2021 Şubat Anneleri

Banada ayrıntılı için 24 e kadar dedi. 22. Hafta için randevu aldım bebekler bir hafta ilerde gittiği için 23 olmuş olcaklar

Oğlun küvezde kaldı ozmn değil mi? Saol anlattığın için canım Dr uma sorcam ama haftaya detaylıya gideyim ondan sonra. Şimdi havuç armut falan yiyip içmeye başladım inş işe yarar

herkese merhaba, 20. haftada istanbula dönmek zorunda kaldım ve henüz doktor seçemedim. ama en acili ayrıntılı ultrason için perinatolog bulmak sanırım. gidip memnun kaldığınız onerebileceginiz doktor varsa çok sevinirim

İstanbul'da değilim ama olsaydım Recep hasa giderdim giden tanıdıklarım çok memnun çok iyi bı doktormus

Tamda bunun için diyorlar bence! Bizimki bir hafta ileride çıktı.
Benim SAT 11 Mayıstı doktor geç döllenme deyip 17 mayısa çekti 21 veya 22. Hafta dayım bilmiyorum kafam çok karıştı. Ayrıntılı ultrason u İzmir medical park da yaptıran var mı

Oğlun küvezde kaldı ozmn değil mi? Saol anlattığın için canım Dr uma sorcam ama haftaya detaylıya gideyim ondan sonra. Şimdi havuç armut falan yiyip içmeye başladım inş işe yarar

Evet cnm 20 gun yogun bakimda kaldık. Ama benimki ciddi derecede olunca farkedildi seninki toparlanabilir bide detayliya gir ordaki doktorun dedikleri onemli

Hangi ilcedesin cnm

Ozelemi gidiyisun cnm eger ozelde bir doktora onerirse yetisir zaten genelde boş oluyolar zaten yarin sali sen Çarşamba git doktoruna o yonlendirir 1-2 gun icinde randevu alirsin

Bursa birileri decavit yapıyor kan ilacı da demişti... Coraspini kesme. Önce vitamini dene baktım devam ediyor kan ilacını bırakırsın. Bu bir aydır falan ciddi bağırsak salgını da var... Geçen hafta işyerinde Bi abi oğlunun kötü olduğunu söylüodu. Hormonlar bağırsaklarımızı da etkiliyor kimi kabız kimi de ishal oluyor işte:/

Kafana gore de detayliya gidebilirsin ben mesela bu ay almadim normal doktora randevu , 10 gun sonra direk özel perinatologa gidicem detayliyi olucam sonra bi dahaki randevu zamaninda detayli sonucumla kendi doktoruma gidicem

Dün gece kafayı yeme sebebim oldu bu olay detaylı raporunda herşey normal yazmış plesenta önde yazmış adam.
Ama ne perinatolog ne de doktorum tehlike var demedi. Nette bir sürü koru senaryo var. Benim bildiğim aşağıda olursa sorun değil mi?

Merhaba ben henuz gitmedim haftaya gidecegim ama riza madazli dan aldim randevuyu, elimde 2 isim vardi biri riza bey biri de recep has.

Günaydın herkese, bu sabah da başka bir sorunla karşılaştım o da yeşil akıntı. İnternetten bakınca enfeksiyon olabilir deniyor. Tehlikeli mi sizce? Amniyon sıvısı mi enfeksiyon mu derken baya bir yoruldum.

Günaydın herkese, bu sabah da başka bir sorunla karşılaştım o da yeşil akıntı. İnternetten bakınca enfeksiyon olabilir deniyor. Tehlikeli mi sizce? Amniyon sıvısı mi enfeksiyon mu derken baya bir yoruldum.
Doktor bana akıntın sarı ya da yeşil olursa gel hemen demişti. Sebebi ne bilmiyorum Ama doktoruna başvur hemen fitil verirler sana

Doktor bana akıntın sarı ya da yeşil olursa gel hemen demişti. Sebebi ne bilmiyorum Ama doktoruna başvur hemen fitil verirler sana
Oldu mu peki senin? Dr a yazdım cvp vermedi daha. Amniyon sıvısından korkuyordum o olmasın da razıyım enfeksiyona.

gynolomeksin Vakinal fitil kullan dedi. Mantar mu var acaba? Kullanan var mi nasıl kullanılıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…