- 17 Şubat 2019
- 1.897
- 2.474
- 133
- 32
Canım bence peş peşe hamile kaldığımız için öyle oldu bende aynı durumdayım vücut tam olarak dinlenemeden bi daha yorucu bi döneme girdi.Ben emzirirken hamile kaldım vitaminlerim yerdeydi şimdi bile hala toparlayamadım bu böyle Herhalde 3 yıl daha sürecek kendini yormadan her şeyini yapmaya çalış evde çocukla zor oluyor ama ne yapalım az kaldıKizlar bu benim 2.hamileligim oglumda hiç böyle değildim yani gebelik sorunlarim vardi ama hemen yorulup nefes nefese kalmiyodum suan 20+3 haftalığım 3 oda süpürdum sildim belim cok ağrıdı nefes nefese kaldim sanarsiniz yokus çıktım totalde 1 kilo aldim anlamadim sizdede böylemi he tartida 1 kilo aldım gözüküyor ama ben kendimi 6-7 kilo almis gibi hissediyorum agirlastim sanki cok erken degilmi ya bu hafta icin
Manası guzel isimleri bende cok severim o yüzden aylin ve duru hosuma gittiler şahsen
MetehanMerhaba,oğlunuzun ismini merak ettim
Kizlar bu benim 2.hamileligim oglumda hiç böyle değildim yani gebelik sorunlarim vardi ama hemen yorulup nefes nefese kalmiyodum suan 20+3 haftalığım 3 oda süpürdum sildim belim cok ağrıdı nefes nefese kaldim sanarsiniz yokus çıktım totalde 1 kilo aldim anlamadim sizdede böylemi he tartida 1 kilo aldım gözüküyor ama ben kendimi 6-7 kilo almis gibi hissediyorum agirlastim sanki cok erken degilmi ya bu hafta icin
ben de duru ismini çok istedm eşim istemedi ben de ela koyucam
İki oğluma da hamileyken inanılmaz aktiftim. Hiç sıkıntı hissetmiyordum.şimdi çocuklarıma kitap okurken bile nefesim daralıyor. Evi süpürürken de sürekli dinleniyorum. Kilomda çok değil. 50 ile hamile kaldım 47ye düştüm ilk aylar. Şimdi tok karnına 53ü zorluyorum. Belki yaş faktörü sebeptir her yıl bi öncekini aratıyor
kafana demir koy şişi insin kaşık vs. bi de çamur sür derler . geçmiş olsunKızlar bugün kafamdan eşek arısı soktu elimi de soktu da kafam da zehir birikti şişti. 4 saat oldu acıyor. Düşünsem aklıma gelmez bu. Trafikteydim camdan girip birşey soktu alıp attım yan koltuğa. Sonra eşime dedim git bak neymiş. Önce dalga geçti ne olabilir ki diye sonra arıyı görünce geldi hastaneye gidelim dedi ama gitmedim. Ben Gaziantepteyim çok vaka var gidince birşey de yapmazlar krem ağrı kesici falan herhalde. Şükür alerjimde Yok arıya. Ne kadar sakınsan da olacak olan oluyormuş
İki oğluma da hamileyken inanılmaz aktiftim. Hiç sıkıntı hissetmiyordum.şimdi çocuklarıma kitap okurken bile nefesim daralıyor. Evi süpürürken de sürekli dinleniyorum. Kilomda çok değil. 50 ile hamile kaldım 47ye düştüm ilk aylar. Şimdi tok karnına 53ü zorluyorum. Belki yaş faktörü sebeptir her yıl bi öncekini aratıyor
Canım bence peş peşe hamile kaldığımız için öyle oldu bende aynı durumdayım vücut tam olarak dinlenemeden bi daha yorucu bi döneme girdi.Ben emzirirken hamile kaldım vitaminlerim yerdeydi şimdi bile hala toparlayamadım bu böyle Herhalde 3 yıl daha sürecek kendini yormadan her şeyini yapmaya çalış evde çocukla zor oluyor ama ne yapalım az kaldı
Kızlar bugün kafamdan eşek arısı soktu elimi de soktu da kafam da zehir birikti şişti. 4 saat oldu acıyor. Düşünsem aklıma gelmez bu. Trafikteydim camdan girip birşey soktu alıp attım yan koltuğa. Sonra eşime dedim git bak neymiş. Önce dalga geçti ne olabilir ki diye sonra arıyı görünce geldi hastaneye gidelim dedi ama gitmedim. Ben Gaziantepteyim çok vaka var gidince birşey de yapmazlar krem ağrı kesici falan herhalde. Şükür alerjimde Yok arıya. Ne kadar sakınsan da olacak olan oluyormuş
Kızlar selam yatak odası takımı sizce hangisi
Aylin bende de ağır basıyor ve Türkçe bir isim. Daha 3 ay var umarım kaderini güzel etkileyen bir isim koymak nasip olur
Metehanher söylediğim de iyi ki bu ismi koymuşum diyorum
Benim ilk gebeliğim 24 yalındaydı. Şimdi 31 oldum. Yaş faktörü etkiliyor bence. İlkinde daha enerjiktim bence. Sizin yaşınızı bilmiyorum ama belki yaştandır
Adıyla yaşasın kuzu ela da güzel isim.
Ben de yaşın etkilediğini düşünüyorum
Karbonatlı su sürdüm kaşığı da deneyim hemen teşekkür ederimkafana demir koy şişi insin kaşık vs. bi de çamur sür derler . geçmiş olsun
Amin cnm ay seni de hiçbirimizi de bulmasın inşÇok geçmiş olsun cnm.olmaz olmaz deme olmaz olmaz hesabı ya. Bende böyle tuhaf olaylar yaşarım hepAllah'ım korusun hepimizi
Sağdaki bence ,düz beyaz her zaman favorim
Ay ondan o zaman. Cesaretine hayran kaldımEvet yas etkiliyor olabilir normaldede ama Benim ilk gebeliğim le simdiki arasinda 1 sene var 26 yasindayim suan ama sanırım pespese hamilelik yordu digee arkadasin dedigi gibi
Ben çilek in mocha serisinin beşiğini ve yatağını kullanıyorum memnunum beşik 3 kademeli oğlum büyüdükçe kademeyi düşürüyorum.Kızlar selam yatak odası takımı sizce hangisi
Ondandir canım bende öyleyim inan ki bi yemek yapıyım bel ağrısından duramıyorum yatarken sırt ağrılarım oluyor. Oğlum da 5 dk yerine oturmuyor hep oyun istiyor yetişemiyorum ona da üzülüyorum ama halim de yok o uyudukça bende uyuyorum anca öyle dinleniyorum.Evet bak bu olabilir çünkü tam.aktif zamanlari bebeklerimizinde neye yetiscegini şaşırıyor insan toparlanamadan tekrat hamilelik yapmis olabilir gerçekten çünkü ilk hamileligimde böyle değildim kesinlikle
Arkadaşım meraba sende benim gibi 3. Oğlan i bekliyorsun... Ya bisey soracağım seninde içinde kız cocuk hevesi hala var mı yani 4. ü yapsam mi diye aklından geciyor mu? Bizim gibi 3. Oğlan a hamile olan diğer annelere de sormuş olayım merak ettim deİki oğluma da hamileyken inanılmaz aktiftim. Hiç sıkıntı hissetmiyordum.şimdi çocuklarıma kitap okurken bile nefesim daralıyor. Evi süpürürken de sürekli dinleniyorum. Kilomda çok değil. 50 ile hamile kaldım 47ye düştüm ilk aylar. Şimdi tok karnına 53ü zorluyorum. Belki yaş faktörü sebeptir her yıl bi öncekini aratıyor
Onu da çok beğendim modern duruyo ama erkeğe daha uygun sanırım. Ben de romantica alacaktım ama çok avangard geldi sizinkinin beyazlısını alacağım. Çizilmez falan diyolar doğru muBen çilek in mocha serisinin beşiğini ve yatağını kullanıyorum memnunum beşik 3 kademeli oğlum büyüdükçe kademeyi düşürüyorum.
Ondandir canım bende öyleyim inan ki bi yemek yapıyım bel ağrısından duramıyorum yatarken sırt ağrılarım oluyor. Oğlum da 5 dk yerine oturmuyor hep oyun istiyor yetişemiyorum ona da üzülüyorum ama halim de yok o uyudukça bende uyuyorum anca öyle dinleniyorum.
Doğru canım mobilyasi çok güzel ama bize karyolanın parmaklıklı yeri için takılıp çıkarılabilir denmişti öyle değilmiş biz cikarip yatakla birleştirdik ama çıkarıp takma aparatı yok o insanı uğraştırıyor. Onun haricinde yatağı da güzelOnu da çok beğendim modern duruyo ama erkeğe daha uygun sanırım. Ben de romantica alacaktım ama çok avangard geldi sizinkinin beyazlısını alacağım. Çizilmez falan diyolar doğru mu
gecmis olsunKızlar bugün kafamdan eşek arısı soktu elimi de soktu da kafam da zehir birikti şişti. 4 saat oldu acıyor. Düşünsem aklıma gelmez bu. Trafikteydim camdan girip birşey soktu alıp attım yan koltuğa. Sonra eşime dedim git bak neymiş. Önce dalga geçti ne olabilir ki diye sonra arıyı görünce geldi hastaneye gidelim dedi ama gitmedim. Ben Gaziantepteyim çok vaka var gidince birşey de yapmazlar krem ağrı kesici falan herhalde. Şükür alerjimde Yok arıya. Ne kadar sakınsan da olacak olan oluyormuş
Hayırlo olsun canım güzel günlerde kullan. Yarın ben de gidiyorum almayaCanım bebek arabam geldi bygün benim
Büyüyen beşik dimi sizin tam anlayamadım neresi. Parmaklıkları inip kalkıyo sadece onu gördüm çıkartmak mı gerekiyorDoğru canım mobilyasi çok güzel ama bize karyolanın parmaklıklı yeri için takılıp çıkarılabilir denmişti öyle değilmiş biz cikarip yatakla birleştirdik ama çıkarıp takma aparatı yok o insanı uğraştırıyor. Onun haricinde yatağı da güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?