Benimde sürekli sinir olduğum şey. Netten bakıyorum hepsi bir şey söylüyor,uygulamaya bakıyorum biri 6 ay biri 5 ay diyor. Dediğin gibi şu 40 hafta 10 ay olayı da ayrı zatenBiz kaç aylık hamileyiz ya
Herkes aldıklarını sağlıkla kullansınBen de bime gittim kızlarşu anakucağı işe yarar mı aldım ama bilmiyorum. Bide reflü yatağı, anne yanı yatak ve küvet kova aldım. Ha bide yastık yorgan İnş kaliteli çıkar
10 ay adet dönemin dahil çıkan sonucO hesapla yanlış olmuyor mu? 40 haftalık 10 ay yapıyoama 9 ayda doğuruyosun. Nasıl oluyor kafam karışıyor. Şu 2 tablo da farklı hangisi doğru?
Sidefer şase alsanız?Kızlar kan hapını ishal problemi yüzünden sürekli kullanamıyorum. Herhalde artık bana kan yeterli gelmediğinden gece ayaklarımda krampla kasılma olmaya başladı. Demir eksikliği başladı belli. Pekmez dışında faydasını gördüğünüz bitkisel organik şeyler var mı kan yapan... Et, balık,Bakliyat, Kuru üzüm yiyorum ama yeterli değil
karadut özüKızlar kan hapını ishal problemi yüzünden sürekli kullanamıyorum. Herhalde artık bana kan yeterli gelmediğinden gece ayaklarımda krampla kasılma olmaya başladı. Demir eksikliği başladı belli. Pekmez dışında faydasını gördüğünüz bitkisel organik şeyler var mı kan yapan... Et, balık,Bakliyat, Kuru üzüm yiyorum ama yeterli değil
Merhaba, ayni krampları sabaha dogru yasamaya baslayinca hamile kalmadan once duzenli olarak kullandigim magnezyumu alıyorum iki gecedir. Ve ilk aldigim gece kesildi agrilar cok sasirdim. Belki magnezyum takviyesi aliyorsunuzdur ama magnezyumun birçok formu var. Hangi formunun gerekli oldugunu bilmek gerekiyor. Bu arada omega 3 disinda hic takviye kullanmıyorum. Yani demir eksikliginden olsaydi agrilar ki demirim azalmıştır kesin, magnezyum care olmazdi diye düşünüyorum.Kızlar kan hapını ishal problemi yüzünden sürekli kullanamıyorum. Herhalde artık bana kan yeterli gelmediğinden gece ayaklarımda krampla kasılma olmaya başladı. Demir eksikliği başladı belli. Pekmez dışında faydasını gördüğünüz bitkisel organik şeyler var mı kan yapan... Et, balık,Bakliyat, Kuru üzüm yiyorum ama yeterli değil
Merhaba Dr ile görüşüp kan ilacınızı değiştirin,hepsi aynı etkiyi göstermiyor.Kızlar kan hapını ishal problemi yüzünden sürekli kullanamıyorum. Herhalde artık bana kan yeterli gelmediğinden gece ayaklarımda krampla kasılma olmaya başladı. Demir eksikliği başladı belli. Pekmez dışında faydasını gördüğünüz bitkisel organik şeyler var mı kan yapan... Et, balık,Bakliyat, Kuru üzüm yiyorum ama yeterli değil
Çok karıştırıyoz bunu ya ben artık kalan kısmı söylüyom 4 ay kaldı yada şubat başı gibi doğcak normal şartlarda diye haftauı söylesem hamileler dışında kaça denk geliyo o diyolar :)Biz kaç aylık hamileyiz ya
Çiğ patates suyu dene canım 1 corba kasıgı ilaç nıyetıneGece krampları benim de başladı. Şöyle azıcık aynı tarafa yatmaktan kasılan vücudumu gerinerek rahatlayım derken bacak kaslarıma bir giriyor ki...
Bir De nolur doktora gitmeden mide yanması için bana bir öneri verin. Daha ilk lokmayı yutup mideme inerken yandığını daha da beni rahatsız edeceğini anlıyorum. Bir fincan soğuk süt felan fayda etmiyor.
Kramp ve kasılma magnezyum eksikliği den olur canım genelde. Doktorunada sor. Kan hapı bende tam tersi kabız yapar iki güne bir içiyorum. Senin ki daha fenaymisKızlar kan hapını ishal problemi yüzünden sürekli kullanamıyorum. Herhalde artık bana kan yeterli gelmediğinden gece ayaklarımda krampla kasılma olmaya başladı. Demir eksikliği başladı belli. Pekmez dışında faydasını gördüğünüz bitkisel organik şeyler var mı kan yapan... Et, balık,Bakliyat, Kuru üzüm yiyorum ama yeterli değil
Canım yeşil mercimeği alışkanlık haline getir 2 günde bir yemeye çalış et mercimek tükettikten yarım saat sonra mandalina portakal tüket tabi çay içinde bir saat bekle, pekmezden fayda görmek için günde bi su bardağı içmek gerekirmişKızlar kan hapını ishal problemi yüzünden sürekli kullanamıyorum. Herhalde artık bana kan yeterli gelmediğinden gece ayaklarımda krampla kasılma olmaya başladı. Demir eksikliği başladı belli. Pekmez dışında faydasını gördüğünüz bitkisel organik şeyler var mı kan yapan... Et, balık,Bakliyat, Kuru üzüm yiyorum ama yeterli değil
Ben magnavit kullanıyorum suda eriyen magnezyum takviyesi. Benimki kansızlıktan ondan eminim daha önce de yaşadım.Haftaya cumartesi ya da pazartesi gidicem doktora 24 haftalık raporu almaya o zaman sorucam canım. Numarasını almayı unuttum en son 13. Haftada gittim. 24te rapor almaya gel acil bir şey olmadıkça demiştiMerhaba Dr ile görüşüp kan ilacınızı değiştirin,hepsi aynı etkiyi göstermiyor.
Krampalron sebebi genelde magnezyum oluyor. Muz,soda tüketin bol bol. Ben 3 kez gece krampı yaşadım ve resmen acıdan gözlerim yaşardı. Doktorum şimdi suda eriyen bir tablet verdi .ilaç içemedipim için bu formunu yazdı. O yüzden sıkıntılarınız doktorunuzla paylaşın her şeyin alternatifi var.
Eşime dedim getiricek akşam bir de bunu deniyim bakalım. İçemiyorum, 3 tane denedim farklı kan ilacı üçü de ishal yaptı. Zorlanmaktan başka sıkıntılar oluşuyor artıkSidefer şase alsanız?
İşte en büyük hatamı söyledin ah bu memuriyet corona da paso çay içmeme engel değilCanım yeşil mercimeği alışkanlık haline getir 2 günde bir yemeye çalış et mercimek tükettikten yarım saat sonra mandalina portakal tüket tabi çay içinde bir saat bekle, pekmezden fayda görmek için günde bi su bardağı içmek gerekirmiş
Mide yanmasını 1 buçuk aydır çekiyordum. Öyle ki asit yukarı çıkıyor 3 günde bir kusuyordum. Doktor başta rennieduo şurup verdi. Yeterli olmadı. Geçen hafta hocam Allah rızası için başka birşey verin gece uyuyamıyorum ve kusuyorum dedim o da ilaç verdi.Gece krampları benim de başladı. Şöyle azıcık aynı tarafa yatmaktan kasılan vücudumu gerinerek rahatlayım derken bacak kaslarıma bir giriyor ki...
Bir De nolur doktora gitmeden mide yanması için bana bir öneri verin. Daha ilk lokmayı yutup mideme inerken yandığını daha da beni rahatsız edeceğini anlıyorum. Bir fincan soğuk süt felan fayda etmiyor.
Bende haftaya 24.hafta raporumu almaya gidicem sonundaBen magnavit kullanıyorum suda eriyen magnezyum takviyesi. Benimki kansızlıktan ondan eminim daha önce de yaşadım.Haftaya cumartesi ya da pazartesi gidicem doktora 24 haftalık raporu almaya o zaman sorucam canım. Numarasını almayı unuttum en son 13. Haftada gittim. 24te rapor almaya gel acil bir şey olmadıkça demişti
Rennie deneyim belki bana iyi gelir. yediğimden İçtiğimden hiç zevk almaz oldum midem yanacak sezisiyle. Karnım acıkıyor yemeye korkuyorum.Mide yanmasını 1 buçuk aydır çekiyordum. Öyle ki asit yukarı çıkıyor 3 günde bir kusuyordum. Doktor başta rennieduo şurup verdi. Yeterli olmadı. Geçen hafta hocam Allah rızası için başka birşey verin gece uyuyamıyorum ve kusuyorum dedim o da ilaç verdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?