2021 Şubat Anneleri

Ölçtürmeden kafana göre içme canım istersen düşük falan olur bu sefer hepten düşmesin genelde benimde düşük 10 6 9 5 11 7 en fazla
Eczaneler pandemiden dolayı ölçmediler anneme de gidemedim. Benimde geçen doktorda 10 7 cıktı ama şimdi gözlerim ve bas çevrem ağrıyor sanki yüksek gibi geldi

Omega içiyorum şimdi sarımsaklı yoğurt yedim düşmesini bekliyorum. Benimde hamileliklerim hep 20.haftalardan sonra zorlaşıyor.

İnşallah şimdi uzanıyorum iyiki işe gitmemişim raporluydum
Sen tasalanma o zaman sakin ol ... Bisiycikler olmaz

Eczaneler pandemiden dolayı ölçmediler anneme de gidemedim. Benimde geçen doktorda 10 7 cıktı ama şimdi gözlerim ve bas çevrem ağrıyor sanki yüksek gibi geldi
Canım bilmem ama bende de vardı ilk gebelikte başımın arkası ağrıyordu. Omuzlarım tutuluyordu senin ki sanki üşütme

Üşütme gibi değil canım gözlerime vuruyo ağrısı tansiyon gibi geldi bana
Bende de oldu aynı ağrılar hep baktım hatta vesveselendim burnum bile kanadı ölçtüm normaldi.... 3 gün sonra genzim dolmaya başladı.
Sağlık ocağı varsa bir gitsen mi kuzu?

Kızlar selam indirim haberiyle geldim, dün doktordan dönerken tesadüfen ebebek e girdim chicco next to me anne yanı beşik sadece açık grisi 800 TL ye inmiş normal fiyatı 1400, 50 TL de hediye çeki verdiler almayı düşünen varsa bakabilir ben aldım

Ben kerem ya da mete ismimden biri olsun istiyorum eşim kesin bisey demiyor bakalım...diğer iki oğlumun isimleri osman talha..ve ömer..
O zaman size Ali ya da Bekir lazım

Biz Ali Sami Ali Asım ya da Ali İmran arasındayız belkide hiçbiri olmaz...

Su iç olabildiğince hem tansiyona iyi gelir hem de baş ağrısı olabiliyor susuz kalınca ona da iyi gelir... Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…