2021 Şubat Anneleri

Bebek arabası fiyatları nedir ya bu kadar pahalı olduklarını bilmiyordum yazık günah ya sinir oldum. Amerika’daki fiyatlara baktım Buradaki 2 bin 3 bin TL lik arabalar 150 dolar. Yazık ya !

Biz online eğitim serüvenine ilk kez dün başladık. İnanın öğretmenimize sabırlar diledim. Çocuklar büyüklerden daha uyumlu. Ama yanlarındaki anneler vs o kadar çok lafa girip ses yapıp ortamı o kadar yanlış hazırlamış ki bizim çocuklarımızda dersten bir şey anlamadı. Wp grubundan saçma sapan sorularla öğretmeni taciz ediyorlar aynı zamanda canlı ders yapılırken. Böyle nasıl verim alacağız bilemiyorum. İlk günden oğlum heyecanını kaybetti bağlanmayı beklemek kopunca bağlanmak çok sıktı onu.

kusura bakma ama kardeşin de dr un da yanlış detaylıyı her dr istiyor bildiğim kadarıyla yani etrafımda yaptırmayan yok anne karnında müdahale değil doğunca anında müdahale şansından bahsediyorum arkadaşım bi kere burada yanılgıya düşülmesin daha da yorum yapmicam belki folic asit kullanmasa bebeğin daha da kötü olacaktı bunu bilebilirmisin ki her çocuk kendine özeldir tabiki önce allah ama tedbir almadan takdir bekleyemezsin.Evet hastanelere gitmek bir risk o zaman normal kontrollere de gitmeyin yani böyle düşünüyorsanız eğer.

toplam 5 doz olman gerekiyordu ve zamanında o yüzden sen hamilelikte tetenoz aşısı olmak zorundasın.

allah yardımcınız olsun bu sene işiniz zor allahtan okul çağında çocuğum yok dedim kendi kendime.

Iyi ki yazdiniz benim sağlık ocağı hic ilgili alakalı olmadigindan beni aramadilar. Gidip vurulayim . Hatta günüm sizden 1 hafta önce . Isini iyi ve layikiyla yapmayan insanlari hic sevmiyorum
Vurundum ana kolum hala çok acıyor Dr a sorcam ikinciyi vurunmasam olur mu diye kolumu kaldıramıyorum ama sizin ilk çocuk ise vurunmaniz lazım sanırım

Bebek arabası fiyatları nedir ya bu kadar pahalı olduklarını bilmiyordum yazık günah ya sinir oldum. Amerika’daki fiyatlara baktım Buradaki 2 bin 3 bin TL lik arabalar 150 dolar. Yazık ya !
Daha uygunlari da var canım herkesin bütçesine göre babyhope un baston lu olanları güzel memnun herkes arabada yer de kaplamiyor biz ondan düşünüyoruz

Arkadaşlar merhaba, Antalya da yaşıyanlar hangi doktorlara gidiyorsunuz? Doktorumu değiştirmek istiyorum.

toplam 5 doz olman gerekiyordu ve zamanında o yüzden sen hamilelikte tetenoz aşısı olmak zorundasın.
3doz yaptırdık ömür boyu koruyuculuğu var diyor annem. Bu arada annem hemşire ve benim aşılarımı ciddi takip etmiş. Kadın doğum doktoruma soracağım Yinede ol derse olurum. Bizde hemen hemen herkes sağlıkçı. Doktorumda çok yakınım zaten.

doktorlardan daha iyi bilecek değilsiniz bence!
acaba folik asitin fazlalığının zararlarını biliyor musunuz??
tahlil falan yapılmadan çat diye her ilacı kullanan bir millet olduk çıktık. siz ezbere iş yapabilirsiniz ama ben bunu kabul etmiyorum. kan değerlerine bakılmadan kan ilacı, vitamin değerlerine bakılmadan vitamin ilacı, folik asit gerek mi değil mi bakılmadan ilaç. kutu içerisine girmiş herşey kimyasaldır. kardeşim ankara da üniversitede doktor. yani baya bilindik bir yerde. emin olun sizden daha tecrübelidir.

kötü düşünme benim arkadaşın bebeğine de öyle denildi. Sonra küçüldü doğuma kadar... Erkek çocuklarında olabiliyor, Rabbim korusun miniklerimizi

Aşıyla ilgili Cevabı netleştirdiğimde de burdan bilgi yazarım arkadaşlar ama internetteki kaynaklara görede 3doz yapılıyor. 5 doz hiç bir yerde okumdadım.

Allah aşkına hasbihal ettiğimiz Bi sayfada bu tarz yaklaşımlara sinir oluyorum artık, okurken cidden keyif almıyorum... Hiçbirimiz Dr değiliz sen de değilsin! kardeşin Dr. ama burdayız. Neden buradasınız??? Ne için... Sürekli Bi polemik yaşanıyor anlamadım gitti. Bizler pandemi anneleriyiz sürekli dra gidemiyoruz, hemhal oluyoruz burda. Ama artık geriyor... D Kimse kimseye fikir empoze etmiyor, bencelerdeyiz... Siz dee sizcelerdesiniz yapmayın Allah aşkına neyi yarıştırıyorsunuz boş yere...

bundan sonra yine hamilelik düşünen arkadaşlar tetanoz aşılarınızı 5 e tamamlamayı unutmayın. ben oğlumda 5 e tamamladığım için bu defa vurulmuyorum hiç. doktorum o 5 aşı ömür boyu bağışıklık sağlar dedi. hatırladığım kadarıyla önce 2 aşı vuruldum hamilelikte sonra oğlum 6 aylıkken 1,5 yaşında ve 2,5 yaşında vuruldum bitti. onun aşı günlerine denk getirmiştik ayrı olarak gitmemem de gerek kalmamıştı.

bana yazacağınıza polemiğe girip mesajlarımı alıntılayan kişiye yazsaydınız iyi niyetli olduğunu düşünürdüm. ama şimdi bu yaklaşımınız niyetinizin hiç iyi olmadığını belli ediyor!

ayrıca ne yazacağımı gerçekten size soracağımı düşünmüyorum!! işinize bakın ok

evet dr un kullandırmayabilirdi ben demedim ki kullanın diye bazılarına kullandırmıyor folic asit 12.haftada bırakılan bişey zaten o zaman kardeşiniz diğer dr lar için ne diyor acaba merak ettim çünkü herkes yaptır diyor da ben tecrübelerle birşeyleri konuşuyorum bebeğin durumunu öğrenmek istemeyen yaptırmasın bence de kardeşiniz de bunu söylemiş neticede size de saygı duyuyorum

Iyi ki yazdiniz benim sağlık ocağı hic ilgili alakalı olmadigindan beni aramadilar. Gidip vurulayim . Hatta günüm sizden 1 hafta önce . Isini iyi ve layikiyla yapmayan insanlari hic sevmiyorum
aslında sağlık ocağı takip etmeyince ceza alıyor diye biliyorum riske atmazlar ama galiba coronadan mıdır anlamıyorum beni de aramışlar geçen eşimi daha doğrusu sonra ben dönüş yaptım hemşireniz burada değil sizi arattırırız dediler ama aranmadım 2 gündür anlamadım neden?

bencede korona sebebiyle sağlık ocakları ilgilenemiyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…