Çok geçmiş olsun bol bol.uzanin istirahat edin hic zorlamayin insalalh Rabbjm.size bagislasinGittim çok şükür doktor istirahat önerdi yolk kesesi ve kese normal izlendi dedi yatış verdi ama istemedim ekstra birşey yapmayacakmis aynı progestan hapimdan verecek sadece izleyecekmis evde de yatabilirsinniz zaten virüs var dedi öyle olunca eve geldim şuan iyiyim çok teşekkürler
İlk 4 dk içinde çıkıyor
Teşekkürler canım Allah razı olsunÇok geçmiş olsun bol bol.uzanin istirahat edin hic zorlamayin insalalh Rabbjm.size bagislasin
Geçmiş olsun inşallah sağsalim alırsınız kucağınıza bebeğiniziTeşekkürler canım Allah razı olsuninşallah sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin
Teşekkürler inşallahGeçmiş olsun inşallah sağsalim alırsınız kucağınıza bebeğinizi
İnşalalh canım benimKan verin bence en güzeli ama hemen cikiyorsa vardir sonucuda haber et cnm
Pamuğa. Benziyor ürün açıklaması yokmu kumaş türünü belirtenKizlarrrr nasıl sizce ?? Kumaşı falan bilen var mı ? Eki Görüntüle 2721954
100% pamuk diyor arkadasim 79₺ olana penye diyor888ü
Pamuğa. Benziyor ürün açıklaması yokmu kumaş türünü belirten
Rabbim acil şifalar versin, umarım negatif sonuç alırsın canım.Kızlar koronayla burun buruna geldik gene, kayınpederim kayınvalidem pozitif, benimde boğazım şişti öksürük başladı test vereceğim, virüs sizlerden uzak olsun inşallah
Çok geçmiş olsun canım inşallah negatif çıkar, bol bol su içip vitamin almaya bak bizleri de haberdar et .Kızlar koronayla burun buruna geldik gene, kayınpederim kayınvalidem pozitif, benimde boğazım şişti öksürük başladı test vereceğim, virüs sizlerden uzak olsun inşallah
Doktora gittinizmi ?
Bi arkasadasim da asilama yaptrmak istiyorda kime yaptrdiniz acabaGittim çok şükür doktor istirahat önerdi yolk kesesi ve kese normal izlendi dedi yatış verdi ama istemedim ekstra birşey yapmayacakmis aynı progestan hapimdan verecek sadece izleyecekmis evde de yatabilirsinniz zaten virüs var dedi öyle olunca eve geldim şuan iyiyim çok teşekkürler
Hamile kalmadan önce kullanmıştımKızlar bu ilacı daha önce kullanan oldu mu kabızlık için
Ben 1 kez kullandim.Kızlar bu ilacı daha önce kullanan oldu mu kabızlık için
Yaptırabildiniz mi test. Gecmis olsunKızlar koronayla burun buruna geldik gene, kayınpederim kayınvalidem pozitif, benimde boğazım şişti öksürük başladı test vereceğim, virüs sizlerden uzak olsun inşallah
Ya belirti ne yaşadı kayınvalidenler annem bizde griptim bende değişik yaşamadığım semptomlar yaşıyorum 10 gündür korona mıyım diyorum değilsem de hastaneye gider kaparsam diye gidesim yok ağır değilim çünkü hamd olsunKızlar koronayla burun buruna geldik gene, kayınpederim kayınvalidem pozitif, benimde boğazım şişti öksürük başladı test vereceğim, virüs sizlerden uzak olsun inşallah
Cnm koronada olsan zaten ilac vs kullanilmiyor o yüzden nefes almada guclugun vs yoksa bol bol c vitamini bol sarımsaklı yemekler vs tüket bagisikliginn guclensinYa belirti ne yaşadı kayınvalidenler annem bizde griptim bende değişik yaşamadığım semptomlar yaşıyorum 10 gündür korona mıyım diyorum değilsem de hastaneye gider kaparsam diye gidesim yok ağır değilim çünkü hamd olsun
Valla c vitamini alıyorum turşu suyu limon sarımsak yiyorum hayırlısı inşallah sorun yaşamam korona olduysamdaCnm koronada olsan zaten ilac vs kullanilmiyor o yüzden nefes almada guclugun vs yoksa bol bol c vitamini bol sarımsaklı yemekler vs tüket bagisikliginn guclensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?