- 17 Şubat 2019
- 1.897
- 2.474
- 133
- 32
Sağol canım annemde ölçtüm normal cıktı herhalde havalardan ağrıdı.Su iç olabildiğince hem tansiyona iyi gelir hem de baş ağrısı olabiliyor susuz kalınca ona da iyi gelir... Geçmiş olsun.
Kizlar tam olarak kacinci haftadasiniz ve kac kilo aldiniz acaba ?
Ömer ismini çok seviyorum çok istedim ama eşim istemiyorBen kerem ya da mete ismimden biri olsun istiyorum eşim kesin bisey demiyor bakalım...diğer iki oğlumun isimleri osman talha..ve ömer..
20.hafta 2.5 kilo aldım şuanKizlar tam olarak kacinci haftadasiniz ve kac kilo aldiniz acaba ?
Aybüke, cansu, Asel arasında gidip geliyoruz hangisi güzel sizceKızlar selam
Bebişlere isim düşündünüz mü?
21+3 yaklasik 5 kilo aldimKizlar tam olarak kacinci haftadasiniz ve kac kilo aldiniz acaba ?
Aybüke, cansu, Asel arasında gidip geliyoruz hangisi güzel sizce
Evdeyim şuanlık canlı ders veriyorum. Ama pazartesiden itibaren gideceğim okula. Tuzu da normal yemeklerde yiyorum ama ..Çalışıyorsan normal .... Ayak bilek ama çok olursa tuzu yavaş yavaş kes.
21+1 4 kilo 70 gram aldımKizlar tam olarak kacinci haftadasiniz ve kac kilo aldiniz acaba ?
Pek duymadım ben moda mi olmuşAsel ismini cok duyar oldum ben sahsen artik sogudumama diger ikisi de güzel bence
ooo herkes asel koyuyo bu donemin kizlari hep aselPek duymadım ben moda mi olmuş
Bana denk gelmedi çevremde yok Asel modayida takip ederim birdeooo herkes asel koyuyo bu donemin kizlari hep asel
Ya canım sınıf öğretmeni misin? Ben ilkokulda ing.ciyim. Pazartesi biz de başlayacakmışızEvdeyim şuanlık canlı ders veriyorum. Ama pazartesiden itibaren gideceğim okula. Tuzu da normal yemeklerde yiyorum ama ..
22. Hafta 6 kiloKizlar tam olarak kacinci haftadasiniz ve kac kilo aldiniz acaba ?
Cansu benceAybüke, cansu, Asel arasında gidip geliyoruz hangisi güzel sizce
Pek duymadım ben moda mi olmuş
Listemden çıkarayım eşimle konuşalım bariYaa valla isimli hastahane cikisi felan yapiyoruz biz kiz isimleri nerdeyse hep asel
Valla iyiymiş hem çift yön em travel hem hafif tekerleği küçük.Kızlar kanz elephant bebek arabası gordum Travel ama hafif gorunuyor kullanan ya da duyan var mı fiyatı da uygun geldi acıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?