- 11 Şubat 2020
- 1.075
- 1.018
- 63
Tamda bunun için diyorlar bence! Bizimki bir hafta ileride çıktı.Banada ayrıntılı için 24 e kadar dedi. 22. Hafta için randevu aldım bebekler bir hafta ilerde gittiği için 23 olmuş olcaklar
Oğlun küvezde kaldı ozmn değil mi? Saol anlattığın için canım Dr uma sorcam ama haftaya detaylıya gideyim ondan sonra. Şimdi havuç armut falan yiyip içmeye başladım inş işe yararYok cnm inan oyle geliyor insana ama vajinadan degil onun testleri var alttan muaynede bir sivi aliyolar test cubuguna 2 dklik bir islem ondan yaptr kafanda soru kalmasin bende baya baya geliyodu altim.islaniyodu ama amniyom sivisi değildi olagan akintiymis. Benim.erken teshis olmadi malesef ilgili doktorum hic bilgi vermedi ve sinirin baya altina indiginde söylediler 27.haftada hastahaneye yattim ben bebegim gelişmedi 33 haftada 30 hafta uyumlu bir oğlum oldu. Ama benimle birlikte yine suyu azalan zamanında doğum yapanlarsa vardi benimki cok azalmisti hareketleri gelişimi sorun oldu.
Öyle dedi diye hatırlıyorum ama yanlış bilgi verdiysem affola20-24haftalarda yapılmıyor mu ayrıntılı 24 haftaya kadar yapılıyor diye biliyorum ama ben mi yanlış biliyorum acaba
Multivitamin olarak alıyorum magnezyumu, cinsel ilişkimiz de yok zaten bu şekilde ağrıyla olmazçatı ağrısı var sende bence ilişkiye çok girme derim.Dr un magnezyum vermediyse söylersin başlatır belki.
İstanbul'da değilim ama olsaydım Recep hasa giderdim giden tanıdıklarım çok memnun çok iyi bı doktormusherkese merhaba, 20. haftada istanbula dönmek zorunda kaldım ve henüz doktor seçemedim. ama en acili ayrıntılı ultrason için perinatolog bulmak sanırım. gidip memnun kaldığınız onerebileceginiz doktor varsa çok sevinirim
Benim SAT 11 Mayıstı doktor geç döllenme deyip 17 mayısa çekti 21 veya 22. Hafta dayım bilmiyorum kafam çok karıştı. Ayrıntılı ultrason u İzmir medical park da yaptıran var mıTamda bunun için diyorlar bence! Bizimki bir hafta ileride çıktı.
Oğlun küvezde kaldı ozmn değil mi? Saol anlattığın için canım Dr uma sorcam ama haftaya detaylıya gideyim ondan sonra. Şimdi havuç armut falan yiyip içmeye başladım inş işe yarar
herkese merhaba, 20. haftada istanbula dönmek zorunda kaldım ve henüz doktor seçemedim. ama en acili ayrıntılı ultrason için perinatolog bulmak sanırım. gidip memnun kaldığınız onerebileceginiz doktor varsa çok sevinirim
Şimdi ben doktorumu değiştireceğim için 5.ay kontrolüne gel bakarız sana perinatolog öneririm demişti detaylı için. Ben de adama sizi bırakacağım diyemediğim için arayıp söylemedim bu hafta çarsamba gibi yeni doktoruma gidicem o yönlendirince randevu alıp gitsem yetişir mi yoksa ben kafama göre detaylıya gideyim mi
Bursa birileri decavit yapıyor kan ilacı da demişti... Coraspini kesme. Önce vitamini dene baktım devam ediyor kan ilacını bırakırsın. Bu bir aydır falan ciddi bağırsak salgını da var... Geçen hafta işyerinde Bi abi oğlunun kötü olduğunu söylüodu. Hormonlar bağırsaklarımızı da etkiliyor kimi kabız kimi de ishal oluyor işte:/Kizlaaarrrr ve S SkyAsteR ben ishal oldum ya hani bence asıl problem midem orada sorun var ...acaba içtiğim vitamin ya da kan mi yapıyor bence suçlu kan hapı ama 3-4 gün yavaş yavaş içmeye başlasam vitaminlerle sizce olur mu? Coraspirini kesemem de.
Bakın midem hemen yiyince şişiyor ve boğazıma kadar yanıyorum ondan sonra bağırsaklar rahatsizlaniyor
Şimdi ben doktorumu değiştireceğim için 5.ay kontrolüne gel bakarız sana perinatolog öneririm demişti detaylı için. Ben de adama sizi bırakacağım diyemediğim için arayıp söylemedim bu hafta çarsamba gibi yeni doktoruma gidicem o yönlendirince randevu alıp gitsem yetişir mi yoksa ben kafama göre detaylıya gideyim mi
Saol canım Allah razı olsun inş dediğin gibi olur.Evet cnm 20 gun yogun bakimda kaldık. Ama benimki ciddi derecede olunca farkedildi seninki toparlanabilir bide detayliya gir ordaki doktorun dedikleri onemli
Dün gece kafayı yeme sebebim oldu bu olayArkadaşlar plasenta önde derken neyi kastediyorsunuz,rahim ağzına yakın aşağıda olmasını mı?
Bana da doktor önde dedi o yüzden hatta bebek hareketleri hissetmezsin demişti ama önde derken göbek derisinin tam altını kastetti. Eğer böyleyse nasıl normal doğuma engel oluyor?
Merhaba ben henuz gitmedim haftaya gidecegim ama riza madazli dan aldim randevuyu, elimde 2 isim vardi biri riza bey biri de recep has.herkese merhaba, 20. haftada istanbula dönmek zorunda kaldım ve henüz doktor seçemedim. ama en acili ayrıntılı ultrason için perinatolog bulmak sanırım. gidip memnun kaldığınız onerebileceginiz doktor varsa çok sevinirim
Doktor bana akıntın sarı ya da yeşil olursa gel hemen demişti. Sebebi ne bilmiyorum Ama doktoruna başvur hemen fitil verirler sanaGünaydın herkese, bu sabah da başka bir sorunla karşılaştım o da yeşil akıntı. İnternetten bakınca enfeksiyon olabilir deniyor. Tehlikeli mi sizce? Amniyon sıvısı mi enfeksiyon mu derken baya bir yoruldum.
Oldu mu peki senin? Dr a yazdım cvp vermedi daha. Amniyon sıvısından korkuyordum o olmasın da razıyım enfeksiyona.Doktor bana akıntın sarı ya da yeşil olursa gel hemen demişti. Sebebi ne bilmiyorum Ama doktoruna başvur hemen fitil verirler sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?