Ben de o etrafta oluşan yağ birikintilerinin bebeğin emzirmemizde meme ucumuza destek olsun diye oluştuğunu biliyorum niye sıkıyorsunuz ki, acıyı azaltmak için bir nevi süspansiyon görevi varMerak edip baktım bileneysedaha fazla bakmiyim bari ilk kızımda çok acı çekmiştim bunda rahat emzireyim diye erken basladim ama 8. Aydan sonra devam edeyim bari
Evet ilk süt çok önemliymis onu da öğrenmiş oldum tekrardan teşekkürler canım içim ferahladi
Haftaya giricem. Ne zaman bitmişti suyun kaçıncı haftada? Yaaa benim de vajinadan geliyor sanırım sarı sarı şeffaf karışımlı.
Heyecandan yanlış okumuşum. Vajinadan geliyor diye amniyon sıvısı olmayabilir demişsin değil mi canım ya?
Kızlar selam doktorumu değiştiriyorum o yuzden hala gidemedim 22.haftaya gireceğim detaylı ultrasonu kaçırdım mı çok üzgünüm
Merak etme bende tam 22.haftanın bittiği güne randevu aldım doktorumla konuşarak.Kızlar selam doktorumu değiştiriyorum o yuzden hala gidemedim 22.haftaya gireceğim detaylı ultrasonu kaçırdım mı çok üzgünüm
Şimdi ben doktorumu değiştireceğim için 5.ay kontrolüne gel bakarız sana perinatolog öneririm demişti detaylı için. Ben de adama sizi bırakacağım diyemediğim için arayıp söylemedim bu hafta çarsamba gibi yeni doktoruma gidicem o yönlendirince randevu alıp gitsem yetişir mi yoksa ben kafama göre detaylıya gideyim miHayir cnm 22 haftada uygun detayli icin
Ah ah çok derin mevzular. Çok istekli olursun suç olur, arkanı döner yatarsın seni arzu etsin diye beklersin, bu defa da o gurur yapar. Neyse ki burada paylaşıp rahatlıyoruz canım.Oldukça üzücü. Gururum kırılıyor. Bende dün bi daha açmıcam bu konuyu dedim. O istediği zaman olması da bencilce geliyor.
Rica ederim canımMerak edip baktım bileneysedaha fazla bakmiyim bari ilk kızımda çok acı çekmiştim bunda rahat emzireyim diye erken basladim ama 8. Aydan sonra devam edeyim bari
Evet ilk süt çok önemliymis onu da öğrenmiş oldum tekrardan teşekkürler canım içim ferahladi
Canım deri altındaki küçük yağ bezeleri değil, krem ya da yağ sürünce tam uç kısmında gözenekler arasında artıklar birikiyor Onları çıkarıyorumBen de o etrafta oluşan yağ birikintilerinin bebeğin emzirmemizde meme ucumuza destek olsun diye oluştuğunu biliyorum niye sıkıyorsunuz ki, acıyı azaltmak için bir nevi süspansiyon görevi var
Bende,Canım deri altındaki küçük yağ bezeleri değil, krem ya da yağ sürünce tam uç kısmında gözenekler arasında artıklar birikiyor Onları çıkarıyorum
bir de şöyle bişey yok mu amniyon sıvısı da sonuçta bebeğin idrarından oluşuyor, benim idrarla karışmaz mı?
Göğüs ucunu uyarmak oksitosin salgısını tetikler ama by haftalarda ve sadece krem sürme esnasında kasılma yapacak kadar salgılanmaz merak etmeyin. Hem o hormonu üretmen için kendini tahrik edecek şekilde olması gerekiyorinsanbuL canim bişey sorcam bn göğüs ucu kremi kullanıyordum çok aciyordu o da ucunda beyaz beyaz biseyler var ya onları da çıkarmış bulundum Dr a sordum ovalma uçlarını dedi bı sıkıntı olmaz dimi ya vücuttaki bir hormonu salgiliyormus o da rahim kasilmasina ve erken doğuma sebep oluyormuş çok sürmedim ama yine de korktum kimilerinde erkenden süt geliyor olsa onlarda olur değil mi
Valla canım acı maci azalttığı yok olsaydı kızımda o kadar acı cekmezdim benimkinin o görevi yok demek kiBen de o etrafta oluşan yağ birikintilerinin bebeğin emzirmemizde meme ucumuza destek olsun diye oluştuğunu biliyorum niye sıkıyorsunuz ki, acıyı azaltmak için bir nevi süspansiyon görevi var
İnşallah ya ama acıyordu kremi sürmeden önce kahverengi tarafı da dahil açısından duramadim ondan aldım kremi sürünce rahatladım birazRica ederim canımYa ben ilk gebeliğimde 8.ayda o meşhur kremi sürmeye başladım. Hiç bir faydasını göremedim belki acemice emzirmemden kaynaklandı. İkinci oğlumda gelen tavsiyelerle Emzirme öncesi Göğüs ucunu kendi sütümle ıslatıp Emzirdim hiç yara olmadı. Belki de göğüs ucumuz emzirmeye öncesinde alıştığı içindir. O yüzden bence bu defa seninki de yara olmayacak.
Amniyom sıvısı bebeğin idrarı değil evet idrarı var içinde ama o bambaşka bir şey o yüzden karışmaz
Göğüs ucunu uyarmak oksitosin salgısını tetikler ama by haftalarda ve sadece krem sürme esnasında kasılma yapacak kadar salgılanmaz merak etmeyin. Hem o hormonu üretmen için kendini tahrik edecek şekilde olması gerekiyor
Benden de bı kere su gibi bişey gelmişti sonrasinra kahverengi leke geldi ama düşük tehlikem den dolayıdir diye düşünüp iğne vurunmustum hemenbir de şöyle bişey yok mu amniyon sıvısı da sonuçta bebeğin idrarından oluşuyor, benim idrarla karışmaz mı?
20 21 22 dedi bana doktorum. 23 geç olur. Sen en kötü randevu al bence. Doktoru değiştirince söyleyeceği perinatolağa randevu bulamazsan ilk aldığına gidersinKızlar selam doktorumu değiştiriyorum o yuzden hala gidemedim 22.haftaya gireceğim detaylı ultrasonu kaçırdım mı çok üzgünüm
20-24haftalarda yapılmıyor mu ayrıntılı 24 haftaya kadar yapılıyor diye biliyorum ama ben mi yanlış biliyorum acaba20 21 22 dedi bana doktorum. 23 geç olur. Sen en kötü randevu al bence. Doktoru değiştirince söyleyeceği perinatolağa randevu bulamazsan ilk aldığına gidersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?