Senelerce ciddi Demir eksikliği yaşadım serumla veriyorlardı ilacı artık, sonra doktor yeşil mercimek dedu, etle birlikte yoğurt ayran asla tüketmiyoruz yine mercimekte aynı şekilde yarım saat sonra mandalina portakal yada direk yemek esnasında çiğ biberİşte en büyük hatamı söyledin ah bu memuriyet corona da paso çay içmeme engel değilkahve içmem ama çay manyağıyım ve bırakamıyorum. Yeşil mercimeği de deniyim haklısın hı ben de pekmez içmiyorum o yüzden kuru üzüm kuru Dut takılıyordum ama yetmiyor.
Benim oğlumun ismi de yiğit olacak inşallah. Tek YiğitBence cok güzel olmus benim.oglumunda iki ismi var eşim hamza istedi hz hamzadan dolayı bende basina yigit ekledim yigit.hamza oldu iki isim severim yani ☺
Bizim de babamız hergün bir isimle geliyor... Osman, Benan, Baran, Boran dün de Uhud dediBenim oğlumun ismi de yiğit olacak inşallah. Tek Yiğit
Bizimde öyleydi dün el sıkıştıkBizim de babamız hergün bir isimle geliyor... Osman, Benan, Baran, Boran dün de Uhud dediUhud'a olabilir dedim. Sabah kalktı yine Boran dedi çok korkuyorum çocuğun adını koyamayacak kararsızlıktan
E bebeğe gittim geçenlerde birkaç şey aldım. Beyaz atlet zıbınlar her ayda cok gerekli 4 al beş öde vardı . 7 tl sanırım.. yeri çok güzel e bebekteki ürünlerin. Yalnız neler aldığımızı yazalım mı kactane beşli takım 0-3. Ay kaç 3-6 ay.. ben iki takım aldım yenidoğan biberon emzik çorap atlet . Havlu agız bezi. Ama daha devamı var tabi.. çıngıraklı çoraplar pijamalar hoşlarına gidiyor bulursanız alın.
Bu arada kızlar birde şu kundak tipi tulumlar var biliyor musnux . Kullanan herkes çok memnun yenidoğanlar elleriyle kendilerini sürekli rahatsz ettigi için sık uyanıyorlar. Anne karnındaki gibi darlıgı bulamadıgı için sıcratıp ellerini sallayıp uyanıyorlar . Onun için .. kısacası taaa eskilere dönüldü yine kundaklamaya ben almayı düşünüyorum söyliyim dedim ☺
O benim ilk hamileliğim de oldum acile bile gittim ağlıyordum ağrıdan. Yanlış olmasın pelvis ağrısı mi ne dediler ordaki kemikler doğuma hazırlık yapiyormus esniyorlarmis falan . Aklımda kalan bunlarKızlar bir haftadır çatal kısmım ağrıyor özellikle bacaklarımı hareket ettirirken vs. Sizde de var mi aynı durum yoksa kemikler mi esniyor doğuma hazırlık. 20 gündür filan cinsel ilişkim de yok ona bağlı desem??
15 güne yakındır benimde var ilk gebelikte de olmuştu doktor normal çat genişliğinden olur dediKızlar bir haftadır çatal kısmım ağrıyor özellikle bacaklarımı hareket ettirirken vs. Sizde de var mi aynı durum yoksa kemikler mi esniyor doğuma hazırlık. 20 gündür filan cinsel ilişkim de yok ona bağlı desem??
O benim ilk hamileliğim de oldum acile bile gittim ağlıyordum ağrıdan. Yanlış olmasın pelvis ağrısı mi ne dediler ordaki kemikler doğuma hazırlık yapiyormus esniyorlarmis falan . Aklımda kalan bunlar
Sağ olun kızlar demek olabiliyor benim de ilk hamileliğim, tahmin ettiğim gibi dönemsel bi ağrı ilerde geçer mi acaba ?15 güne yakındır benimde var ilk gebelikte de olmuştu doktor normal çat genişliğinden olur dedi
20 gün de uzun bir süreymişKızlar bir haftadır çatal kısmım ağrıyor özellikle bacaklarımı hareket ettirirken vs. Sizde de var mi aynı durum yoksa kemikler mi esniyor doğuma hazırlık. 20 gündür filan cinsel ilişkim de yok ona bağlı desem??
Bizimki de korkuyor o yüzden baya aralıklıyız ama ben böyle istemiyorum araya soğukluk girmesin diye genelde ben deyince oluyo kendi teklif etmiyo20 gün de uzun bir süreymişbenim koca da haftada 1 yelteniyor bi yorgunum diyo bi çocuktan korkuyorum diyo. Önceden böyle değildi anlamıyorum.
Erkek olsaydı Fatih Hamza olacaktı bizimde. Hamza Hz Hamza in Fatih kardeşimin adı oğlum çok ısrar ediyordu dayısının adı olsun diye. Hala ısrar ediyor erkek yapalım kardeşi Fatih koyalım diyeyiğit Hamza da güzel adıyla yasasin
Benim oğlumun ismi de yiğit olacak inşallah. Tek Yiğit
Bende aldıklarını listelemeye krae verdim. İnsan unutuyor. Hatta liste yaptığım gibi fotoğraflarını çekip albüm koydum. Gider aynısını ya da benzerini alırım diye. Tavsiye ederim
Bana da geçen yok battaniyenin yorganın altında boğulurlar o yüzden bu resimdekinden daha kalın kundaklar var onlarla uyut bebeği dediler.. bir tane alasaım var o yüzden.
Bir de çanta şeklinde alt açmalr var şimdi de ona niyetlendim. Yatak gibi yan koruyucuları da var,katlanıyor tatlı bir çanta oluyor.
Bizde de durum böyle. İşin ruhsal duygusal boyutunu kendileri araştırıp okusa keşke. Hamileyken kadında libido yükseliyor. Erkek uzak durduğu için de beğenilmediğini eskisi gibi çekici olmadığını düşünüp üzülüyor. Halbuki ilişki ile bedenen gevşiyoruz rahatlıyoruz. Hamilelikle ekstra rahatlamaya ihtiyacımız var. İstemiyor olmasının altında bi çok sebep olabilir ama insan soramıyor da.Bizimki de korkuyor o yüzden baya aralıklıyız ama ben böyle istemiyorum araya soğukluk girmesin diye genelde ben deyince oluyo kendi teklif etmiyo
Evett ama hiç araştırma yok benimkinde benim vücudumda ne gibi değişimler oluyor farkında değilBizde de durum böyle. İşin ruhsal duygusal boyutunu kendileri araştırıp okusa keşke. Hamileyken kadında libido yükseliyor. Erkek uzak durduğu için de beğenilmediğini eskisi gibi çekici olmadığını düşünüp üzülüyor. Halbuki ilişki ile bedenen gevşiyoruz rahatlıyoruz. Hamilelikle ekstra rahatlamaya ihtiyacımız var. İstemiyor olmasının altında bi çok sebep olabilir ama insan soramıyor da.
Sen link at okusun canım. Ben önceki gebeliğimde atmıştım. Korkmaması gerektiğini o şekilde anladı. Ama normalde de ben eşimden daha çok istekli olduğum için bana hep az geliyorEvett ama hiç araştırma yok benimkinde benim vücudumda ne gibi değişimler oluyor farkında değil
Gaz olabilir canım. Karnına bir şey sürüyor musun. Hindistan cevizi yağı sürünce biraz derimi rahatlatıyor benim. hep akşamları şişiyor.Kizlar bugün karnım ekstra gergin canım bile yanıyor ...göbek deliği etrafı falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?