 2 gündür anlamadım neden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?