Bizde bakanlık komisyonu karar veriyor, kendi üst biriminden yazı gelirse uyguluyor ancak şu an hem personel hem normal düzen çalışma devam ediyor evden çalışma uygulayamıyorlar öyle olunca uygulasa hiç personel kalmayacak... ev kredimiz maalesef tek maaş ile ödenemiyor yani maddi bizimkiValilik kararında valilik birimleri diyor. Biz neden dahil olduk Siz niye dahil olamıyorsunuz anlamadım. Biz valiliğe bağlı değiliz ama uygulanıyor. Üzme kendini siz neden ücretsiz çıkmıyorsunuz sizinde mi iptal ücretsiz ler?
Tşkr ederim, geçen bu ilaçtan o bahsetti diye sordum. kullanımıyla alakalı bir şey yazmadı, bunu kullan dedi. Bu ara hergün fenayım, safra geliyor ağzıma.Bana sormamissin ama bende cevap vereyim gaviskon rennie gibi seyleri kullanip fayda bulamayan ben pantpas yarım saat içinde agrimi sizimi keserdi ve uzun surede yanma vs olmazdi ben cok faydasini gördüm sahsen ama sürekli kullanimini onermemisti benim doktoeum cok ihtiyacın oldugunda kullan normalde vermeyi cok tercih etmeyiz demisti
Tşkr ederim, geçen bu ilaçtan o bahsetti diye sordum. kullanımıyla alakalı bir şey yazmadı, bunu kullan dedi. Bu ara hergün fenayım, safra geliyor ağzıma.
Tşkr ederim, geçen bu ilaçtan o bahsetti diye sordum. kullanımıyla alakalı bir şey yazmadı, bunu kullan dedi. Bu ara hergün fenayım, safra geliyor ağzıma.
Gibi gibi işte 2 ay hiç kusmadım ama bu aralar yine kusmaya yanmaya başladı kâr etmiyor artıkCanım alakasız ama nuran hanım bana da pantpas önerdi bugün sarı su geliyor, sürekli yanıyor midem, kusuyorum dedim. Eşim de o yanmaya değil ağrıya iyi geliyor dedi. Sen bu pantpas tabletten fayda buldun mu?
536 tlya maller baby basel aldım canım. 600dü normalde indirimi görünce sipariş verdimBen trendyoldan park yatak aldım baby2 çok güzel çok beğendik 549 a almıştım indirimli
Yaa ben aynı boyutta aldım yatağını da. Hata mı ettim? 70x110 ikisi de60*120 benimki ahşap besigimde oyleydi ama filesi vs oldugu için park besigin esneme olayi cok oluyor mesela icine 70*130 yatak aldim tam oldu bi küçüğü küçük gelmişti uzun sure yanindan ayirmayi dusunjyyosan bence büyük degil
Benimde öyle acıyorlar kesin 38 i görsün olursa da 39 olsun istiyorum bende içerde ne kadar kalsa o kadar iyidir.Valla doktorum bisey demedi daha erken dogum olanagimda oldugu icindir belki ama 38 den sonrasi zor sanieim simdi bile sezeryan dikislerim aciyo taze olduklari için
Meme reddine yönelik gaz yapmayan ürün istiyorsanız 2 ürün önereyimBen de lansinoh aldım kızlar meme reddine karşı, bundan herkes çok memnundu kaç kişiden duydum
Yaa ben aynı boyutta aldım yatağını da. Hata mı ettim? 70x110 ikisi de
Benimde öyle acıyorlar kesin 38 i görsün olursa da 39 olsun istiyorum bende içerde ne kadar kalsa o kadar iyidir.
Benimde bi haftadır sabahları oluyo AnlamadımKızlar bugün tam 27 Haftalık olduk
Benim bi kaç.gündür ilk zamanlarda ki sabah uyanınca midem bulanıyor boş boş öğürme isteği oluyor ve yanma da oluyor
Normal mi.bu acaba aranızda yaşayan varmı ?
Bendd 26 haftaligim bir kac gundur bende aynısını yasamya başladım başta neyse onları yasiyorum sanki ağzıma bisey atsma midem bulanıyorKızlar bugün tam 27 Haftalık olduk
Benim bi kaç.gündür ilk zamanlarda ki sabah uyanınca midem bulanıyor boş boş öğürme isteği oluyor ve yanma da oluyor
haftası yok canım 39 u zorlayalım dedi benim dr um zaten 38 den önce alma taraftarı değil doktorlar 37 den öncesi prematüre zaten zorunlu olmadıkça almaz.Kızlar 2.sezeryan kaçıncı haftada oluyor doktorlarınız bişey diyor mu ?
İyiymiş canım ben daha kendi doktorumla konuşmadık 32 de gittiğimde sorucam bakalım inşallah oğlan da durur da 39 u bekler . Bide benim iki doğum arası 1.5 sene oluyor beklemek ister mi doktor bilmiyorum dikişlerden dolayı.haftası yok canım 39 u zorlayalım dedi benim dr um zaten 38 den önce alma taraftarı değil doktorlar 37 den öncesi prematüre zaten zorunlu olmadıkça almaz.
Galiba bu haftalarda hepimiz öyleyiz her sabah düzenli safra çıkarmaya başladım. Yanmadan uyuyamıyorum. Saçları çıkmaya başlar deniyor bu haftalarda ondan yanma artarmış ama ben ilkinde keltoş doğurdum o yüzden buna pek insnmıyorumKızlar bugün tam 27 Haftalık olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?