Evet öyle ben 1 haftadır yapıyorm ve ağzima vurmadim hamur isı tatlı zaten ünsilin versede aynı devam etmek zorumdasın yani insülin verince rahatlamiyorsunBenimki de diyetle kontrol altında ama çok az bir tatlı yada hamur işinde 170-180 lara cikiyor ben bı 10 gün daha ölçüp dahiliye ye tekrar gideceğim o ne karar verirse onu uygulayacağım
Yani bazı durumlarda diyette etki etmediği için mecburen insülin le düşürülmeye çalışıyor yada belli bir sınırın üstü riske atılmayacak durumda olduğu için direk insülin başlanıyor valla ben bebeğim iyi olsun herşeye razıyım o kadar ilaç iğne kullanıyorum ki hepsinin bir nedeni var insülin de gerekirse kullanırımEvet öyle ben 1 haftadır yapıyorm ve ağzima vurmadim hamur isı tatlı zaten ünsilin versede aynı devam etmek zorumdasın yani insülin verince rahatlamiyorsun
Tabi herşey bebeğimiz için ben insülinin çocuk için bi zararı olmadığini biliyorm ama zaten insülin kullaniyormdeyip belki şimdi bu diyetde ki kadar saģlikli beslenmem diye düsünüyorm şimdı bi mücadele icindeyim ve ciddi anlamda sağlikli besleniyorm ben kötü beslenen biriydim insülin bana korkutucu gelip bazı şeylerden caydırmada etkili oluyorYani bazı durumlarda diyette etki etmediği için mecburen insülin le düşürülmeye çalışıyor yada belli bir sınırın üstü riske atılmayacak durumda olduğu için direk insülin başlanıyor valla ben bebeğim iyi olsun herşeye razıyım o kadar ilaç iğne kullanıyorum ki hepsinin bir nedeni var insülin de gerekirse kullanırım
Yani doktorunla kontrollü olarak deneyebilirsin canım o da böyle devam et derse edersin niye olmasın bakalım bizde sadece diyetle takip edebilirsinTabi herşey bebeğimiz için ben insülinin çocuk için bi zararı olmadığini biliyorm ama zaten insülin kullaniyormdeyip belki şimdi bu diyetde ki kadar saģlikli beslenmem diye düsünüyorm şimdı bi mücadele icindeyim ve ciddi anlamda sağlikli besleniyorm ben kötü beslenen biriydim insülin bana korkutucu gelip bazı şeylerden caydırmada etkili oluyor
Andywawa güzel marka beğenirsin cnmTrendyolda indirim varmış kızlar bende gaza geldim hastane çıkışı aldım bakalım nasıl gelicek
Andy Wawa Aquarium 20
Andy Wawa Aquarium 20'li Bebek Hastane Çıkış Seti Ac20642 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Bende ınstagramda bazı ünlülerde gördüm canım güzeldir diye düşünüp aldım bakalım oğlumun ilk kendi cicileri yoksa hep abisinden giyincekAndywawa güzel marka beğenirsin cnm
750 grmdi benim minigim
Ben tam 2 ay önce detaylıya girdim o zman 515 gramdı cnm.
640 gram çıktı benimkiler
Evet park yatagın ölçüsüne göre soruyorsun. Hepsiburada da yanında yatak da veriyor ben ondan alıcamCok sacma bir soru olabilir ama birsey danismak istiyorum.. park yatagin icine normal yatak aliniyor degil mi? Ayni olculerde yatas, idas falan uyar di mi?
Kaç çıktı canim yüklemeden sonraMerhabalar ben de Gebelik şekeri çıktı Doktorum İki gün sonra insülin verdi ama ben kullanmak istemiyorum diyetle biraz daha düştüğünü gördüm benimle aynı durumda olan var mı Yardımcı olursanız sevinirim
Nasıl düşürdün canim neler yaptın mesela benim de yüklemeden sonra 164 çıktı salı tekrar test yapılacak dahiliye ye gideceğimÖyle ama 1 günlük diyet yaptırıp öyle baktı karar verdi bende kullanmayip devam ettim baya düştü sadece sabah açlik şekerim yüksek çıkıyor o yüzden kararsiz kaldim oda ilk güne göre düsüyo her geçen gün kontrol altina alabilirim diye düsündım
Baya yüksek cikmis senin de bizim bı arkadasta son 3 ayında insülin kullandıBenim de 75 likde 226 2. Saat çıktı malesef ama şimdi düzene soktum ciddi anlamda
Hangi marka dusunuyorsunuz?Evet park yatagın ölçüsüne göre soruyorsun. Hepsiburada da yanında yatak da veriyor ben ondan alıcam
Bazı şeyler genetik, napsan boş şimdi.. ama ilerleyen aylarda kaşar, meyve bilhassa muz bebeğe kilo aldırıyor... DenersinKızlar 26. Haftada kontrolüm vardı bebek 750gr sizlerin bebeği daha önde gidiyor ne yiyip ne içiyorsunuz kafama takıldı bu durum, her şeyime dikkat ediyorum haftalık program yaptım her şeyden yemeye çalışıyorum ama sadece bana kilo yapıyor sanırım
Güzelmiş ben de 5li aldım. Bi de bez söyledim... Sürekli hata veriyor sıkıldım. Bi de sepetimdeki çoğu şey indirimden de önce aynıydı fiyatı ama fırsat ürünü yazıyorTrendyolda indirim varmış kızlar bende gaza geldim hastane çıkışı aldım bakalım nasıl gelicek
Andy Wawa Aquarium 20
Andy Wawa Aquarium 20'li Bebek Hastane Çıkış Seti Ac20642 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Evet aliniyor ama bazi yerler yaninda veriyor.Cok sacma bir soru olabilir ama birsey danismak istiyorum.. park yatagin icine normal yatak aliniyor degil mi? Ayni olculerde yatas, idas falan uyar di mi?
Merhabalar ben de Gebelik şekeri çıktı Doktorum İki gün sonra insülin verdi ama ben kullanmak istemiyorum diyetle biraz daha düştüğünü gördüm benimle aynı durumda olan var mı Yardımcı olursanız sevinirim
Park yataklara sadece yaylı olanlardan almamalısın.Cok sacma bir soru olabilir ama birsey danismak istiyorum.. park yatagin icine normal yatak aliniyor degil mi? Ayni olculerde yatas, idas falan uyar di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?