Atarım tabi merkeze uzak oturuyorum haftaya detaylıya gidicem ogün gezip görmeye calışcam kısmetse :)12 kg cooook o surmek icinde bir kaldirimdan gecmek icinde cok zor ben o kadar agir bir sey almak istemem. Benim icinde onemli olan tam yatar olmasi ve yon degisimi olmasi birde tekerleklerinin guclu olmasi. Sanirim internetten alamam ben arabayi. Gormem lazim bir kaldirmam lazim elimle katlamam lazim. Atarim tabii aldigimda ya da netten alirsam cok kucuk ihtimal sizde atin belkj benden once bulursnuz
Chicco 25 kilo. Yani bebekler normalde 3 yaşına kadar 15 kiloyu geçmiyor. Joiede 15 kgya kadar garanti veriyor. Ebebek teki satıcı çocuk 18e kadar rahat kullanırsınız dedi. 1Ben kızı koyup pazara gidiyordum sepeti dolduruodum kenarlara poşet asıyordum. Hiç esneme yok ayakları ilk günkü gibi arnavut kaldırımlara rağmen
Bastonlar o kadar agir olmuyor ama gayette birçok saglam model var bu yapildigi madde ve isciligiyle alakali bence. Yeni arabalar var minicik cocuk 1 yasindan sonra sigmaz ama aşırı agir bana kullanisli gelmiyor. Merdivende cikmak zorunda olabilirsin dusunmek lazim.sağlam bişi olması önemli 2 günde elimde kalsın istemem
Evet merdiven cıkmak zorundayım otobüs dolmuş her açıdan düşünmeye calışıyorumBastonlar o kadar agir olmuyor ama gayette birçok saglam model var bu yapildigi madde ve isciligiyle alakali bence. Yeni arabalar var minicik cocuk 1 yasindan sonra sigmaz ama aşırı agir bana kullanisli gelmiyor. Merdivende cikmak zorunda olabilirsin dusunmek lazim.
25 kg ile kendiniz cikamazsiniz zaten biri tutsa kaldirip vazbile gecebilir yardim etmektenEvet merdiven cıkmak zorundayım otobüs dolmuş her açıdan düşünmeye calışıyorum
Evet vazgecer valla :) benm zaten kollarımın gücü yok hiç bişi acamam kolay kolay25 kg ile kendiniz cikamazsiniz zaten biri tutsa kaldirip vazbile gecebilir yardim etmektenaraba +cocuk ağırlığı birde. Bende öyle o yuzden cok agir olmasin isterim
Bu arada dogum tarihimiz aynicinsiyet ne
Aa cok ilgincmis bende merak ettim cinsiyetiniEvet vazgecer valla :) benm zaten kollarımın gücü yok hiç bişi acamam kolay kolay
2 doktor kız 3. Sü cok emin olarak erkek dedi ama detaylıyı bekliyorum
Çok emindi doktor inandım ama kıyafet almaya cesaret edemedim gene de çünkü detaylıda kesin öğrenirsin dediAa cok ilgincmis bende merak ettim cinsiyetini. Benimki kiz
AmiiinÇok emindi doktor inandım ama kıyafet almaya cesaret edemedim gene de çünkü detaylıda kesin öğrenirsin dedi
Hepimiz kucaklarımıza alalım şubat gelsinde :)
Ben 58 idim başta şimdi 63 oldum. 18. Hafta. Çok mu acaba?
Evet bastonlar hafif sağlamını almak önemli... Maksimum 7.5 klio oluyorlar çünkü.sağlam bişi olması önemli 2 günde elimde kalsın istemem
Hepimizin gönlüne göre sağlıklı huzurlu olsunlar inşallah.AmiiinAllah gonlune gore versin sağlıklı sihhatli olsunlar insallah.
Ama senin gonlunden gecen ne vardir illa
Bana herkes erkek dedi o kadar ki doktor kiz dedi başka doktora gittim gösterdim cunku millet o kadar erkek dedi ki sonra deaylida gene sordum doktor saka yapti. Kıyafette almistim kalbim hizlandi valla sonra saka dedi.ama senin 2 doktor oyle deyip 3. Nasil erkek dedi acaba soyledin mi digerleri kiz dedi diye ne dedi oyle deyince. bazen kordonu pipi sanıyorlarmış ama bilemedim
ogrenince yaz merak ettimHepimizin gönlüne göre sağlıklı huzurlu olsunlar inşallah.
Önceden kız olsun diyodum hamile kalınca hiç fikir düşmedi aklıma kız olsun erkek olsun diye herkes bende de kız dedi şuan erkekmiş desemde inanmıyolarsöyledim doktora emin misiniz kız dediler diye böyle söyleyince 4 kere baktı bu kadar yanılamam erkek bu bebek dedi kordon şu pipi şu diye bana da göstermeye calıştı baya
Haftaya inşallah kesin öğrenicem yazarımogrenince yaz merak ettim
Cok ilginc bir durum gercektenHepimizin gönlüne göre sağlıklı huzurlu olsunlar inşallah.
Önceden kız olsun diyodum hamile kalınca hiç fikir düşmedi aklıma kız olsun erkek olsun diye herkes bende de kız dedi şuan erkekmiş desemde inanmıyolarsöyledim doktora emin misiniz kız dediler diye böyle söyleyince 4 kere baktı bu kadar yanılamam erkek bu bebek dedi kordon şu pipi şu diye bana da göstermeye calıştı baya
Evet bastonlar hafif sağlamını almak önemli... Maksimum 7.5 klio oluyorlar çünkü.
14 ve 17 ydi erkek diyende 19 :)Cok ilginc bir durum gercektenkiz diyenler kac haftalikken demisti
Valinin esnek çalışma saatleri için özel sektörle de görüşeceğiz demesi dışında bir açıklamaya denk gelmedim haberlerde... Umarım vardır ya da olur sizlere deZaten şu an kamuda da tüm kurumlar dönüşümü uygulamıyor. Esnek çalışmada da yarım saat erken çıkılıcak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?