2021 Şubat Anneleri

Bana kan şekeri takip defteri verildi cihaz da aldım. Lokmayı ağzına attigin anı not edip yemekten önce ve 1 saat sonra ölçüm yapıyorsun. Bu 1 hafta içinde çok dikkat ettim. Akşam tatlı krizi gelirse elmanın üzerine tarcın serpip yedim. 3 litre su. Salata çok iyi geliyor düşük çıkarıyor. Her öğünde 2 dilim ekmek veya 2 kaşık pilav hakkım var. Ekmek daha mantıklı. Ekmek 1 dilim gireceksen kan 1 dilim hakkını 1 kepçe çorba ile kullanabiliyorsun. Hal böyle olunca tatlı ya da börek yemek imkansız hale geliyor tabii. Yani çorba içmek bile lüks:) 1 kilo vermişim 1 haftada. 3 ay devam edicez sanırım bu halde. Ama diyetle bile şeker düşmezse insulin şart. Bebeğin ve annenin sağlığı için. Dozunu mutlaka endokrinoloji uzmanı ayarlıyor. Yine cihaz ile şeker takibi yapılıyor.

Aynen mesela patates yer elması bezelye fln şeker iceriyormus. Iyi bir diyetisyenden beslenme programı alınmalı.
Ben bunları yemiyor. Çok dikkatli beslendim listenin disina çikarmadim hepsi normale döndü tek sabah açlik şekeri 107 falan çikiyodu doktorda ins verdi çok direndim ama dün kullanmaya basladim

Ben bunları yemiyor. Çok dikkatli beslendim listenin disina çikarmadim hepsi normale döndü tek sabah açlik şekeri 107 falan çikiyodu doktorda ins verdi çok direndim ama dün kullanmaya basladim
Aslında çok değilmiş 90 a fln düşürebilseydin iyiydi. Açlık max 95 olacak dediler bana. Benim 80-90 arası çıkıyor açlık. Biraz kullan cnn kontrolünü yaptır. Inşallah düşer

Kızlar bebek hastaneden çıkarken ne giydiriliyor? Bide pusete koymadan önce Hava soğuk olacağı için mont falan mı giydirmek lazım?
Organik ürünler işte... Alt üst takım, tulum, hastane çıkışı gibi şeyler giydirilir. Mont olmaz, pamuk battaniyesi üstüne triko ya da örgü Bi battaniye... Ben şöyle bir şey almıcam. İçi tüylü, bebek battaniyesine sarıp koyarım...

Eklentiler

• Screenshot_20201112_222643_trendyol.com.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 86
Merhaba elleri ve ayakları şişen var mı benim 3 gündür şişiyor ayakkabilarim olmuyor artık haftaya kontrolüm var gidecegim. Gebelikte el ayak şişmesi olur ama bu aylarda oluyor mu bilemiyorum

Kizlar belim fena yahu, kopacak gibi nasıl bir ağrı artık doğuma dejygecmez dimi
Benimde aynen sağ arka alt kabırgamın orası çok kötü bıçak saplıyolar sanki
Ben geçen çikolatacıya sormuştum bi kutu mavi renkli çikolata alıcam üstünde hoşgeldin bebek yazıyor zaten kimse gelmez bide ekstradan masrafa gerek yok bence hiç yapmadım demektense bi kutu çikolata olsun yeter

Senin kaç çıktı cnm degerler

Merhaba elleri ve ayakları şişen var mı benim 3 gündür şişiyor ayakkabilarim olmuyor artık haftaya kontrolüm var gidecegim. Gebelikte el ayak şişmesi olur ama bu aylarda oluyor mu bilemiyorum
Canim genelde tansiyon varsa şişer diyolar
Yanintuz falan yiyomsn tansiyonn nasl
Olabliyoms boyle seylet

Kaç para dediler. Ben buradan yaptırırım lezzetli de oluyor. Kimse gelemicek hatıra kalsın diye 30 tane yeter biz yeriz...

Eklentiler

• Screenshot_20201112_234849_com.huawei.browser.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 68
Benim nerdeyse 2 aydir hep sisiyor, corabin lastigi iz yapiyor, 38 numara ayakkabilarim olmuyor, botlarim 39 onlarda olmuyor, 40 numarada almak istemiyorum ama ne yapicam bilemiyorum, dr tuzu, tursuyu birak bol su ic dedi dikkat ediyorum

Bebek büyüdükçe damarlara baskı yapıyor o da şişliğe neden oluyor, hafifletmek için tuzsuz yemek tavsiye edilir. Ben 40 numara terliği bile şişlerden ayağıma giymiyordum ilk hamileliğimde. Ama bir de albümin var, şişliğe sebep olan... O yüzden bi doktora gidip tahlil yaptırıp gözüksen mi?

Günaydın herkese. Sosyolog anne benimde ayaklarım yüzlerim şiş. Ödem oluştu. Bu aylarda olabilir. Hareketsizlik fazla tuz alımı. Tansiyonum da normal. Diğer gebeeliklerim de de olmuştu. Kendimi sürekli yorgun hissediyorum ilk aylardaki gibi. Ocağın sonunu iple çekiyorum. 32.haftada nasıl işe başlıycam onu kara kara düşünüyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…