2021 Şubat Anneleri

insanbuL canim bişey sorcam bn göğüs ucu kremi kullanıyordum çok aciyordu o da ucunda beyaz beyaz biseyler var ya onları da çıkarmış bulundum Dr a sordum ovalma uçlarını dedi bı sıkıntı olmaz dimi ya vücuttaki bir hormonu salgiliyormus o da rahim kasilmasina ve erken doğuma sebep oluyormuş çok sürmedim ama yine de korktum kimilerinde erkenden süt geliyor olsa onlarda olur değil mi

Brandiumda var canım. Dün e bebekten 5li yenidoğan aldı babası. Geçerken gördüm pahalıdır diye girmedim organik bebek ürünü mağazası

Inşallah canım detaylı da doktora sorarsın o da seni yönlendirir Allahın izniyle bişey olmaz banada ilk hamileligimde profesör bir doktor suyun az demişti turnusol kağıdı verdi onda renk değişimi oldu nuran hanımda amnisur yaptır demişti o da temiz çıkmıştı çok şükür bi sorun yaşamadık

Brandiumda var canım. Dün e bebekten 5li yenidoğan aldı babası. Geçerken gördüm pahalıdır diye girmedim organik bebek ürünü mağazası
Ben de dün oradaydım kiti kate var orda organik bebek mağazası, uçmuş fiyatları.. Sadece 1 yelek 50 tl hoş trendyolda aynı ürün 42tldi. Avm farkı da var ben şimdilik araştırma yapıyorum 30dan sonra alışveriş yaparım. Kızıma Bi dünya aldım hepsi elimde patladı hem hassas ciltliydi, hem de ilk üç ayda ayda 1.600 kilo alıp tosbikleşti alacağım Bi kaç ürün olur, çabuk büyüyor ve iri bebek hikayem yüzünden beden kestiremiyorum

Ay ne güzel darısı başıma canım saol. Amnisur nasıl zor bişey mi?

Doktor amniyon sıvısı olduğunu düşünmüyorum dedi ama ne olabilir ki başka? Böyle sarı sarı.rapor aldım Bugün canım gitmicem evdeyim ama yatayım ozmn ben de.

Kac haftaliksin cnm?
Bunu aldık 60 tl :)

Cnm bu ürün normal.hastahane cikislarina göre küçük benim.bebegim.prematureydi biz onun icin almistik yani 1 maksimum 2 kullanmaya giydiremeye bilirsin hatta kilolu bi bebek olursa hic giyemeyebilir bilgin olsun

Mevsimi tam bitmeden karpuz yeyin. Dr zahide Küçük karpuz, suyu çoğaltır demişti. Suyu fazla olanlar çok tüketmemeliymiş. Dilerim düzelir üzülmeyin lütfen
Canım bu aylarda göğüs ucu uyarılması doğumu tetikleyecek kadar güçlü rahim kasılmalarına sebep olmuyor. Banu çiftçi’nin gebelikte cinsellik yazısını bulursan oku mutlaka. Krem, yağ sürerken de çok oynamıyorsun zaten sürüp geçiyoruz. O beyaz şeyler aralarda biriken krem artıkları değil mi? Bende de oluyor. Benim gibi takıntılı biri için 3 gebeliğinde de onları çıkaran biri olarak henüz bir şey olmadı
erkenden süt gelmesi demişken, sütünüzün geldiğini hissederseniz merak edip sıkıp bakmayın. O ilk gelen sarı süt ön süt deniyor,bebeğiniz için çok önemli. Bi çok hastalıktan koruduğu söyleniyor.

Yalnız olmadığıma sevindim diyebilirim. Daha dün gece bu sebepten tartıştım kendisiyle.
Bunun için tartışmakta üzücü değil mi. Ben o hatayı öncesinde yaptığım için, şimdi kuluçkaya yatmış tavuk gibi 20 gün arkamı dönüp onun istemesini bekleyerek yatıyorum

Ay ne güzel darısı başıma canım saol. Amnisur nasıl zor bişey mi?
Smear testi gibi canım bi aparat yerleştirip sıvı ornegi alıyor sonra bi test çubuğu var onda bakıyor 5 dk ya sonucu doktor söylüyor. Bana daha güvenilir olduğu söylenmişti o yüzden bunu da yaptırmıştım bu testte sorun çıkmadı ama turnusol hatalı cıktı.

Yaa öyle mi diyosun değiştireyim mi

Bunun için tartışmakta üzücü değil mi. Ben o hatayı öncesinde yaptığım için, şimdi kuluçkaya yatmış tavuk gibi 20 gün arkamı dönüp onun istemesini bekleyerek yatıyorum
Oldukça üzücü. Gururum kırılıyor. Bende dün bi daha açmıcam bu konuyu dedim. O istediği zaman olması da bencilce geliyor.

Cnm detaylı ya girdinmi peki orda suyun niye azaldigi ile ilgili bir bilgi verebiliyorlar.
Ben ilk oglumu suyum bittiği icin dogum yaptim banada hep vajinadan geliyo sizinti seklinde gibi geliyodu ama test yapildi negatifti yani vajinadan gelmesi demek degil suyun azalması.

Anladım canım teşekkürler. İnş gerek kalma haftaya iyi olur suyum.

Haftaya giricem. Ne zaman bitmişti suyun kaçıncı haftada? Yaaa benim de vajinadan geliyor sanırım sarı sarı şeffaf karışımlı.

Heyecandan yanlış okumuşum. Vajinadan geliyor diye amniyon sıvısı olmayabilir demişsin değil mi canım ya?

Merak edip baktım bile neysedaha fazla bakmiyim bariilk kızımda çok acı çekmiştim bunda rahat emzireyim diye erken basladim ama 8. Aydan sonra devam edeyim bari
Evet ilk süt çok önemliymis onu da öğrenmiş oldum tekrardan teşekkürler canım içim ferahladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…