2021 Şubat Anneleri

Benimki de diyetle kontrol altında ama çok az bir tatlı yada hamur işinde 170-180 lara cikiyor ben bı 10 gün daha ölçüp dahiliye ye tekrar gideceğim o ne karar verirse onu uygulayacağım
Evet öyle ben 1 haftadır yapıyorm ve ağzima vurmadim hamur isı tatlı zaten ünsilin versede aynı devam etmek zorumdasın yani insülin verince rahatlamiyorsun

Evet öyle ben 1 haftadır yapıyorm ve ağzima vurmadim hamur isı tatlı zaten ünsilin versede aynı devam etmek zorumdasın yani insülin verince rahatlamiyorsun
Yani bazı durumlarda diyette etki etmediği için mecburen insülin le düşürülmeye çalışıyor yada belli bir sınırın üstü riske atılmayacak durumda olduğu için direk insülin başlanıyor valla ben bebeğim iyi olsun herşeye razıyım o kadar ilaç iğne kullanıyorum ki hepsinin bir nedeni var insülin de gerekirse kullanırım

Tabi herşey bebeğimiz için ben insülinin çocuk için bi zararı olmadığini biliyorm ama zaten insülin kullaniyormdeyip belki şimdi bu diyetde ki kadar saģlikli beslenmem diye düsünüyorm şimdı bi mücadele icindeyim ve ciddi anlamda sağlikli besleniyorm ben kötü beslenen biriydim insülin bana korkutucu gelip bazı şeylerden caydırmada etkili oluyor

Yani doktorunla kontrollü olarak deneyebilirsin canım o da böyle devam et derse edersin niye olmasın bakalım bizde sadece diyetle takip edebilirsin

Andywawa güzel marka beğenirsin cnm

Cok sacma bir soru olabilir ama birsey danismak istiyorum.. park yatagin icine normal yatak aliniyor degil mi? Ayni olculerde yatas, idas falan uyar di mi?

Cok sacma bir soru olabilir ama birsey danismak istiyorum.. park yatagin icine normal yatak aliniyor degil mi? Ayni olculerde yatas, idas falan uyar di mi?
Evet park yatagın ölçüsüne göre soruyorsun. Hepsiburada da yanında yatak da veriyor ben ondan alıcam

Kaç çıktı canim yüklemeden sonra

Nasıl düşürdün canim neler yaptın mesela benim de yüklemeden sonra 164 çıktı salı tekrar test yapılacak dahiliye ye gideceğim

Kızlar 26. Haftada kontrolüm vardı bebek 750gr sizlerin bebeği daha önde gidiyor ne yiyip ne içiyorsunuz kafama takıldı bu durum, her şeyime dikkat ediyorum haftalık program yaptım her şeyden yemeye çalışıyorum ama sadece bana kilo yapıyor sanırım

Bazı şeyler genetik, napsan boş şimdi.. ama ilerleyen aylarda kaşar, meyve bilhassa muz bebeğe kilo aldırıyor... Denersin Bi de onu çıkarması var öyle düşün

Güzelmiş ben de 5li aldım. Bi de bez söyledim... Sürekli hata veriyor sıkıldım. Bi de sepetimdeki çoğu şey indirimden de önce aynıydı fiyatı ama fırsat ürünü yazıyor bazısı daha ucuzdu sinir oldum...

ben malesef insulin kullanmiyorum ama birden aşırı kilo aldim diyet yapmaya çalışıyorum ama canım hep tatli istiyor. .
Kac cikiyor yemeklerden sonra?

Park yataklara sadece yaylı olanlardan almamalısın.
Visko veya pamuk tercih edebilirsin. Ölçğme göre aratırken Park yatağı da yaz cnm.
Ben kraft alacağım beşiğim geçen haftageldi hep köşeleri çizik çizikti geri gönderdim. Güya bana özel 0 yapıldı. Sinir oldum yeniden yapmalarını bekliyorım. Daha yan korumalık, çarşaf,nevresim takımı fln alacağım. yorgan ,yastık kılıfları, battaniye ve pikeler tamam.
Bitmiyor alacaklar maşallah

Kızlar emzirme sütyeni \atleti kaç adet aldınız?
Bir de ben denemek için ebebekten 1 tane aldım kendi markasıydı sanırım 30 tl bi şeydi kendi bedenmden 1 benden büyük aldım. Dapdar oldu şua n böyleyse ilerde hiç giyemem. 2 beden büyük mü alınmalı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…