üzülme inşallah, gün doğmadan neler doğar... Rabbim bu belayı defetsin de sağlıkla gidip gelelim... su gibi geçiyor zaman 5 ay bitti gitti Rabbim o güne de kavuştursun biziBen de.umitlenmistim yne her zamanki gbi kursağımda kaldı neyse surda az kaldi artik.yapacak.bisi yok 10 hafta sıkıcam disimi
Bayagi küçülmüş suanlik sorun yok cok sukurüzülme inşallah, gün doğmadan neler doğar... Rabbim bu belayı defetsin de sağlıkla gidip gelelim... su gibi geçiyor zaman 5 ay bitti gitti Rabbim o güne de kavuştursun biziamniyotik bant kayboldu mu bu arada nedir durumu minnoşun
Hamd olsunBayagi küçülmüş suanlik sorun yok cok sukur
Hamd olsunsevindim bugün ayrıntılıda ben de rahatladım duyduklarımla... Dilerim tüm anneler güzel haberler alır...
Bende 19. Haftada ilk hissettiğimi anladım. 23-24e kadar hissetmeyenlerde oluyomuş daha doğrusu gaza falan yoruluyomuş genelde hissedilen doktorum öğle demiştiherkese merhaba, ilk gebeligim ve 18.haftamdayım bebeğin hareketlerini hiç hissetmiyorum. cevremdekiler biraz garipsiyor bu durumu. benim gibi olan var mı paylasirsaniz sevinirim en azından içim biraz rahatlar:)
Kişiden kişiye değişiyormuş hiç sorun etme bence. Bak ben hissediyorum ama her gün değil mesela.herkese merhaba, ilk gebeligim ve 18.haftamdayım bebeğin hareketlerini hiç hissetmiyorum. cevremdekiler biraz garipsiyor bu durumu. benim gibi olan var mı paylasirsaniz sevinirim en azından içim biraz rahatlar:)
19 da hissettim simdi kipir kipirherkese merhaba, ilk gebeligim ve 18.haftamdayım bebeğin hareketlerini hiç hissetmiyorum. cevremdekiler biraz garipsiyor bu durumu. benim gibi olan var mı paylasirsaniz sevinirim en azından içim biraz rahatlar:)
Benim de 18 bitti hiç hissetmedim dahaherkese merhaba, ilk gebeligim ve 18.haftamdayım bebeğin hareketlerini hiç hissetmiyorum. cevremdekiler biraz garipsiyor bu durumu. benim gibi olan var mı paylasirsaniz sevinirim en azından içim biraz rahatlar:)
Merhaba benim oğlumda plesanta öndeydi naif bir hamilelik geçirmek zorunda kaldım 36. Haftada acil sezeryanla dogurdum kuveze falan girmedi. Doktorunuz çok riskli bir durumdan bahsetmediyse kendinize problem etmeyin genel durumunuza da bakin ona göre degerlendirinArkadaşlar merhaba , benim detaylı ultrasonumda plesanta önde dedi doktor ama başka bir şey söylemedi. İnternette tehlikeli bir durum olduğu yazıyor ama benim doktorum sadece ultrasonda yüzü net görünmediğini söyledi . Başka aynı durumla karşılaşan var mı acaba ?
Cevrendekilerin ağzına kürekle vur gitsin. Gayet normal canım ilk gebeligimi 20. Haftada bu gebeligimi 19. Haftada hissettim. Anormal giden bir durum yok için rahat olsunherkese merhaba, ilk gebeligim ve 18.haftamdayım bebeğin hareketlerini hiç hissetmiyorum. cevremdekiler biraz garipsiyor bu durumu. benim gibi olan var mı paylasirsaniz sevinirim en azından içim biraz rahatlar:)
Ben de bilmiyorum ki normal kilo alımı nasıl olmalı acabaBen 58 idim başta şimdi 63 oldum. 18. Hafta. Çok mu acaba?
Canım bu çift taraflı değil galiba öyle mi? Bu eksiklik mi? Bebeği görmeden nasıl sürcez?Joie brisk lx videosunu bulup izler misin netten. Oto koltuğu takılıyor videoda görürsün. Tam yatar pozisyon ve 5 bölge emniyet kemeri olduğundan yeni doğana uygun. Ben 4 aylıkken aldım. Kaliteli de bir ürün. chicco lite way3 ile onun arasında kalıp joie tercih ettim. Çünkü tekerlek manevrası daha güzeldi. Chicconun da kış ayak koruyucusu var. 25 kgya kadar taşıyabiliyor.
Çift taraflı Değil ama oto koltuğu takılınca yüzü sana dönük oluyor. Ben sorun yaşamadım kontrol yeri var oradan bakabiliyorum uyuduğunda.Canım bu çift taraflı değil galiba öyle mi? Bu eksiklik mi? Bebeği görmeden nasıl sürcez?
Maksimum 11 12 kilo diyor doktorlar ama ben buna şimdiden yaklaştımBen de bilmiyorum ki normal kilo alımı nasıl olmalı acaba
Kaçıncı haftandasın ki bebiş 500g olmuşMaksimum 11 12 kilo diyor doktorlar ama ben buna şimdiden yaklaştımen son baktığımda 8 kilo almıştım... Bebiş de yarım kilo olmuş benim yanımda kilolarınız havada civa... Hüsmen ağa gibi takılıcam son aylarda indirin beni kaldırın benii
Bugun ayrintili ultrasona girdim doktor bebegin bobreklerinde genisleme var saglikli cocuklarda da down sendromu riski olan cociklarda da oluyor dedi. Yuzde 1 ihtimal risk varmis. Amniyosentez sivisi aldirip bakabiliriz dedi ben istemedim imza aldilar benden. Ya bu nasil sistem ben anlamıyorum ilk çocuğuma da demislerdei genisleme var diye cok sukur cocugum saglikli
Bugün 20+7 ama 10 gün ileride gidiyorKaçıncı haftandasın ki bebiş 500g olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?