- 17 Şubat 2019
- 1.897
- 2.474
- 133
- 32
Eczaneler pandemiden dolayı ölçmediler anneme de gidemedim. Benimde geçen doktorda 10 7 cıktı ama şimdi gözlerim ve bas çevrem ağrıyor sanki yüksek gibi geldiÖlçtürmeden kafana göre içme canım istersen düşük falan olur bu sefer hepten düşmesin genelde benimde düşük 10 6 9 5 11 7 en fazla
Sen tasalanma o zaman sakin ol ... Bisiycikler olmazOmega içiyorum şimdi sarımsaklı yoğurt yedim düşmesini bekliyorum. Benimde hamileliklerim hep 20.haftalardan sonra zorlaşıyor.
İnşallah şimdi uzanıyorum iyiki işe gitmemişim raporluydum
Canım bilmem ama bende de vardı ilk gebelikte başımın arkası ağrıyordu. Omuzlarım tutuluyordu senin ki sanki üşütmeEczaneler pandemiden dolayı ölçmediler anneme de gidemedim. Benimde geçen doktorda 10 7 cıktı ama şimdi gözlerim ve bas çevrem ağrıyor sanki yüksek gibi geldi
Üşütme gibi değil canım gözlerime vuruyo ağrısı tansiyon gibi geldi banaCanım bilmem ama bende de vardı ilk gebelikte başımın arkası ağrıyordu. Omuzlarım tutuluyordu senin ki sanki üşütme
Bende de oldu aynı ağrılar hep baktım hatta vesveselendim burnum bile kanadı ölçtüm normaldi.... 3 gün sonra genzim dolmaya başladı.Üşütme gibi değil canım gözlerime vuruyo ağrısı tansiyon gibi geldi bana
Dolu yagicak dediler o yüzden arabayı çıkartamıyoruz yoğurttan sonra daha iyi oldumBende de oldu aynı ağrılar hep baktım hatta vesveselendim burnum bile kanadı ölçtüm normaldi.... 3 gün sonra genzim dolmaya başladı.
Sağlık ocağı varsa bir gitsen mi kuzu?
İyi gelmesine sevindim geçmiş olsunDolu yagicak dediler o yüzden arabayı çıkartamıyoruz yoğurttan sonra daha iyi oldum
Sağol canım benimde böyle son aylarım zor geçiyor kasılma tansiyon degisiklihiİyi gelmesine sevindim geçmiş olsun
MaşallahHerkese merabalar.. bizde bugün ayrıntılı usg mızı yaptırdık çok şükür güzel geçti bi sıkıntı yokmuş bebişimizin erkek olduğu da kesinleşmiş oldu...535 gr imiş. Boyu da uzun dedi dr. Bu da fotomuz
Biz de denizi düşünüyoruz ama bizimki kızEşim de ben de tam bir doğasever olduğumuzdan herhalde biz Deniz koyacağız oğlumuza
Kızlar selam
Bebişlere isim düşündünüz mü?
Ben kerem ya da mete ismimden biri olsun istiyorum eşim kesin bisey demiyor bakalım...diğer iki oğlumun isimleri osman talha..ve ömer..Kızlar selam
Bebişlere isim düşündünüz mü?
Ben 23. Haftadaydım canım 4 e yakın almisimKizlar tam olarak kacinci haftadasiniz ve kac kilo aldiniz acaba ?
O zaman size Ali ya da Bekir lazımBen kerem ya da mete ismimden biri olsun istiyorum eşim kesin bisey demiyor bakalım...diğer iki oğlumun isimleri osman talha..ve ömer..
Su iç olabildiğince hem tansiyona iyi gelir hem de baş ağrısı olabiliyor susuz kalınca ona da iyi gelir... Geçmiş olsun.Eczaneler pandemiden dolayı ölçmediler anneme de gidemedim. Benimde geçen doktorda 10 7 cıktı ama şimdi gözlerim ve bas çevrem ağrıyor sanki yüksek gibi geldi
Cumartesi 23 bitiyor 8 aldımKizlar tam olarak kacinci haftadasiniz ve kac kilo aldiniz acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?