2021 Şubat Anneleri

Kanguru alan ya da alacak olan var mı?
Ben kızımda Kraft in kangurusunu almıştım pek kullanışlı olmadı benim için 6-7 kilodan sonra sırt ağrısı yapıyor. Bu defa halka sling almak istiyorum arkadaşımda görmüştüm büyük oğluyla ilgilenirken küçük olan hep slingde duruyor uyuyor, emiyordu..

Cnm boy olcumu yapilamicak haftalara geldiginde hafta gobek kismindan ölçülüyor ve ona göre kilo cikiyor yani hem gobek cevresi ileride hem 500 gram deyip hem.haftasiyla uyumlu demek cok tezat kalmiyormu ? Bana cok tuaf geldi acikcasi neyse saglikli olsunlarda onemlj olan o

kızlar ben de bugün bu setten aldım 220 tl ye

Mustela cidden temiz içerikli bir marka.bende set mi daha ucuza geliyor ayrı ayrı mı bilemedm. Ama Trendyol da favorime ekledim aklımda kalsın diye. Güle güle kullanın

Ben beb gib şampuan falan herseylerini teyzeme Almanya'dan getirmiştim

Kızlar 24. Hafta raporu alırken illa devletten mi almak gerekiyor özel doktorun verdiğini kabul ediyolar mı?

Tesekkurler, yavastan alisverise basladim cok guzeller ama bilemedim kullanilir mi, buyuk bi parca yerde kaplar, oyun halisi deniyo babynestin yuvarlagi belki o kullanilir mi bilemedim
Baybnest ben oğlumda çok kullandım yanıma yatirmistim zaten yatakta üzerine falan dönerim Allah korusun diye baybnest ile yatırdım için acayip rahatti emzirincede yine içine yatirirdim mesela uyudu bebeğinin beybnest ile besine koyabikiyorsunuz kullanılır olur mu sorusu sizin ne amaçla kullanacaginiza bağlı sanki

Bende bugun 20+1 im ama benim.bebegim geriden. Geliyodu daha onceleri gittigimde o yüzden bekliyodum detaylı için herseyin olcumunu yapabildi dimi cnm bende gideyim olmado ptesi gunu

Cnm birde kac tl detaylı ücreti? Konum olarak kadikoy gösteriyor doktorun ismini Google girdigimde oradami doktor

Kızlar benim gibi çikolata kisti olup ağrıları olan var mi ? Özellikle bacaklarımı karnıma çekince batma şeklinde ağrılarım oluyor. Benzer ağrıları olan var mi acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…