2021 Şubat Anneleri

Rennie deneyim belki bana iyi gelir. yediğimden İçtiğimden hiç zevk almaz oldum midem yanacak sezisiyle. Karnım acıkıyor yemeye korkuyorum.
Gaviscon şurup kullanıyordum ben de son aylarda işe yaramıyor ama.
Bende haftaya 24.hafta raporumu almaya gidicem sonunda kan ilacını da aksatma canım besinle bi yere kadar alabiliyoruz bundan sonra bebeklerde hızlı büyüyecekler daha çok ihtiyacımız olucak
Ay inşallah hayırlısıyla kazasız belasız alalım şu raporları taşınıcam onunla uğraşıyorum her yer her yerde şefime bu hafta
komple geleyim haftaya mazaretlerimi kullanayım dedim kabul etmedi. dönüşümdesin devam et böyle 3 gün yeter taşınma na dediiki gün daha işe gidicem ve bitecek nihayet

ben kan hapi ve magnezyumu aldigim halde kramplar ile uyaniyorum ayaklarimdan bunun bi cozumunu bulabilsek keske

Aynı sorun bende de var maalesef ben Magnezyumuda hergün içemiyorum midem kötü oluyor diye bu sabah bacağımda krampla uyandım

Ya canım sınıf öğretmeni misin? Ben ilkokulda ing.ciyim. Pazartesi biz de başlayacakmışız 4 gün gidicem. SiZin nasıl? Gitmeyi istemiyorum ben rapor alıcam sanırım.
Belli oldu bizim de pazartesi salı perşembe cuma sabah 9 buçuk öğlen 13:20 arası okuldayım. 32. Haftaya kadar idare edeceğim artık.

Inşallah bende geçen hafta 2 haftam kaldı diye seviniyodum sefimin eşi pozitif çıktı pazartesi hepimize test yaptılar bu sefer yan masamdaki arkadaş pozitif cıktı bende salıdan beri raporluyum haftaya bi daha rapor alıp gitmem herhalde daha risk almak istemiyorum. Senin iyiymiş canım bize hiç esnek yapmadılar

Rennie deneyim belki bana iyi gelir. yediğimden İçtiğimden hiç zevk almaz oldum midem yanacak sezisiyle. Karnım acıkıyor yemeye korkuyorum.
Ben de rennie duo ile geziyorum arada karbonatlı su içiyorum zararı olur mu bilmiyorum ama çok iyi geliyo. Nette bişi olmaz yazmışlar ama

kimse dikkat etmiyor, çay yasak semaver var, herkes elliyor... Maske takan yok...o yüzden korkuyorum. Gelen de foto çekip şikayet etmiyor bu durumu geçen twiterda bizi biri şikayet etmiş hayat su içiyormuşuz öteki de onlar bekliyor bizler muhabhet ederek iş yapıyormuşuzbibloyuz, robotuz.. Konuşmadan iş yapıcazbunlara takılacaklarına keşke başka şeylere takılsalar mesela suratta olmayan maskelere

Aynen öyle bizde de kimse marka takmiyo gelen giden hiç bitmiyo ama ofiste çok kişi değiliz diye esnek çalışma yapılmıyor kimse dikkat etmiyo ki :/ o da iyiymiş suyu şikayet ediyolar başka bişey kalmamış

Sonunda kizimizin adını kararlaştırdık☺ eşim koydu ben müdahale etmedim. Cansu Aselolacak kismetse. Biz ailecek 2 isimliyiz kizimizada iki isim koyduk.

Bence cok güzel olmus benim.oglumunda iki ismi var eşim hamza istedi hz hamzadan dolayı bende basina yigit ekledim yigit.hamza oldu iki isim severim yani

Bence cok güzel olmus benim.oglumunda iki ismi var eşim hamza istedi hz hamzadan dolayı bende basina yigit ekledim yigit.hamza oldu iki isim severim yani
Erkek olsaydı Fatih Hamza olacaktı bizimde. Hamza Hz Hamza in Fatih kardeşimin adı oğlum çok ısrar ediyordu dayısının adı olsun diye. Hala ısrar ediyor erkek yapalım kardeşi Fatih koyalım diye yiğit Hamza da güzel adıyla yasasin

Kızlar oğluşum ne kadar da düşünceli çıkmış eli başında ne düşünüyor sizce ? Bir kızım var ona dogdugu zaman neyden nekadar aldıgımı hic hatırlamıyorum. Şuan kızdan sonra erkek alışverişi yapmak cok tuhaf geliyor .Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Eklentiler

• C6852055-5A19-4619-85FD-A536ED97C4B6.webp
    21 KB · Görüntüleme: 97
E bebeğe gittim geçenlerde birkaç şey aldım. Beyaz atlet zıbınlar her ayda cok gerekli 4 al beş öde vardı . 7 tl sanırım.. yeri çok güzel e bebekteki ürünlerin. Yalnız neler aldığımızı yazalım mı kactane beşli takım 0-3. Ay kaç 3-6 ay.. ben iki takım aldım yenidoğan biberon emzik çorap atlet . Havlu agız bezi. Ama daha devamı var tabi.. çıngıraklı çoraplar pijamalar hoşlarına gidiyor bulursanız alın.

Eklentiler

• 57CF7B41-AD28-4D19-9F80-82F512EDB0CD.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 82
Bu arada kızlar birde şu kundak tipi tulumlar var biliyor musnux . Kullanan herkes çok memnun yenidoğanlar elleriyle kendilerini sürekli rahatsz ettigi için sık uyanıyorlar. Anne karnındaki gibi darlıgı bulamadıgı için sıcratıp ellerini sallayıp uyanıyorlar . Onun için .. kısacası taaa eskilere dönüldü yine kundaklamaya ben almayı düşünüyorum söyliyim dedim

Eklentiler

• 66A072E7-2B7C-4143-9C2A-47209D279169.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 77
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…