2021 Şubat Anneleri

140 dan sonrası şeker var kabul edilir. Benim ilk hamileliğimde 139 çıkmıştı bunda daha yaptırmadım. Dr hamur işi tatlı yeme dikkat et demişti. Sizin normal ama tatlıya dikkat edin
Tatlıya biraz düşkünlüğüm var toplamda 4 kilo aldım ama ben 30.haftadan sonra alıyorum esas kiloyu o benitedirgin ediyor biraz geçen hamileligimde 12 kilo aldım 19 aylık oğlum var

Asĺında cem turan içime sindi adam profosör sonucta baya ilgilendi de ama biraz paniğim of of bilmiyorm ki gitsem mi çarsamba günü ona randevum var tekrar zeynep kamilde ısrar la aynı seyi söylerse öyle yaparim artik

Andywawa kumaşı çok yumuşak kaliteli ben hep onu kullanıyorum

Benim ilk gebeligimde 180 çıkmıştı ilk taramada sonra 75lik yapıldı ve onda 110 çıkmıştı baz3n stres vs gibi etkenler de sonucu değiştiriyor. Inşallah 2. Yükleme sonucu iyi çıkar
İnşallah ya çok zor diyet yapmak hiç bana göre değil

Bende bugün yatağını aldım. Kraft visko'yu seçtim.beşiği de bu hafta gelirse inşallah uyku seti kenar korumalığı ve nevresim takımı fln almam gerek.
Bugün emzirme sütyeni, Avent göğüs kalkanı ve silikon göğüs ucu aldım.
Trendyoldan aldığım deterjan,pişik kremi,şampuan, yağı yavaş yavaş geliyor.
Kendime şık bir sabahlık bulursam rahatlayacağım

Tatlıya biraz düşkünlüğüm var toplamda 4 kilo aldım ama ben 30.haftadan sonra alıyorum esas kiloyu o benitedirgin ediyor biraz geçen hamileligimde 12 kilo aldım 19 aylık oğlum var
Allah bağışlasın bu kadar tedirgin olmayın bence az da almışsınız kiloyu. Ben 7 kilo aldım 28 haftalığım daha. İlkinde de böyleydim 10 kiloyla kapattım sizin de 12 kilo olsa bile çok olmaz normal zaten

Kızlar bir şey danışmak istiyorum. Bebek ilk doğduğunda pusete konuyor mu? Hani düz değil ya onların kemiklerine zararı oluyor mu ?

Kızlar bir şey danışmak istiyorum. Bebek ilk doğduğunda pusete konuyor mu? Hani düz değil ya onların kemiklerine zararı oluyor mu ?
Aslında puset tam anne karnındaki şekli aldırıyor. Ben kullanmıştım oğlumda. Ama şu portbebe varya o çok çok iyi oluyor. Kış bebeği olacaklar içine koyup fermuarı çekince soğuk rüzgar hiç değmiyor. Benim oğlum aralık bebeğiydi dişi çıkana kadar 9 ay hiç hasta olmamıştı muhakkak alın

Pusetlerde duruş bozukluğu sıkıntısı olmuyor yani doktorlar falan öneriyor mu? Çok dışarı çıkılmayacağı için hasta da olmazlar heralde bu korona günlerinde

Ben 25. Haftayı bitirdim ve 10 hatta 11 kilo aldım. Rekor bende sanırım. Kilo verilir bebek iyi olsun yeter bu arada 25. Haftada ultrasonda bebeğin yüzü doğduğu zamankine benzer mi yoksa daha çok mu erken.

Selamlar göbek için hindistan cevizi yağı kullanıyordum bitiyor şimdi en kritik deneme giriyoruz çatlama konusunda ne alsam kararsız kaldım mustelanin yağıni alsam diye düşündüm aranızda kullanan var mı? Bu arada ben de andywawa nin 10 lu hastane çıkışı setini aldım bir de kuzu yünlü kundak battaniye aldım. Şimdiden hediye gelenler de var bir de ilk kızımdan kalanlarin çoğunu vakumladim kıyafet namına başka bir şey almam diye düşünüyorum He birde chicco next 2 me beşik aldik büyük kızıma da montessori yatak büyük kızımda aldığım buyuyebilen beşiği kullanmamistim o yüzden bu defa böyle tercih ettik. Bir de elektrikli salıncak yalnız anneler için çok kullanışlı oluyor düşünen varsa. Bana arkadaşım vermişti iki çocuğunda kullandığı salıncağı tam performans gostermese bile benim çook işime yaramıştı o dönemde.

Ben de Hindistan ceviz yağ kullanıyorum doğurana kadar da kullanmayı düşünüyorum diğer kremler çok pahalı gerek var mı sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…