Öyle daha aç sanırım bulaştırıcılğk, şükür bulaşmamış size, sağlıkla kucağımıza alalım inşallahÇok geçmiş olsun arkadaşım... Bizde geçen 21 de suruntu verdik eşimle... öğlen 12 buçuk ta çıktı sonuç.. elhamdülillah negatifti... testi yaptırma sebebimiz de eşim bi arkadaşına gitmişti gripmis o.. Ertesi günü pozitif çıkıştı testi.. Bizde ihtiyaten yaptıralım dedik... cok şükür negatif çıktı ama o kadar çok ki etrafta konu komşu akraba hep korona yaa.. kapmadan doğursaydık sağlıkla...
Bebeğiniz pozisyon değiştirmiştir büyük ihtimalle, bulundukları yere göre hareketleri aşağıde hissediyoruz galiba, bendi bazen içimden çıkıcak zannediyorum sonra bakıyorum yukarıdan hissediyorumKizlar bu iki gündür bebeğin hareketlerini çok aşağıda hissediyorumkötü bir şey yoktur inşallah ...
Evet sabah mesela mideme doğru tekme attı ama iki gündür afedersiniz sanki birşeyler karıştırıyorBebeğiniz pozisyon değiştirmiştir büyük ihtimalle, bulundukları yere göre hareketleri aşağıde hissediyoruz galiba, bendi bazen içimden çıkıcak zannediyorum sonra bakıyorum yukarıdan hissediyorum
Benim takip ettiklerimde böyleydi. O sebeple kafam karisiyorfu. Ama oturdu suan aralik 8 ocak 9 suan 7 diyecegmBen buna göre takip ediyorum yoksa dediğiniz gibi 10 ay gibi oluyor ama bunda gunune kadar yaziyor
hangi siteden acaba?Kizlarrrr nasıl sizce ?? Kumaşı falan bilen var mı ? Eki Görüntüle 2721954
Evet oldu. Neden 2 kez kan ilacı iciyorsunAynen ya bnde öyle kan ilacı yaptı bnde çok kullanmak istemiyorum 2 kere içiyordum kan ilacını bire düşürdüm faydası oldu mu peki
7 ayına 1 hafta kalmış gibi oluyor 30.hafta 7 aymış öyle biliyorum 28 hafta normalde 7 aydır ama hamilelikte tam birebir değil 9ay 10 gün muhabbetinden sanırım.29 ,haftalik gebe kac aylik hamiledir.
Internette gebelik ayina bakinca sanki gebelik 10 aymis gbi yazmislar her yere
Lcwhangi siteden acaba?
Geçmiş olsun inşallah negatif çıkar sonucunKızlar koronayla burun buruna geldik gene, kayınpederim kayınvalidem pozitif, benimde boğazım şişti öksürük başladı test vereceğim, virüs sizlerden uzak olsun inşallah
Çok geçmiş olsun inşallah negatif çıkarsın bende de elim ayağım kesiliyor hissi var 2 gündür başka hiç bir şeyim kalmadı decavit kullanamıyorum vitaminsiz kaldım sanırım birazGeçmiş olsun canım, kayınpederim çok terledim soğuğa çıktım ondan oldu dedi ateşlendi halsizlik vardı pozitif çıktı üsttne kayınvalidem aynı hastalandı eklem ağrısı oldu ateşi bi saat önce 39.2 idi, baktığın zaman grip semptomları, doktor bana sambcol efervesan ve redexon önerdi öyle takviye al istersiniz
Benimde tam hatırlamıyorum ama 10-11 civarında cıkmıştı 24. Haftada demir içeren bi serum verdiler bu hafya tekrar gidicem gene ölcüm yapılcak yükselmediyse tekrar serum vericek demir ilaçınada devam ediyorum doğumda sıkıntı olur az olması arttırmamız lazım dedi ben zaten düşük başlamıştım hamileler için değeri 20 görmeyi tercih ediyorum demişti banaŞeker yüklemesini cuma günü yaptırdim 25+5 günde, 75 gram ile yaptı dr, 1. Saat 140, 2. Saat 89, açlık ise 62 çıktı, bu arada ferritin 10.6 çıktı bu değer nasıl sizce dra 2 hafta sonra gideceğim normalde
ÇOk iyi anlıyorum bizimkide öyleEvet sabah mesela mideme doğru tekme attı ama iki gündür afedersiniz sanki birşeyler karıştırıyorpıtır pıtır
Daha iyi saol canım Tuzu azalttım Baya. Belki ondandır diye dikkat ediyorum.Tansiyonların nasıl canım düzeldin mı?
Ben aldım bundan şimdi geldi kargo bence iyi. Beğendim ben kumaşı ince pamukluKizlarrrr nasıl sizce ?? Kumaşı falan bilen var mı ? Eki Görüntüle 2721954
Kanım düşüktü canım o yüzden ikiye çıkardı Dr da şimdi yükselmiş i yuzden bir kez kullanicam.ilac biraz değişik ya toz halinde bnde korktum açıkçası doğal yollarla çozmeye calisicam sürekli kullanmak istemiyorum ilacEvet oldu. Neden 2 kez kan ilacı iciyorsun
Kaç beden aldın cnm bı de kilon kaçBen aldım bundan şimdi geldi kargo bence iyi. Beğendim ben kumaşı ince pamuklu
Lcwdan söyledim ben de. boyum 1.76 kilom 82 xl söyledim, gelen ürünler bol benim. Hala yer var yaniKaç beden aldın cnm bı de kilon kaçbnde sipariş vericem de ona göre vereyim
Sulandırıp iciliyor bende her zaman kullanmak istemem. Kullanmadim da ama ikinmak daha tehlikeli diye düşünüyorum kisa sureli çözüm icin yapacak bjr sey yok.Kanım düşüktü canım o yüzden ikiye çıkardı Dr da şimdi yükselmiş i yuzden bir kez kullanicam.ilac biraz değişik ya toz halinde bnde korktum açıkçası doğal yollarla çozmeye calisicam sürekli kullanmak istemiyorum ilac
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?