Asĺında cem turan içime sindi adam profosör sonucta baya ilgilendi de ama biraz paniğim of of bilmiyorm ki gitsem mi çarsamba günü ona randevum var tekrar zeynep kamilde ısrar la aynı seyi söylerse öyle yaparim artik
Asĺında cem turan içime sindi adam profosör sonucta baya ilgilendi de ama biraz paniğim of of bilmiyorm ki gitsem mi çarsamba günü ona randevum var tekrar zeynep kamilde ısrar la aynı seyi söylerse öyle yaparim artik
Kızlar bir şey danışmak istiyorum. Bebek ilk doğduğunda pusete konuyor mu? Hani düz değil ya onların kemiklerine zararı oluyor mu ?
Selamlargöbek için hindistan cevizi yağı kullanıyordum bitiyor şimdi en kritik deneme giriyoruz çatlama konusunda ne alsam kararsız kaldım mustelanin yağıni alsam diye düşündüm aranızda kullanan var mı? Bu arada ben de andywawa nin 10 lu hastane çıkışı setini aldım bir de kuzu yünlü kundak battaniye aldım. Şimdiden hediye gelenler de var bir de ilk kızımdan kalanlarin çoğunu vakumladim kıyafet namına başka bir şey almam diye düşünüyorum He birde chicco next 2 me beşik aldik büyük kızıma da montessori yatak büyük kızımda aldığım buyuyebilen beşiği kullanmamistim o yüzden bu defa böyle tercih ettik. Bir de elektrikli salıncak yalnız anneler için çok kullanışlı oluyor düşünen varsa. Bana arkadaşım vermişti iki çocuğunda kullandığı salıncağı tam performans gostermese bile benim çook işime yaramıştı o dönemde.
Beni takip eden baska bi doktorum vardı aslında ozan kuzu ama gebelik şekeri çıkınca zeynep kamile yolladılar . Ilkkez gittim erbil beye uslubunu çok beğenmedim asistanın hata yaptından eminim çünkü beni takip eden doktorada gidip sordim oda normal bi problem yok dedi erbil bey bi problem gördüğünde kendisi asistanın elinden alıp bakmalıydı bana söylemeden önceErbil.beye oglumdada bu hamileligimdede gittim cok memnun kaldım ön goruleri hic yaniltmadi ama şöyle düşünün ki 1. Ultrasonu asistan olctu diyorsunuz en ufak olcum farklı sonuç verebiliyor 2.ihtimal.demjs ki korkmayin benim oglumun da karin çevresi 3 hafta geriden geliyordu ve hic bir sebep bulunamıyordu ekstra suyum da azalmisti banada kromozomsal.sebeplerden olabilir dedi erbil bey çünkü ihtimalleri anneye soylemek zorundalar ama sizi asistan ölçügu için yanlis sonuc cikmis olabilir bnece kafaniza takmayin bir sonraki kontrol olcumunde yine bakarsınız ama bisey olcagini sanmıyorum stres yapmayin
Beni takip eden baska bi doktorum vardı aslında ozan kuzu ama gebelik şekeri çıkınca zeynep kamile yolladılar . Ilkkez gittim erbil beye uslubunu çok beğenmedim asistanın hata yaptından eminim çünkü beni takip eden doktorada gidip sordim oda normal bi problem yok dedi erbil bey bi problem gördüğünde kendisi asistanın elinden alıp bakmalıydı bana söylemeden önce
Hakisiniz belki yine hindistan cevizi yağı alırım kaşıntı hissini bazen geçirmiyor gibi geliyor kasiyinca da çatlayacakmis gibi hissediyorumBen de Hindistan ceviz yağ kullanıyorum doğurana kadar da kullanmayı düşünüyorum diğer kremler çok pahalı gerek var mı sizce
Nerde özel muayenehanesi ücreti ne kadar en iyisi bende gideyim böyle 1 haftamı zehir etti.Valla cnm ben devlet hastahanesinde hic gitmedim erbil beye direk ozel muayenehanesine gittim belkide o yüzden hic sert tavırla vs karsilasmadim yasadigin tecrübe için üzüldüm ama dedigim gibi diger perinatolog doktor sorun gözükmüyor dediyse sorun yoktur belki pozisyonuyla.alakali bir durum olabilir o anlik
Yapma bence, bak bisiy yok demişler yavrucugu da kasmaNerde özel muayenehanesi ücreti ne kadar en iyisi bende gideyim böyle 1 haftamı zehir etti.
Nerde özel muayenehanesi ücreti ne kadar en iyisi bende gideyim böyle 1 haftamı zehir etti.
Nerde özel muayenehanesi ücreti ne kadar en iyisi bende gideyim böyle 1 haftamı zehir etti.
Evet açtılar. Ben hastaneden çıkar çıkmaz peritolojide istanbulda 7 tane prof varmıs biri cem turan mis ondan hemen randevu alıp bi saat sonra gittim oda çok iyi hersey uyumlu dedi ama yinede bi peritologa görünmeden rahat edemeyeceğim sanırım dediniz gibi oralara sıra layim benBak bende perinatoloji takipli hastayim sana sistemden perinatoloji kaydi actimi doktor yani mhrs den perinatolojiye randevu alabiliyormusun ? Eger alabiliyorsan Ümraniye devlette murat muhcu ya yada Ayşegül ozele randevu alabilirsin kafan rahatlar ikiside iyi bir perinatolog ben perinatolojide yattim onceki hamileligimde herseyi detayli söylüyorlar sorunca
Bilsem erbil beye giderdim ben cem turana 600 ödedimCnm nakit kart farkediyor nakiy fiyatlarini biliyorum muayne 195₺ detayli ultrason 280₺ ydi ben muaynesine 1 kere gittim detayliya girdim 15 gun önce hatta bebek aşağıda diye 15 gun sonda tekrat cagirdi ücret odemedim
evet biz pusetle çıkardık hastaneden bebeği canım.Kızlar bir şey danışmak istiyorum. Bebek ilk doğduğunda pusete konuyor mu? Hani düz değil ya onların kemiklerine zararı oluyor mu ?
Bende hindistan cevizi yağımı elimden düşürüp tüm mutfağı uyağ yapmıştımBen de Hindistan ceviz yağ kullanıyorum doğurana kadar da kullanmayı düşünüyorum diğer kremler çok pahalı gerek var mı sizce
Evet açtılar. Ben hastaneden çıkar çıkmaz peritolojide istanbulda 7 tane prof varmıs biri cem turan mis ondan hemen randevu alıp bi saat sonra gittim oda çok iyi hersey uyumlu dedi ama yinede bi peritologa görünmeden rahat edemeyeceğim sanoralara sıra layim ben
Evet aldım ben de ona 16 sınaO zaman murat muhcuya alin umraniyeye yakinsaniz docent. Doktor oda iyi bir doktor biraz once aldim.bende. Bos randevulari vardi bakin isterseniz kaldiysa
Merhaba arkadaşım bisey sorucam.bende bugün oldu wbc değer 10 benimki 12 cıktı. Yumurtalamdan 4 gün geçti birseyim yokken birden idrarda yanma ve kan var. Antibiyotik verdi doktor içsem mi napsam ya yerleşme flnsaKızlar idrar tahlili vermeden önce genital bölgeyi silin. İlk idrarı tuvalete yapın devamını kaba yapın. Diğer türlü direkt verdiğinizde vajinal akıntılar, genital bölgedeki bakteriler de kaba giriyor ve sanki idrardaymış gibi anlaşılıyor. Tahliller yanılıyor. İdrar yolu enfeksiyonu olabilmesi için bir de nitrat pozitif çıkmalı. Ayrıca bir enfeksiyon varsa kanda da çıkar. Wbc enfeksiyonu gösteriyor ama referans değere yakın bir yükseklik gebelikte normal kabul ediliyor
Evet aldım ben de ona 16 sına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?