2021 Şubat Anneleri

Günaydın herkese. Bende dün 24 haftalık durum bildirir raporumu alıp idareye verdim. Alan herkese iyi dinlemeler bende bayağı ağırlaştı. Canım hiçbişey yapmak istemiyor. Karnım patlayacak gibi son zamanları da nasıl olurum bilemem.

Günaydın iyi günler herkese
Şeker yüklemesi yaptınız mı arkadaşlar sonuçlar nasıl ne yapmayı düşünüyorsunuz.benim
Açlık 89
Glikoz (1saat sonra) 150
Çıktı,doktorum yüksek dedi ama şunu yap bunu yap da demedi .3hafta sonra randevu verdi.çok açıklayıcı olmadı benim için de napsam ki çok ciddi bir durum yok sanırım.

Bende bugun 20+1 im ama benim.bebegim geriden. Geliyodu daha onceleri gittigimde o yüzden bekliyodum detaylı için herseyin olcumunu yapabildi dimi cnm bende gideyim olmado ptesi gunu
600tl ücreti. Telefonla aradım randevu aldım direkt bu ücret. Ekstra muayene ücreti istenmiyor. Böbrek, beyin, kalbin odacıkları, damarları, akciğerleri, el, kol, bacak kemikleri parmakları, mide, safra kesesi, idrar torbası, göz çukurları, sırtı, kaburgaları, burnu hepsine baktı kan akışına falan da baktı. Sağdan ve soldan bebeğe giden benim damarlarıma baktı kan akışına. Plesantanın durumu, rahim ağzı mesafesi, amniyon sıvısının miktarına baktı. Eski tahlillere baktı. 45dk sürdü açıkçası gerçekten detaylı oldu adı gibi he bir de pipisine de baktı hahha kesin erkek

Canım benim kizim da da 2 hafta büyük çıkmıştı karin çevresi tokluk sekerim sınırda çıkmıştı doğuma kadar diyet yaptım o yüzden.

Kurumunuza verdiniz mi bişey dediler mi?
Benim müdür kesin sorun çıkaracak
Tabi verdim kurum kabul etti. Yalan söyleyecek haliniz yokki orada 24 haftalık gebedir yazıyor. Siz Cumhurbaşkanın onayladığı 2020/8 mükerrer genelgenin çıktısını da alın bir dilekçe yazın altına da raporu ve genelgeyi iliştirip verin. Sorun çıkaramaz

İlk hamileliğimde benim de 139 çıkmıştı sınır 140. Tatlıyı hamur işini kes dedi aynen öyle yaptım sorunsuz tamamladım hamileliğimi. Siz de tatlı hamur işi meyve ekmek kesin. Zaten bunların size de bebeğe de faydası yok

Günaydın anneler.
Biz kızımıza birkaç isim belirledik içinden seçeceğiz. Önceliğimiz Türkçe olmasıydı ama bizi etkileyen özTürkçe bir isim bulamadık. Oğlumun adı Türkçe isim içimize çok siniyor.
Belirlediklerimiz. Aylin, Ada,Duru.
Ne dersiniz bu isimleri taşıyan yakınınız var mı? Tek isim tercihimiz olacak

Manası guzel isimleri bende cok severim o yüzden aylin ve duru hosuma gittiler şahsen

Birsey soylememesi çok sacma olmus çünkü sinirin ustunde bir deger ki siniri bile yüksek kabil ediyor doktorlar bence 2.doktor görüşü alin ve ekmek hamurisi sekerli gıdalardan uzak durun

Saglikla kucagina alırsın inşallah aklimda bulunsun zeki beyde.kucuk bir bebegim oldugu icin 1 vesaitle gidebilecek yerlere. Bakıyorum o yüzden merak ettim konum olarak cok uzak değil

Merhaba,oğlunuzun ismini merak ettim

Kizlar bu benim 2.hamileligim oglumda hiç böyle değildim yani gebelik sorunlarim vardi ama hemen yorulup nefes nefese kalmiyodum suan 20+3 haftalığım 3 oda süpürdum sildim belim cok ağrıdı nefes nefese kaldim sanarsiniz yokus çıktım totalde 1 kilo aldim anlamadim sizdede böylemi he tartida 1 kilo aldım gözüküyor ama ben kendimi 6-7 kilo almis gibi hissediyorum agirlastim sanki cok erken degilmi ya bu hafta icin

ben de duru ismini çok istedm eşim istemedi ben de ela koyucam

Babynest bizde yoktu ama mantık olarak ben De küçük bebek yatağını bizim yatağa koyup yüksekte tutuyordum oğlumu ezmeyim gece diye. Babynest en azından biz iyileşene kadar aynı yatakta alıp koymaya kolaylık sağlar diye düşünüyorum. 3.bebeğim ama almayı düşünüyorum. Normal doğumda dikişlerim hep çok fazla oldu ikisinde de o yüzden beşiğe alıp koyarken zorlanmayım diye yanımda yatırdım hep.

İki oğluma da hamileyken inanılmaz aktiftim. Hiç sıkıntı hissetmiyordum.şimdi çocuklarıma kitap okurken bile nefesim daralıyor. Evi süpürürken de sürekli dinleniyorum. Kilomda çok değil. 50 ile hamile kaldım 47ye düştüm ilk aylar. Şimdi tok karnına 53ü zorluyorum. Belki yaş faktörü sebeptir her yıl bi öncekini aratıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…