Sık mantar oluyorsanı doktora probiyotik sorun birde ev yoğurdu bol bolGeçmiş olsun öncelikle. Benimde çok yoğun mantar sorunum var enfeksiyon çıkmıyo Allahtan. Erken doğuma sebep olabilirmiş o beni korkutuyo
Cevabınız içinde teşekkür ederim.120li alırım o zaman biraz daha haftam ilerleyince
Etek giymek istemeyen kız çocuğu mu olunÖyle de şimdi Bi etek bile giyerken kıyameti koparıyor
İnşallah canım, başta benim de plasentam aşağıdaydı o dönem kk'da çok okudum yukarı çıkanları. İnşallah sizin için de sonuç aynı olur... Doktorlar maalesef kötü ihtimalleri demek zorundalar, siz yaşıcaksınız diye bir şey yok... Sağlıcakla bu süreci atlatmanı dilerim.
Valla hamileliğgn başındın beri doktorum kum döktüğümü söylüyor, şu bu haftadır ağrıya katlanamıyorum artıkEritrosit bende de yıllardır hep pozitif ve 10nun üstüydü son tahlili de. Kum döktüğümü söylüyorlar hep... Sende de var sanırım kum dökme problemi...
Crp eritrositte yüksek çıktı ama daha tam kan çıkmadı benim, dediğiniz gibi yanılma olduğuda çok oluyorKızlar idrar tahlili vermeden önce genital bölgeyi silin. İlk idrarı tuvalete yapın devamını kaba yapın. Diğer türlü direkt verdiğinizde vajinal akıntılar, genital bölgedeki bakteriler de kaba giriyor ve sanki idrardaymış gibi anlaşılıyor. Tahliller yanılıyor. İdrar yolu enfeksiyonu olabilmesi için bir de nitrat pozitif çıkmalı. Ayrıca bir enfeksiyon varsa kanda da çıkar. Wbc enfeksiyonu gösteriyor ama referans değere yakın bir yükseklik gebelikte normal kabul ediliyor
Bana da önce aşağıda dediler sonra biraz yukarı çıkmış tam kapatmıyor ama sonu yine kapatıyor demişti doktorum. Son gittğimde bi şey demedi benmde sormak aklıma gelmemişti çünkü kendisi de çok önemsememişti rahim büyüynce o da düzelir diyordu. Başka bir dr a gittim bir akşam muayenesine ona sordum yoo gayet normal dedi. Perinatologta detaylı da hiçbir şey söylemedi. Yani kendi kendine düzelir dedikleri doğruymuş.Doktor ekstra dinlen filan demedi bana normale dönmesi için benim yapabileceğim bir şey var mı dedim yok o yukarı çıkacaksa çıkar zaten dedi. İnşallah benimki de sorunsuz sıkıntısız yukarı çıkar..
Bir arkadaşımın da kendiliğinden düzelmiş 32. haftada umarım ben de bir dahaki muayenede güzel haber alabilirim. Biraz İnternette okuduklarimdan korktum açıkçası, erken doğum durdurulamayan kanama vs. Benim ilki normal olduğu için bu da normal olsun diyordum ama şuan öncelik bebek de ben de sağlıkla atlatalım bu süreci doğum şekli teferruat..Bana da önce aşağıda dediler sonra biraz yukarı çıkmış tam kapatmıyor ama sonu yine kapatıyor demişti doktorum. Son gittğimde bi şey demedi benmde sormak aklıma gelmemişti çünkü kendisi de çok önemsememişti rahim büyüynce o da düzelir diyordu. Başka bir dr a gittim bir akşam muayenesine ona sordum yoo gayet normal dedi. Perinatologta detaylı da hiçbir şey söylemedi. Yani kendi kendine düzelir dedikleri doğruymuş.
Doktorunuj dediklerine dikkat et. Takma
kafana cnm. Ki zaten ben sezeryan olmayı düşündüğğm için çokta kendime dert etmemiştim bu konuyu.
Kesinlikle öyle. Çok istemekle olmuyor. Hem anne hem bebek için en sağlıklısı neyse o olsun bence deBir arkadaşımın da kendiliğinden düzelmiş 32. haftada umarım ben de bir dahaki muayenede güzel haber alabilirim. Biraz İnternette okuduklarimdan korktum açıkçası, erken doğum durdurulamayan kanama vs. Benim ilki normal olduğu için bu da normal olsun diyordum ama şuan öncelik bebek de ben de sağlıkla atlatalım bu süreci doğum şekli teferruat..
Canım ara ara akıntı oluyor benimde ama çamaşırın çok islandiysa dikkat et Allah korusun hersey den korkuyor insan. hareketleri önemli Allah korusun bebişlerimizi içine kurt düştüyse git hastaneye dinlesinler kalp atışını.Kızlar bugün aşırı yoğun akıntım oldu
Beyaz ve baya sıvı kıvamsız yani bu su gelme mevzusu değildir dimi
Bu şekilde akıntı yaşayan varmı
Bide az önce adet ağrısı gibi ağrım oldu hafif şekilde uzun zamandır hiç olmamıştı
Bebeğim 2 gündür çok hareketli değil sanki
Önce ki gün kıyafetimden bile görüyoduk tekmelerini ama 2 gündür net hissetmiyorum
Canım ara ara akıntı oluyor benimde ama çamaşırın çok islandiysa dikkat et Allah korusun hersey den korkuyor insan. hareketleri önemli Allah korusun bebişlerimizi içine kurt düştüyse git hastaneye dinlesinler kalp atışını.
Bende gün içinde 2 3 kez öyle panik oluyorum çok şükür tekme atıyor içim rahatlıyor. Sağlıkla kavuşalım canm bebişlerimizeCanım çamşırım ıslak değildi de kurulanırken peçetede farkettim gerçekten dedğin gibi herşeye korkuyor insan
Aslında bi yarım saat önce bi tane tekme hissettim ama ne bileyim işte istiyorum ki sürekli tepinsineşim de çocuğu rahat bırak diyor
Bende gün içinde 2 3 kez öyle panik oluyorum çok şükür tekme atıyor içim rahatlıyor. Sağlıkla kavuşalım canm bebişlerimize
Ne zararı varmış benim de kullandığım takviyesinde folik var ?Selam kızlar geçen gün kan verdim ve folik asit 23 çıktı olması gereken sınır 19 diye biliyorum ve ben hamilelikten önce uzun süre folik asit kullandım ondan yüksek ama hala da düşmemiş, fazlası zarar diye biliyorum ve diğer aldığım vitaminlerin içinde de folik asit az da olsa var. Bu konuda bilgisi olan var mı?
fazla kullanımı otizm yapabilirmiş. Sizi bilmem ama ben hamile kalmadan çok önce folik kullanmaya başlamıştım tedavi sürencinde. Şu an kullandığımız vitaminlerde de az da olsa var. Sizinki belki yüksek değildir zararı yoktur sizin için. Benim gibi yüksek olanlar var mı acaba?Ne zararı varmış benim de kullandığım takviyesinde folik var ?
Evet onu ben de duydum. Ama folik asit kullanımı zaten ilk aylarda çok önemli. Şu anda takviyeye ihtiyacınız yoksa doktora danışarak vitamin desteğinizi sonlandırıp beslenmeyle yetinebilirsiniz belki de? Tabii en doğru bilgiyi doktorunuz verecektir yine de.fazla kullanımı otizm yapabilirmiş. Sizi bilmem ama ben hamile kalmadan çok önce folik kullanmaya başlamıştım tedavi sürencinde. Şu an kullandığımız vitaminlerde de az da olsa var. Sizinki belki yüksek değildir zararı yoktur sizin için. Benim gibi yüksek olanlar var mı acaba?
Evet Teşekkürler, pazartesi sorucam Dr a. Çünkü decavitin içinde de var ferro sanolun içinde de az da olsa var folik. Ve belki de bunlar yüzünden bir türlü düşmemiş benim folik asit değerim.Evet onu ben de duydum. Ama folik asit kullanımı zaten ilk aylarda çok önemli. Şu anda takviyeye ihtiyacınız yoksa doktora danışarak vitamin desteğinizi sonlandırıp beslenmeyle yetinebilirsiniz belki de? Tabii en doğru bilgiyi doktorunuz verecektir yine de.
Siz yazınca baktım da baya hoşuma gitti mama sandalyesi chicco almayı düşünüyodum aklım buna kaydı fiyatı daha uygun bide salıncak oluyo, tesekkürlerKızlar yavaş yavaş ihtiyaçları almaya başlayanlar varsa bebefix de kiwi koala mama sandalyesi çok uygun fiyata. Bir bakın derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?