100 mgCoraspirin kaç mg?
1 gün önce kontrolüm vardı hiçbir şey söylemedi. Hatta bitirmişti hocam plesantam alağıdaydı bir şey denediniz norml mi dedim baktıı go yok aşağıda hala dedi. Analmaıyorum ben bizim mi söylememiz lazım her şeye kendisnin bakması gerekmiyor mu?Maşallah canım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsinbilgilerin hepsini rapor halinde vermişlerdir radyologlar genelde açıklama yapmazlar doktoruna söylersin rahim ağzı uzunluğuna da bakar benim dün baktı erken doğum riski olup olmadığını söylüyor.
Sen başka bir doktora gitsene bir seferlik iyi birşey olsun. Bak bakalım ne diyecek. Allah Allah sinir oldum şimdi100 mg
1 gün önce kontrolüm vardı hiçbir şey söylemedi. Hatta bitirmişti hocam plesantam alağıdaydı bir şey denediniz norml mi dedim baktıı go yok aşağıda hala dedi. Analmaıyorum ben bizim mi söylememiz lazım her şeye kendisnin bakması gerekmiyor mu?
geçmeyen akıntıların için belki rahmimde yara var diyorum. Vajinal muayne etmem gerek diyor. Ee etti, gerekiyorsa kültür alın diyorum.Alttan muayene etmiyor inatla.Anlamadım mantıklarını.birden bebek doktoru oluyorlar anneyle ilgilenmiyorlar.
Bu benim yeni doktorum. Öbürü hiç konuşmaz sadece soru sorunca cevap veren toplam muayenesi 6 dakika sürerdi. Bu da aşırı yoğun.Sen başka bir doktora gitsene bir seferlik iyi birşey olsun. Bak bakalım ne diyecek. Allah Allah sinir oldum şimdi
Ben ben dedim ama açıklamaları seni tatmin etmiyor ya kıl oldumBu benim yeni doktorum. Öbürü hiç konuşmaz sadece soru sorunca cevap veren toplam muayenesi 6 dakika sürerdi. Bu da aşırı yoğun.
geçen forumdan biri belli bir haftadan sonra alttan bakmıyorlar demişti acaba öyle bir şeyden dolayı mı ?Hayır öyleyse söylemesi lazım
Ne gibi yükseklik mi?Kızlar bu aralar tansiyon değişikliği yaşıyor musunuz ?
Ölctüremedim ama sanki yükseklik oldu gibiNe gibi yükseklik mi?
Ama kaç bilmem lazım benim en fazla 11-7 oldu genelde 9 -6 1/10-6 falan ...Ölctüremedim ama sanki yükseklik oldu gibi
Benimde yüzüm şişiyoAyakları ve ayak bilekleri şişen var mı? Dün farkettim ve şok oldum
OMEGA falan kullaniyormusun? Limonlu su falan da içebilirsin.Eczaneler ölçmedi dolu yağacak diye de anneme de gidemedim şimdi sarımsaklı yoğurt yedim
Kız benim yüzüm de burnun şişmiş diyolar. Şişmedik bi yerim kalmadı herhaldeBenimde yüzüm şişiyo
Uzan biraz ayaklarını yüksekte tut düşer inşallahEczaneler ölçmedi dolu yağacak diye de anneme de gidemedim şimdi sarımsaklı yoğurt yedim
Ölçtürmeden kafana göre içme canım istersen düşük falan olur bu sefer hepten düşmesin genelde benimde düşük 10 6 9 5 11 7 en fazlaEczaneler ölçmedi dolu yağacak diye de anneme de gidemedim şimdi sarımsaklı yoğurt yedim
Omega içiyorum şimdi sarımsaklı yoğurt yedim düşmesini bekliyorum. Benimde hamileliklerim hep 20.haftalardan sonra zorlaşıyor.OMEGA falan kullaniyormusun? Limonlu su falan da içebilirsin.
İnşallah şimdi uzanıyorum iyiki işe gitmemişim raporluydumUzan biraz ayaklarını yüksekte tut düşer inşallah
Çalışıyorsan normal .... Ayak bilek ama çok olursa tuzu yavaş yavaş kes.Kız benim yüzüm de burnun şişmiş diyolar. Şişmedik bi yerim kalmadı herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?