2021 Şubat Anneleri

Ilk cocugum ve kizim olcak kaynanamla en son konusdugumda ben koya bilirmiyim dedi ismini kiramadim kendisini olur dedim semanur koycakmis olur dedim artik babasida onaylarsa

Yanlış bence de benimki sağda da atıyor pıt pıt solda da. Bugün doktorum bu bebeğı kız doğurursan almam içinden bak dedi baya belli pipisi bide o bile büyümüş
Nuran hanım a devam ediyo musunuz ?
İnşallah iyidir bakalım. Sen bu cuma mı gideceksin? Hayırlısıyla inş güzel şeyler söyler dr un. Burdan da yazar msn nasıl muayenenin geçtiğini?
Yazarım tabiki canım aynı doktora burdan 2 arkadaş daha gidiyor onlarda yazarlar sanada fikir olur . İnşallah rabbim güzel şeyler duymayı nasip etsin hepimize

Mete cok guzel ama bence koymayin derim yigenimin ismi ve asiri hareketli durlugu yok ne yiyo nede yediriyo annesigile isimle alakali olursa meteler ayni olursala rkoymayin derim ben size

Bak lafı yanlış anlıyorsun polemiğe girmeye gerek yok kafanda netleştirmişsin girmemeyi burda soruyorsun tekrar sana kimse zorundasın demedi burda beyninde bitirmişsin derken beynini yıkamış manasında değil kafanda netleştirmişsin girmemeyi millete ışın zararlı diye bilgi veriyorsun dedi burda çoğu arkadaş sana lafları tartarak söylüyoruz ama illa polemik oluşturacaksınız burda

Doktoruna güveniyorsan girmeyebilirsin detayliya. Şehir dışına çıkmak yolculuk demek eğer risk görüyorsan 1 günde 4-5 saatlik yolculuğu kar zarar analizi yapabilirsin.

Ben kendimi yanlış ifade ettim kusura bakmayın polemik oluşturmak niyetinde değilim

Bir cümle birçok şekilde ifade edilebilir bende sizin cümlenize uygun şekilde cevap verdim hepsi bu :)

sonundaoldu beni analdığın için teşekkür ederim canm
Eşimde detaylıya girme taraftarı bende araştırıyorum dünden beri randevu almaya karar verdim şimdi doktor araştırmasına giricem Allahım hayırlısını nasip etsin tam anlamıyla korkmak değil de olmayan birşeyi söylerler korkusu aslında, doktorlara güvenmiyorum malesef:/ ama yapacak bişey yok

Allahım muhafaza etsin inşallah bu doğumun çok rahat ve güzel geçer hepimizin bebekleri zamanında gelir inşallah
Bende randevu alıcam detaylı için inşallah iyi.bir doktora denk geliriz

Ben kendimi yanlış ifade ettim kusura bakmayın polemik oluşturmak niyetinde değilim

Bir cümle birçok şekilde ifade edilebilir bende sizin cümlenize uygun şekilde cevap verdim hepsi bu :)
Tamam arkadaşım benim cümlem beynini yıkadılardı zaten H heyecanli_anneee arkadaşımda biliyor uygun şekilde cevap verdin sağol

Ilk cocugum ve kizim olcak kaynanamla en son konusdugumda ben koya bilirmiyim dedi ismini kiramadim kendisini olur dedim semanur koycakmis olur dedim artik babasida onaylarsa
Ben olsam izin vermezdim açıkcası. Benim adımı babanem koymuş annem hala laf sokar çok pişman

Kızlar şu arabayı takip ediyorum ilk defa indirime girdi ve stok azalmış, tecrübeli anneler fikir verebilir mi acil bu araba kaç sene kullanılır 1 yaşına kadarsa almıcam. 2,3 yaşına kadarsa alıcam bilenler lütfen bilgi verebilir mi

Eklentiler

• Screenshot_20200923_212133_trendyol.com.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 39
Ben olsam izin vermezdim açıkcası. Benim adımı babanem koymuş annem hala laf sokar çok pişman
Kiramadim kaynanamdanda kotu birsey girmedim hic ondan kadin soledi o olsun dedim ama oglu napar bilmiyorum
Benim ismimide rahmetli dedem koymus pek nadir duyulan bi ismim var hatta duyanlarin bazilari cok sasirir hc duymadik diye bu zamana kadzr ama ben hic pisman deilim ismimden iykide koymus diyorum dedem

Rica ederim bir arkadaşım hep şey der pozitif enerji yolla her şey iyi olacak der ve iyi olur. Sen de öyle düşün hepimizi güzel haberler alıp sağlıkla kucaklayalım yavrularımızı inş

Kızlar ben 20 yaşındayken hipoplazik böbrek yani boyut olarak normalden küçük böbreğim olduğunu öğrendim. A yrıca fonksiyon kaybım da var bir miktar. Çok şükür şuan bir sıkıntım yok. Ama doktorun bana dediği eğer bebekken anlaşılsaymış böyle olmayacakmışım. Tabi annem benim normal ultrasona bile girmemiş ki bırakın detaylıyı 30 sene önce yoktur zaten. Demem o ki detaylı ultrasonu mutlaka yaptırın ileride pişman olmamak için.

Canım onu neye göre anlıyoruz ayrı ayrı para vermek istemiyorum. Yok mu şöyle Bi kere alınıp kullanılacak Bi araba. Ben niye hiç bişi bilmiyorum moralim çok bozuluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…