2021 Şubat Anneleri

Kızlar idrarda lökosit 127 çıkmış eritrosit de yüksek birde idrar bakteri çıkmış Pazartesi doktor yolu gözüküyor normal bi idrar yolu enfeksiyonudur inşallah

Çok soru sordum ama ilk aldığımı kaçlı almalıyım 40 lı 80li 120li 210 lu paketler gördüm 1 numara (ortalama 3-3,5kilo doğcak varsayarsak )
Estağfirullah soracağız tabi, ilk oğlumda ilk dönemde günde 8-10 tanr değiştirdik :) isterseniz 120 li alın bez hemen temin edilebilecek bişi kilolu bebiş olursa direk numara atlamanız gerekebilir

İnşallah olması gerektiği yere çıkar, rabbim vaktindi sağlıklı tam kucağımıza almayı nasip etsin

Kızlar idrarda lökosit 127 çıkmış eritrosit de yüksek birde idrar bakteri çıkmış Pazartesi doktor yolu gözüküyor normal bi idrar yolu enfeksiyonudur inşallah
Estağfirullah soracağız tabi, ilk oğlumda ilk dönemde günde 8-10 tanr değiştirdik :) isterseniz 120 li alın bez hemen temin edilebilecek bişi kilolu bebiş olursa direk numara atlamanız gerekebilir
Geçmiş olsun öncelikle. Benimde çok yoğun mantar sorunum var enfeksiyon çıkmıyo Allahtan. Erken doğuma sebep olabilirmiş o beni korkutuyo

Cevabınız içinde teşekkür ederim.120li alırım o zaman biraz daha haftam ilerleyince

3 kapılı gardırop aldım bende beşik kızımın var bebek arabamız ana kucağımız hepsi mevcut unisex almıştım renk olarak süt sağma makinesi de elle almıştım kızımda sol göğsümden sağmadan gelmemişti süt kıyafette aldım bir kaç parça ama hastane çıkışı polar battaniye falan alacağım bende acele etmeyenlerdenim biraz

Kız diye pembeye boğmaktansa unisex renkler daha güzel, olmuştur olmuştur gelir
Öyle de şimdi Bi etek bile giyerken kıyameti koparıyor
İnşallah canım, başta benim de plasentam aşağıdaydı o dönem kk'da çok okudum yukarı çıkanları. İnşallah sizin için de sonuç aynı olur... Doktorlar maalesef kötü ihtimalleri demek zorundalar, siz yaşıcaksınız diye bir şey yok... Sağlıcakla bu süreci atlatmanı dilerim.

Son düzenleme:
Eritrosit bende de yıllardır hep pozitif ve 10nun üstüydü son tahlili de. Kum döktüğümü söylüyorlar hep... Sende de var sanırım kum dökme problemi...

Tokluk kan şekeri 87 çıktı aralık 70_100 müş.
Aile hekimi de haftaya açlık kan şekerine bakalım dedi.
Sizce 87 ile şeker yüklemesi yapmazlar mı bana kızlar ?

Bu gebeliğinizde mi asagidaydi? Bana şimdiye kadar böyle bir şey söylenmedi ayrıntılı ultrasonda da plasenta posterior yazıyordu 4 haftada yer mi değiştirdi anlamadım ki

Bu gebeliğinizde mi asagidaydi? Bana şimdiye kadar böyle bir şey söylenmedi ayrıntılı ultrasonda da plasenta posterior yazıyordu 4 haftada yer mi değiştirdi anlamadım ki
Evet 13. Haftada söyledi, ilişki yok, bol bol dinlen kanama olursa hemen gel dedi. 22. Haftada ayrıntılıya girdim dikişlerime ve rahime yakın olmadığını söyledi perinatolog. 24te rapor için gittiğimde tekrar sordum sorun oluşturacak Bi konumu yok artık dedi. cocukla zor ama ayakları uzatıp olabildiğince dinlenin, ekstra işlere kalkışmayın...

Kızlar merhaba bugün kaynayan süt elime döküldü maalesef çok acıyor silverdin krem sürdüm sizce sakıncası olur mu bebeğe, bazıları kullanılmamalı filan diyor

Kızlar dün ilk defa sağlık ocağına gittim tetanoz ilk dozunu vurdu, 2
İçin 1 ay sonrasını verdi. Bide sağlık ocağındaki hemşire biz 5.aydan sonra ilişki tavsiye etmiyoruz dedi ama doktorum hiç uyarmamıştı, var mı böyle bişi

Doktor ekstra dinlen filan demedi bana normale dönmesi için benim yapabileceğim bir şey var mı dedim yok o yukarı çıkacaksa çıkar zaten dedi. İnşallah benimki de sorunsuz sıkıntısız yukarı çıkar..

Bizim sağlık ocağı o onulara hiç değinmedi. Bence riskli bir durum yoksa doğuma kadar devam :)

Ben gebe okuluna gıtmıstım aksine dogum yaklastıgınfa iılşkı artırılmalı normal dogumu kolaylaştırmak icin
Ben de öyle biliyodum şaşırdım açıkcası öyle deyince. Bide 28-32 hafta arası bebeğin ciğerleri gelişiyor sakın temizlik falan yapma dedi. Bilemiyorum Altan

Ben de öyle biliyodum şaşırdım açıkcası öyle deyince. Bide 28-32 hafta arası bebeğin ciğerleri gelişiyor sakın temizlik falan yapma dedi. Bilemiyorum Altan
Allah allah ilk defa duyuyorum böyle şeyler , erken doğum riski olur diye mi öyle söylüyor anlamadım ama ne gerek var böyle korkutucu şeyler söylemeye insanlarda bir garip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…