2021 Şubat Anneleri

Atarım tabi merkeze uzak oturuyorum haftaya detaylıya gidicem ogün gezip görmeye calışcam kısmetse :)

sağlam bişi olması önemli 2 günde elimde kalsın istemem

sağlam bişi olması önemli 2 günde elimde kalsın istemem
Bastonlar o kadar agir olmuyor ama gayette birçok saglam model var bu yapildigi madde ve isciligiyle alakali bence. Yeni arabalar var minicik cocuk 1 yasindan sonra sigmaz ama aşırı agir bana kullanisli gelmiyor. Merdivende cikmak zorunda olabilirsin dusunmek lazim.

Evet merdiven cıkmak zorundayım otobüs dolmuş her açıdan düşünmeye calışıyorum

Evet merdiven cıkmak zorundayım otobüs dolmuş her açıdan düşünmeye calışıyorum
25 kg ile kendiniz cikamazsiniz zaten biri tutsa kaldirip vazbile gecebilir yardim etmekten araba +cocuk ağırlığı birde. Bende öyle o yuzden cok agir olmasin isterim
Bu arada dogum tarihimiz ayni cinsiyet ne

25 kg ile kendiniz cikamazsiniz zaten biri tutsa kaldirip vazbile gecebilir yardim etmekten araba +cocuk ağırlığı birde. Bende öyle o yuzden cok agir olmasin isterim
Bu arada dogum tarihimiz ayni cinsiyet ne
Evet vazgecer valla :) benm zaten kollarımın gücü yok hiç bişi acamam kolay kolay
2 doktor kız 3. Sü cok emin olarak erkek dedi ama detaylıyı bekliyorum

Çok emindi doktor inandım ama kıyafet almaya cesaret edemedim gene de çünkü detaylıda kesin öğrenirsin dedi
Hepimiz kucaklarımıza alalım şubat gelsinde :)
Amiiin Allah gonlune gore versin sağlıklı sihhatli olsunlar insallah.
Ama senin gonlunden gecen ne vardir illa
Bana herkes erkek dedi o kadar ki doktor kiz dedi başka doktora gittim gösterdim cunku millet o kadar erkek dedi ki sonra deaylida gene sordum doktor saka yapti. Kıyafette almistim kalbim hizlandi valla sonra saka dedi. ama senin 2 doktor oyle deyip 3. Nasil erkek dedi acaba soyledin mi digerleri kiz dedi diye ne dedi oyle deyince. bazen kordonu pipi sanıyorlarmış ama bilemedim

Arkadaşlar merhaba , benim detaylı ultrasonumda plesanta önde dedi doktor ama başka bir şey söylemedi. İnternette tehlikeli bir durum olduğu yazıyor ama benim doktorum sadece ultrasonda yüzü net görünmediğini söyledi . Başka aynı durumla karşılaşan var mı acaba ?

Hepimizin gönlüne göre sağlıklı huzurlu olsunlar inşallah.
Önceden kız olsun diyodum hamile kalınca hiç fikir düşmedi aklıma kız olsun erkek olsun diye herkes bende de kız dedi şuan erkekmiş desemde inanmıyolar söyledim doktora emin misiniz kız dediler diye böyle söyleyince 4 kere baktı bu kadar yanılamam erkek bu bebek dedi kordon şu pipi şu diye bana da göstermeye calıştı baya

ogrenince yaz merak ettim

Cok ilginc bir durum gercekten kiz diyenler kac haftalikken demisti

Kizlar hayırlı aksamlar benim bi sorum var
Teyzem devlet memuru
Bugun.konustum.ozel sektör hamilelere esneklik geldi haberin yokmu dedi ben mi kaçırdım acaba dedim bilgisi olan varmi

Valinin esnek çalışma saatleri için özel sektörle de görüşeceğiz demesi dışında bir açıklamaya denk gelmedim haberlerde... Umarım vardır ya da olur sizlere deZaten şu an kamuda da tüm kurumlar dönüşümü uygulamıyor. Esnek çalışmada da yarım saat erken çıkılıcak.

Kizlar sizlerdede oluyomu oturdugumda yattigimdaki zaten ne otura biliyorum nede yata biliyorum gobegimin sag ust kismindan bir agri giriyo ve arka belimden cikiyo beliminde heryerinde deil agri sag bolgesinde gobegimin vurdugu yerden cikiyo gecelerim kabus oldu sanki yatamiyorum rahatca oturamiyorum sadece ayakda dikilince biraz olsun rahatliyorum

Ben de.umitlenmistim yne her zamanki gbi kursağımda kaldı neyse surda az kaldi artik.yapacak.bisi yok 10 hafta sıkıcam disimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…